Manka utazásai

Horváth Mónika

Manka utazásai

Bolti ár: 1900Ft
Kedvezményes ár: 1615 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 3-6 munkanap
Cerkabella Könyvek Kft., 2012
38 oldal, 164x164 mm, Kemény borító  

Manka útnak indul, hogy meglátogassa távol élő, rég nem látott barátnőit. Ismeretlen tájakat fedez fel, bárányt simogat, megszereti az esőt, és hazatérése után többé már nem tudja elképzelni tej nélkül a teáját.

Ezt a könyvet 3-6 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerző más könyvei

 • Pozsonyi Pagony Kft
  1432 Ft (-20%)
  1790 Ft
  Vilmát a Vilma levese című meséből már ismeritek. Emlékeztek milyen gyönyörű ruhát varrt az anyukája a születésnapjára?
 • Naphegy Kiadó Kft
  1870 Ft (-15%)
  2200 Ft
  A Pötyi és Pepita sorozat legújabb részében a kisiskolások izgalmas, fordulatos, humoros történetet olvashatnak. Az állatkertből elszabadulnak az állatok, ellepik a várost, és minden a feje tetejére áll.
 • Európa Könyvkiadó
  2542 Ft (-15%)
  2990 Ft
  Lala más, mint a többi tündérgyerek. Látja ezt mindenki Tündérföldön, tudja édesanyja, Írisz királynő is, csak nem akarja észrevenni.
 • Naphegy Kiadó Kft
  1692 Ft (-15%)
  1990 Ft
  Vajon ki lopta el Herciget és Szotyit? És hogy kerül egy aligátor a Pávián-sziget körüli tóba? Milyen állat Fuzika, és hogy lehet valaki három métere magas? Ha szeretnél választ kapni ezekre a kérdésekre, tarts Pötyivel és Pepitával! A két lány kalandjai ugyanis folytatódnak. Sőt, ezúttal két fiú: Bódog és Galuska is csatlakozik hozzájuk, hogy együtt nyomozzanak a nyári szünidőben. Lujza bűbájai ezúttal is igen jó szolgálatot tesznek, és végre kiderül, hogy miket rejt a hógömbben talált titokzatos zenélő doboz.
 • Pozsonyi Pagony Kft
  1522 Ft (-15%)
  1790 Ft
  Vilmának nem igazán ízlik anyukája levese... Hogy hogyan lesz mégis ez a leves igazán különleges és finom? Könnyedén, ha Vilmáról van szó: az édességektől kezdve a tengeren keresztül a nyárig mindent beleképzel és belevarázsol.
 • Horváth Mónika
  Cerkabella Könyvek Kft.
  1020 Ft (-15%)
  1200 Ft
  Kis képeskönyv Mankákról és egy vidám nyári napról.

Cikkek

Utazni fejben is lehet!

Kedvenc könyveim 2-től 10 éves korig

2016. július 27. - Zsani cimkék: szemle Best of 

rogtonUtazni mindenki szeret! A kíváncsiság épp úgy hajtja a kicsiket, mint a nagyokat. Az új helyek, ízek és kalandok ígérete pedig minden mesének és regénynek jót tesz. Ki ne akarna olyan izgalmas kalandokat, amik egészen a Afrikába, múltba, a jövőbe, vagy különös fantáziaországokba repítik?

Ha elég bátor vagy, végig mered olvasni ezt a listát!