Varrjunk otthon Finduszt!

A Findusz-merchandising irtózatosan fejletlen Magyarországon - különösen annak fényében, hogy milyen népszerű a sorozat. Állatorvos ismerősöm szerint a leggyakoribb macskanév. Míg a General Press Beatrix Potter összes figuráját legyártatta, addig Finduszékből egy darab, bár kiváló puzzle van. (Na jó, meg főzős és színezős és foglalkoztató könyvek, ez utóbbi van meg, nagyon jó, bár mi még csak a hónapoknál lévő kis meséknél tartunk.)
tovább...

Legyél kicsit te is Paprika!

Két papíralapú elfoglaltságot ajánlunk ezúttal, természetesen a kedvenc Marék Veronikához kapcsolódva. Az egyiket a kisebbekkel, a másikat a nagyobbakkal készítheti el a szorgos és egyre ügyesedő szülő. Ami kell hozzá: némi pauszpapír, profiknak színes is, sima papír, zsírkréta, ceruza, olló, ragasztó (ismét a rúd alakú, hogy ne áztassuk el a papírunkat), pár falevél és egy kerek macisajtos doboz.
tovább...

Rakjuk ki Rufusz Rafaelt! - kézműves 2.3

Ha már múlt héten jól megismerkedtünk Gyöngyösi Adriennel és elolvastuk a Csipkerózsikát meg a Lámpalányt, akkor most megörvendeztethetjük a gyerekeket egy kis otthoni játékkal. Úgy is itt az ősz, esik az eső. Gyöngyösi Adrienn képeivel játsszunk egy kicsit!
tovább...