Megnyílt a Soproni Pagony

cimkék: #hír

A napokban megnyílt a Pagony bolthálózatának 9. üzlete, a Soproni Pagony. Szeretettel várunk a hivatalos megnyitóra 30-án!


Köszönjük, hogy ilyen sokan virtuálisan is velünk voltatok, szurkoltatok, érdeklődtetek, biztattatok minket! Boldogok vagyunk, hogy mára minden a helyére került, megérkezett a többezer könyv, játék! Gyertek el a hivatalos megnyitóra 30-án, és ünnepeljünk együtt! Jelezz vissza az eseményünkre itt!

A megnyitó programja:

11.00: A boltot Vadadi Adrienn - Írónő nyitja meg, aki többek között a Leszel a barátom?, a Palacsinta tábor, a Leszel a padtársam, a Kockacukor lovassuli, a Három szülinapi torta és a Matricás Laci-sorozat szerzője.

Adrienn óvónő, író, két gyereke van: egy nagy, egy kicsi. Ő azt mondja magáról: „Szeretek gyerekeknek, gyerekekről írni, mert olyankor én is gyerek lehetek. Hogy mit szeretek még? Amikor este tízkor ráeszmélek, hogy én is létezem. Addig anyuka, háztartási alkalmazott, óvónő, kutyagazda vagyok. Olyankor azt szeretem, amit mindenki más: olvasni, írni, moziba járni, kötögetni (csak vicceltem)."

A megnyitó után dedikáltathatjátok Adriennel a könyveit.

A kicsiket kézműves programmal várjuk, és ezen a napon az összes könyvre 20% kedvezmény jár!

Gyertek, várunk!

Soproni Pagony
9400 Sopron
Füredi sétány 9.
Nyitvatartás: hétköznap 9.30-18h, hétvégén 9.30-13h

E-mail: soproni@pagony.hu
Telefon: 70/297-4807
Facebook: https://www.facebook.com/SoproniPagony/

Kapcsolódó cikkek