Manka

Horváth Mónika

Manka

Bolti ár: 1200Ft
Kedvezményes ár: 1020 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Cerkabella Könyvek Kft., 2010
24 oldal, 150x150 mm, Kemény borító  

Kis képeskönyv Mankákról és egy vidám nyári napról.

Ezt a könyvet 2-5 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerző más könyvei

 • Naphegy Kiadó Kft
  1650 Ft (-25%)
  2200 Ft
  A Pötyi és Pepita sorozat legújabb részében a kisiskolások izgalmas, fordulatos, humoros történetet olvashatnak. Az állatkertből elszabadulnak az állatok, ellepik a várost, és minden a feje tetejére áll.
 • Pozsonyi Pagony Kft
  1522 Ft (-15%)
  1790 Ft
  Vilmát a Vilma levese című meséből már ismeritek. Emlékeztek milyen gyönyörű ruhát varrt az anyukája a születésnapjára?
 • Európa Könyvkiadó
  2542 Ft (-15%)
  2990 Ft
  Lala más, mint a többi tündérgyerek. Látja ezt mindenki Tündérföldön, tudja édesanyja, Írisz királynő is, csak nem akarja észrevenni.
 • Naphegy Kiadó Kft
  1592 Ft (-20%)
  1990 Ft
  Vajon ki lopta el Herciget és Szotyit? És hogy kerül egy aligátor a Pávián-sziget körüli tóba? Milyen állat Fuzika, és hogy lehet valaki három métere magas? Ha szeretnél választ kapni ezekre a kérdésekre, tarts Pötyivel és Pepitával! A két lány kalandjai ugyanis folytatódnak. Sőt, ezúttal két fiú: Bódog és Galuska is csatlakozik hozzájuk, hogy együtt nyomozzanak a nyári szünidőben. Lujza bűbájai ezúttal is igen jó szolgálatot tesznek, és végre kiderül, hogy miket rejt a hógömbben talált titokzatos zenélő doboz.
 • Pozsonyi Pagony Kft
  1522 Ft (-15%)
  1790 Ft
  Vilmának nem igazán ízlik anyukája levese... Hogy hogyan lesz mégis ez a leves igazán különleges és finom? Könnyedén, ha Vilmáról van szó: az édességektől kezdve a tengeren keresztül a nyárig mindent beleképzel és belevarázsol.
 • Horváth Mónika
  Cerkabella Könyvek Kft.
  1425 Ft (-25%)
  1900 Ft
  Manka útnak indul, hogy meglátogassa távol élő, rég nem látott barátnőit.

Cikkek

Öltöztesd fel Vilmát!

2011. május 18. - Papp Eszter cimkék: kreatív Kő-papír-olló 

vilma.jpgVilmának egy sokszínű, csíkos anyagból varr ruhát az anyukája a születésnapjára. A kislánynak először nem tetszik, majd mindenféle kalandokkal később, már egészen másként tekint rá: ez lett az ő királylányruhája! Kislányként én is sokat ábrándoztam különféle gyönyörű ruhákról, sőt, érdekes, hogy az óvodában is babaruha volt a jelem, ami történetesen pont így nézett ki, mint Vilmáé! - Horváth Mónika, a Manka, és a Vilma levese című képeskönyvek szerzője, illusztrátora, a Manka-babák alkotója készített nektek egy öltöztetős Vilma babát, amit a hajtás után le is tudtok tölteni.