Újdonságok, amiket meg kell ismerned

Ezt láttuk a Könyvfesztiválon

A Könyvfesztivál mindig óriási ünnep a kiadóknak, az íróknak és főleg az olvasóknak. A gyerekkönyvesek fergeteges programokkal és rengeteg újdonsággal várják az érdeklődőket. Most itt egy csokor, friss könyv, ami mellett nem tudtunk szó nélkül elmenni. 

Ismerd meg a friss kedvenceinket!
tovább...

Ha fáj, nagyon fáj

A Tilos az Á új tavaszi könyvei

A Tilos az Á Könyvek négy nem mindennapi könyvvel kezdte az évet. Sokkoló témaválasztás, meghökkentően új látásmód, nem várt megoldások! Mind a négy regénynek nagy a tétje, és ami még közös bennük, hogy valóban képesek kíméletlenül őszinték lenni az olvasóhoz. Ismerd meg a Tilos az Á könyvek újdonságait!
tovább...

Újdonságok a Könyvfesztiválon

Keresd a Pagonynál a friss meséket!

Kíváncsi vagy idén mivel készülünk a Könyvfesztiválra? Az előző cikkünkben megmutattuk, hogy mennyi újdonsággal készültünk a PagonyFesztre kicsiknek és nagyoknak egyaránt, de a fennmaradó egy hónapban sem lazsálunk: még négy szuper olvasmánnyal készülünk a 24. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválra

Lapozz a cikkre ismerd meg az újdonságokat és tarts velünk a megjelenésekig!


tovább...

Könyvfesztivál Pagony szemmel

Újdonságaink - nektek

A könyvfesztiválon rengeteg újdonságot vehettek kézbe a Pagony standon: még akik a Tavaszi PagonyFeszten ott voltak, azok is csak egy részüket ismerik, hiszen a Pagony műhelyében folyamatosan dolgoznak az írók, illusztrátorok, fordítók, és jobbnál-jobb ötletekkel, könyvekkel állnak elő!
tovább...

Meséljenek a képek!

A Könyvfesztivál képeskönyvei közül válogattunk: meghatóakat, vicceseket, klasszikusokat. Válogassatok ti is, és meséljetek együtt a gyerekekkel a képekről, a képekkel. Meglátjátok, hogy egy jó képeskönyv a felnőtt és a gyerek fantáziáját egyaránt beindítja.


tovább...

A Tilos az Á Könyvek

ezeket is megtalálod a Könyvfesztiválon

A Könyvfesztiválra 3 új könyvet jelentett meg a nemrég alakult Tilos az Á Könyvek. Ezeket a regényeket nemcsak a célközönség, tehát a 12-18 éves korosztály olvassa szívesen, hanem a fiatal felnőttek is, sőt sok szülő lelkes Időfutár rajongó, és biztos vagyok benne, hogy a többi új könyvünket Te is szeretni fogod.

A könyveket keresd a Millenárison, a D7-es pavilonban is április 24-27. között kedvezménnyel!


tovább...

Kis indiánok a Pagonyban

Kis Könyves Éj 2013

Április 19-én a Pagonyt és a Pozsonyi utat ellepték a kis indiánok, ugyanis aki a Kis Könyves Éjen betért hozzánk, az rögtön indiánná válhatott Sasohawa segítségével. A jó hangulatot még Szatmári Péter indián fuvolás és Környei Alice bábos garantálta, akik zenés mesét adtak elő az Aprótörpe indiánok Könyvhétre megjelenő új kötetéből, A vándor varázslóból.
tovább...

Ti már olvastátok?

Könyvfesztiválos érdekességek

Mi még nem nagyon tudtuk feldolgozni azt a rengeteg könyvet, amit a Könyvfesztiválon kézbe vettünk, megcsodáltunk abban a pár órában amikor nem a Pagony standjánál álltunk vagy Scherer Pétert hallgattuk vagy éppen Titi kis piros autójában kocsikáztattuk az ovisokat a Millenárison a harminc fokban.
tovább...

A Pagony új könyvei

segítünk, hogy miket olvass

Színes boxos összeállításunkban gyorsan áttekintheted, hogy milyen új és még újabb könyveink vannak. Kedvenc hazai és külföldi sorozataink újabb részekkel bővültek, de megismerhettek egy vagány szerzőt, barátságot köthettek egy vakonddal, és megtudhatjátok, mi is az a xinxis.

Keresd majd őket a Millenárison, ott lesz a Könyvfesztivál, vagy gyere a Pozsonyi útra, esetleg nézz körül webboltunkban.


tovább...