Kortárs és retro történetek az új diafilmeken

Megérkeztek az ősz kedvencei

2017. szeptember 21.Zsani

cimkék: dia nosztalgia

Rengeteg friss dia érkezett a Pagonyba. Ha kíváncsi vagy, milyen régi- és új meséket vetíthetsz a falra a sötét délutánokon, akkor kattints ide!
Egy kupac kufli

A kufli-rajongók most okkal tapsikolhatnak, mivel az népszerű sorozat első része már diafilmen is elérhető. Micsoda ötlet! A hét különös, szeretetre méltó lényért minden ovis és kisiskolás oda van, mivel a mesék a fantázia és kreativitás szabadságának zászlóvivői. Dániel András kedves, humorban bővelkedő meséjét a szerző saját, szellemes illusztrációi erősítik: fergetegesen jól átt a képeknek a rusztikus színeket komponáló vetítő.

Kicsi Mimi nagytesó lesz

Tamás Zsuzsa mesesorozata a nyúlkislányról tele van elfogadó szeretettel és türelemmel. Az első részben megtudhatod, hogyan lesz Mimi ovis, most pedig a nagy változással nem csak neki, de anyukájának is meg kell birkóznia. Bújjatok össze meséljetek Kicsi Mimit!

Süsü, a sárkány és Süsü, a rettentő

A kedves, félszeg sárkány történetére generációk nőttek fel, most pedig egy új diafilm, a Süsü, a rettentő is, amiben az egyfejű segítőkészségével és szorgalmával igyekszik meghálálni, hogy befogadták a királyi várba. Csakhogy ez nem mindenki tetszését nyeri el. A Sárkányfűárus és a Kancellár ravasz tervet eszelnek ki: turisztikai látványosságot csinálnak Süsüből, amivel két legyet is üthetnek egy csapásra. Mestekedéseik azonban majdnem kudarcba fulladnak...

A nagyhatalmú sündisznócska

Móra Ferenc meséje régi kedvence a gyerekeknek, amiben az erdő lakói arról tanakodtak, vajon ki az erdő ura, aki mindenkinek parancsolhat? Különösen a medve érezte úgy, hogy ez a cím neki jár, hiszen ő a legnagyobb - furcsa módon mégis mindenki a sündisznócskára szavazott. Emlékszel, hogy történhetett ez? A frappáns és kedves mese most diafilmen is elérhető!

Bucó, Szetti, Tacsi - Drónok harca

A régi kedves képregény sorozat figurái 27 év után keltek életre nyomtatásban, ezúttal pedig egy különleges diafilmen is. Reméljük Bucóék egykori rajongóinak gyermekei és unokái is sok örömet találnak majd az új epizód diafilmes változatában.

Böbe baba

Bálint Ágnes kedves babája több diafilmen is megjelenik. Kivetíthetjük, hogy a TV-s bábjáték több epizódját is a falra. Emlékszel, amikor Böbe baba újságkihordó lett, vagy amikor horgászni ment? A Futrinka utca kis lakója a játékboltban pedig már a téli ünnepekre készülődik. 

Boribon, a bajnok

A legújabb Boribon-mese diafilmen is beszerezhető! A csupa szív, csupa dac, csupa kedvesség mackó nosztalgikus képi világához nagyszerűen passzol a sercegő poros diafilmdélután melegsége. Ha a te gyereked is szeret versenyezni, főleg első lenni, akkor lapozz ide!

Rendelj diafilmeket 15%-os kedvezménnyel szeptember 27-ig webboltunkból!