Lola a címlapon

Abedi Isabel

Lola a címlapon

Bolti ár: 1999Ft
Kedvezményes ár: 1699 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 3-6 munkanap
Könyvmolyképző Kiadó Kft., 2012
126 oldal, 142x208 mm, Kemény borító  

Interjú egy tündérrel? Lolának ez meg sem kottyan! Legalábbis akkor nem, amikor éjjelente ő a híres riporter, Lo.Ve. Világos, hogy legjobb barátnőjével, Flóval a suliújság címlapsztoriját is elvállalják. De a két lány hamar rádöbben, hogy nem is olyan egyszerű izgalmas és rendkívüli eseményeket találni. És az új elsősök ugyan mindig gondoskodnak arról, hogy teljes legyen a zűrzavar, címlapsztorit mégsem lehet róluk írni. Lola haladéktalanul úgy dönt, hogy a veszélyes vízipisztolyos bandita elfogásáról fog tudósítani, aki hetek óta rettegésben tartja a várost. Ehhez azonban először el kell kapnia...

Ezt a könyvet 10-14 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerzőről

Isabel Abedi 1967-ben született Münchenben, Düsseldorfban nőtt fel. Az érettségi után Los Angelesbe utazott, hogy gyakorlatra tegyen szert a filmszakmában. Harminc éven át reklámszövegíróként dolgozott. Esténként gyakran mesélt a második kislányának, aki rossz alvó volt, s a történetekből lassan könyv kerekedett – majd még egy és még egy és még egy. Időközben főállású szerzővé vált, aki több kiadónak is dolgozik egyszerre. Könyveit számos nyelvre lefordították, s rengeteg rangos gyerekirodalmi díjat szerzett velük. Ma a férjével, két lányukkal, három macskával és egy kutyával él; éjszakánként, ha nem tud aludni, újabb történeteken gondolkodik.

A sorozatról

A Narancs pöttyös könyvek kategóriában számtalan fantasztikus irodalmi művel ismerkedhettek meg, első sorban a 8-12 éves korosztálynak ajánlva.
  • Barbara Park
    Könyvmolyképző Kiadó Kft.
    1444 Ft (-15%)
    1699 Ft
    Íme, a világ legmókásabb óvodása: Furfangos Fruzsi Bé folyton felesel Fruzsinak mostanában nehéz dolga van.