Klasszikusok újraolvasva

A történelem legnagyobb hatású gyerekkönyvei

2017. március 2. - Zsani cimkék: regény 

maryMindenkinek vannak olyan gyerekkori könyvélményei, amik felejthetetlenek.
Mitől, miért és kiknek jók ezek a régebbi mesék?
Most a legnagyobb klasszikusokat vettük le a poncról és néztük meg közelebbről. Olvass újra te is, megmutatjuk azt is, hogy hogyan!

A másik ok, hogy MOST kezdd el az újraolvasást, hogy március 15-ig 20% kedvezménnyel teheted a kosaradba a legkedvesebb klasszikusainkat!
 • A. A. Milne
  Móra Kiadó
  2294 Ft (-15%)
  2699 Ft
  Micimackó Micimackó A világ leghíresebb meséje, a csekélyértelmű medvebocs eredeti kalandjai E.H. Shepard rajzaival, Karinthy Frigyes zseniális fordításában.
 • A. A. Milne
  Móra Kiadó
  1437 Ft (-15%)
  1690 Ft
  Szegény Füles nagyon szomorú. Ma van a születésnapja, de senki a füle botját sem mozgatja. Micimackó és Malacka hazasiet, hogy valami ajándékot kerítsen. De aztán semmi sem úgy alakul, ahogy hőseink tervezik...
 • A. A. Milne
  Móra Kiadó
  2083 Ft (-15%)
  2450 Ft
  Vajon meg lehet-e fékezni Tigrist? És vajon Micimackó örökre Nyuszi házában ragad? Olvasd el, mi történik e két közkedvelt részben a Százholdas Pagony lakóival!
 • A. A. Milne
  Móra Kiadó
  784 Ft (-20%)
  980 Ft
  Micimackó nagyon szereti a mézet. Vajon hogyan szerezhetne egy kicsit a méhektől? Megtudhatod, ha elolvasod a Százholdas Pagony lakóinak kedves történetét a kemény táblás, színes, vidám mesekönyvből.
 • A. A. Milne
  Móra Kiadó
  784 Ft (-20%)
  980 Ft
  Róbert Gida estélyt rendez Micimackó tiszteletére. Vajon Mackó milyen ajándékot kap? Megtudhatod, ha elolvasod a Százholdas Pagony lakóinak kedves történetét a kemény táblás, színes, vidám könyvből.
 • A. A. Milne
  Móra Kiadó
  1437 Ft (-15%)
  1690 Ft
  Micimackó tizenegy óra felé mindig kíván valami harapnivalót. Ám Micimackó túl sokat eszik, és beszorul Nyuszi lakásának ajtajába! Hogyan segít rajta Róbert Gida? A vidám, színes, keménytáblás kötetből minden kiderül…