Készíts Elmer füzért a gyerekszobába!

Pagony DIY - Kreatívan - kicsikkel - közösen

Nagyon szürke lett az idő, de ti ne csüggedjetek, mert teleszínezhetitek a gyerekszobát! Készítsetek hangulatos füzért Elmer, a csupaszív kiselefánt segítségével, aki minden gyerekszobát feldob!
 
A Pagony Kreatív csatornánkon minden második hét szerdáján új- és régi könyveinkhez kapcsolódó DIY videókat osztunk meg veletek! Kövessétek a videókat, töltsétek le itt a blogon a hozzávalókat, sablonokat és barkácsoljatok velünk!

tovább...

Készíts környezetbarát madáretetőt Gévai Csilla Amíg megváltjuk a világot című meséjéhez!

Most én olvasok! ? sorozatban ismét találkozhatsz Gévai Csilla Amíg utazunk című kötetéből ismert szereplőkkel; Domával, Pannival, és Bali bácsival. Doma ezúttal a világ megmentését tűzi ki célul, amiben persze Bali bácsi is lelkesen segíti elszánt környezetvédőként.
tovább...

Kezdődhet a játék?

Ismerd meg a Pagony társas- és kártyajátékokat!

A Pagony nemcsak mesekönyveket, hanem a történetek hangulatához remek játékokat is tartogat a családok számára.

Ismerd meg a kedvenc meséidet megelevenítő kártya- és társasjáték kínálatunkat!
tovább...

Jó étvágyat, kuflik!

Ismerd meg a legújabb kuflis társasjátékot!

Megérkezett a legújabb kuflis társas, a Jó étvágyat kuflik! Próbáld ki a cikkben te is a játékot!
tovább...

Rendezd be saját törpekönyvtárad! – Horváth Ildi Irány Észak című meséje nyomán

Horváth Ildi az Irány Észak című kötete megjelenéséig elsősorban illusztrátorként vált ismertté, de az idei könyvhéten szerzőként is debütált a törpecsaládról szóló könyvével. Az illusztrátornő egy szűkös körülmények között élő törpecsalád kalandjait beszéli el, lendületes rajzaival kísérve a történetet.
tovább...

Új Maszat és Boribon társas jelent meg!

Kalandra fel, kicsikkel!

A Pagony játékkínálata két szuper társassal bővült! Fejleszd a beszédkészségedet és az érzelmi intelligenciádat Boribonnal, és mesélj, számolj, gongolkozz és nevess sokat Maszattal! Ismerd meg a társasokat ebből a cikkből!
tovább...

Mik a legjobb írószer és kreatív eszköz márkák?

Carioca, Faber Castell és amit valójában tudnak

Milyen kreatív eszközöket éri meg a gyerek kezébe adni? Mire van szüksége egy ovisnak a fejlődéshez? Hogyan rendezd be a tolltartót gazdaságosan, mégis a legjobb minőségben? Derítsd ki a cikkünkből!
tovább...

Kufli kocka pár perc alatt! – Dániel András Tengerre, kuflik című meséje nyomán

Pagony Kreatív DIY

A kuflik úgy döntenek, elhagyják kupacukat és tengerre szállnak, hogy részt vegyenek egy igazi csalózkajóhatában, akarom mondani kalózhajócsatában. Igen komoly terveket szőnek a csata kivitelezésére, a kuflik találékonysága ezúttal sem ismer határokat, és hamarosan valóban óriási tengeri csata veszi kezdetét! Ha mindez nem lenne elég kaland, a kuflik most olyat tesznek, amit azelőtt még egy kötetben sem: kitakarítják és ki is dekorálják kedvenc kupacukat! A meséhez egy igazán különleges kufli kockát álmodtunk meg, amellyel rengetegféleképpen variálhatod a kuflikat!


tovább...

DIY pecsét Boribon módra Marék Veronika Boribon és a 7 lufi meséje nyomán

Pagony Kreatív DIY

Egy napon Boribon 7 lufit kap Annipannitól ajándékba, a szivárvány színeiben. Egy pirosat, narancsot, zöldet, kéket, sárgát, egy világos és egy sötétkéket, meg persze egy lilát. Marék Veronika önzetlenségről szóló, szívmelengető meséje régi kedvencünk, amelyhez egy rendkívül egyszerűen, otthon is elkészíthető pecséteket alkottunk, amelyek a meséhez kapcsolódóan lehetővé teszik a színek játékos módon történő tanulását.
tovább...