Mindenkinek van egy jó könyvünk!

Ezekkel várunk a Könyvhéten!

Ez a nyár is nagyon színes, itt, a Pagonyban: rengeteg friss könyvvel készülünk a Könyvhétre! Sok-sok kedvelt sorozatunk folytatódik újabb résszel, olyan újdonságunk is lesz, amibe gyorsan beleszeretsz majd, és olyan is, aminek a rajzai ejtenek elsőként rabul
Ebben a cikkben megmutatjuk, milyen újdonságok jelennek meg nálunk Könyvhétre, sok kötetnek nagyon fogsz örülni!
A Könyvhéten megtalálod őket a Vörösmarty téren, keresd a Pagony pavilonját!

A könyveken kívül sok-sok programmal és dedikálással várunk június 8-12. között a Vörösmarty téren! Válogass innen!
tovább...

Újdonságok, amiket meg kell ismerned

Ezt láttuk a Könyvfesztiválon

A Könyvfesztivál mindig óriási ünnep a kiadóknak, az íróknak és főleg az olvasóknak. A gyerekkönyvesek fergeteges programokkal és rengeteg újdonsággal várják az érdeklődőket. Most itt egy csokor, friss könyv, ami mellett nem tudtunk szó nélkül elmenni. 

Ismerd meg a friss kedvenceinket!
tovább...

Ha fáj, nagyon fáj

A Tilos az Á új tavaszi könyvei

A Tilos az Á Könyvek négy nem mindennapi könyvvel kezdte az évet. Sokkoló témaválasztás, meghökkentően új látásmód, nem várt megoldások! Mind a négy regénynek nagy a tétje, és ami még közös bennük, hogy valóban képesek kíméletlenül őszinték lenni az olvasóhoz. Ismerd meg a Tilos az Á könyvek újdonságait!
tovább...

Újdonságok a Könyvfesztiválon

Keresd a Pagonynál a friss meséket!

Kíváncsi vagy idén mivel készülünk a Könyvfesztiválra? Az előző cikkünkben megmutattuk, hogy mennyi újdonsággal készültünk a PagonyFesztre kicsiknek és nagyoknak egyaránt, de a fennmaradó egy hónapban sem lazsálunk: még négy szuper olvasmánnyal készülünk a 24. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválra

Lapozz a cikkre ismerd meg az újdonságokat és tarts velünk a megjelenésekig!


tovább...

Könyvfesztivál Pagony szemmel

Újdonságaink - nektek

A könyvfesztiválon rengeteg újdonságot vehettek kézbe a Pagony standon: még akik a Tavaszi PagonyFeszten ott voltak, azok is csak egy részüket ismerik, hiszen a Pagony műhelyében folyamatosan dolgoznak az írók, illusztrátorok, fordítók, és jobbnál-jobb ötletekkel, könyvekkel állnak elő!
tovább...

Meséljenek a képek!

A Könyvfesztivál képeskönyvei közül válogattunk: meghatóakat, vicceseket, klasszikusokat. Válogassatok ti is, és meséljetek együtt a gyerekekkel a képekről, a képekkel. Meglátjátok, hogy egy jó képeskönyv a felnőtt és a gyerek fantáziáját egyaránt beindítja.


tovább...

A Tilos az Á Könyvek

ezeket is megtalálod a Könyvfesztiválon

A Könyvfesztiválra 3 új könyvet jelentett meg a nemrég alakult Tilos az Á Könyvek. Ezeket a regényeket nemcsak a célközönség, tehát a 12-18 éves korosztály olvassa szívesen, hanem a fiatal felnőttek is, sőt sok szülő lelkes Időfutár rajongó, és biztos vagyok benne, hogy a többi új könyvünket Te is szeretni fogod.

A könyveket keresd a Millenárison, a D7-es pavilonban is április 24-27. között kedvezménnyel!


tovább...

Kis indiánok a Pagonyban

Kis Könyves Éj 2013

Április 19-én a Pagonyt és a Pozsonyi utat ellepték a kis indiánok, ugyanis aki a Kis Könyves Éjen betért hozzánk, az rögtön indiánná válhatott Sasohawa segítségével. A jó hangulatot még Szatmári Péter indián fuvolás és Környei Alice bábos garantálta, akik zenés mesét adtak elő az Aprótörpe indiánok Könyvhétre megjelenő új kötetéből, A vándor varázslóból.
tovább...

Ti már olvastátok?

Könyvfesztiválos érdekességek

Mi még nem nagyon tudtuk feldolgozni azt a rengeteg könyvet, amit a Könyvfesztiválon kézbe vettünk, megcsodáltunk abban a pár órában amikor nem a Pagony standjánál álltunk vagy Scherer Pétert hallgattuk vagy éppen Titi kis piros autójában kocsikáztattuk az ovisokat a Millenárison a harminc fokban.
tovább...