ez itt a kosarad
a termékeiddel

Berg Judit

Maszat és a csőtörés

Illusztrátor: Agócs Írisz

Pozsonyi Pagony Kft, 2012

48 oldal, Kemény borító

Maszat Misivel sétálni megy. De vajon miért vizes az utca a ragyogó nyári napsütésben? Csőtörés volt! Mi sem izgalmasabb a munkásoknál, markolóknál, aszfaltozásnál. És még az is kiderül, hogy mi mindenre használjuk a folyóvizet. A második történetben Maszat vásárol, sőt, még sütit is süt! Mi is kell hozzá? Tej, tojás... És a végén még a barátainkat is meghívhatjuk!

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

1990 Ft
1493 Ft (-25%)

Maszatról mindent!

Nosztalgiázz Maszattal, elevenítsük fel együtt a népszerű sorozat történeteit! Hogy miért? Mert végre-végre hamarosan érkezik a legújabb, a nyolcadik kötet, a Maszat a fodrásznál! Addig is számold meg, hogy hány van meg nektek eddig a Maszatokból! Elárulom: összesen 2 piros, 2 narancssárga, 2 türkizkékes és 1 zöld kötetnek kellene lennie a polcodon, ha igazán Nagy Maszat Rajongó vagy. Ebből ki is találhatod, hogy az új kötet zöld lesz! Mert így kerek a világ!

Maszat-szelet

Már útnak indult itt a Pagony oldalán a Végtelen spagetti, mikor egy magazinnak fotóztam ennek a desszertnek egy változatát. Hetente három-négy napom telik ételfotózással (gyakran naponta akár 6-8 ételt főzök meg és fotózok le), így mondhatni, igen változatosan étkezünk. Azaz össze-vissza. Van, hogy egy hétig roskadozik a spájz a karácsonyi sütiktől. Az újságok (főleg a havi magazinok) korai lapzártája miatt ez szeptemberben szokott lenni. Kicsit később, november végén a heti lapok miatt pedig újra „karácsonyozunk”. A gasztronómiai húsvétot februárban szoktuk tartani, friss spárgát márciusban kell kerítenem, ropogós cseresznyét pedig május elején. A gyerekek ezzel persze nem nagyon törődnek, ők csak élvezik munkámnak a gyümölcsét. Be kell vallanom, azt azért én is élvezem, hogy egy fárasztó munkanap után legalább főznöm már nem kell. Ezt a Maszat-szeletet azonban nagy örömmel készítettük...

Maszatos játékok az új Maszat-könyv mellé

Az új Maszat könyv, a Maszat és a csőtörés mellé néhány régebbi könyvből készítettünk nektek játékokat. A kis kép melletti linken találjátok őket: egy pár egyszerűbb színezőt és két járműkészítő lapot, amihez gyufásdobozokat is kell gyűjtögetni!

További kapcsolódó cikkek...