Mindent Ruminiről

Vegyél részt te is a Csodák Palotája TudKult programján!

Ünnepeljük együtt a magyar kultúra napját Óbudán, a Csodák Palotájában január 22-én 9-től 13 óráig! Kvízzel és nyereményekkel várunk, ne hagyd ki!A Csopa Tudkult rendezvényén a Pagony Kiadó programja az egyik legnagyobb kedvencetek, Rumini köré épül.
Berg Judit Rumini-sorozatának első része 2007-ben az Év gyerekkönyve-díjat kapta, és megjelenése óta több mint 100 000 példányban kelt el Magyarországon. Mint azt bizonyára tudod, Rumini története azóta hét, hasonlóan népszerű, további regényben folytatódott és a Magyar Színházban 7 éve folyamatosan játsszák a könyvből készült színdarabot.

2017-ben pedig a Bartók Pagonyban megnyílt a Rumini Kalandszoba - a hely, ahol Rumini életre kel és a gyerekek átélhetik a hős kisegér és társai kalandjait. A könyv mellé a kiadásunkban több játék is készült, amit a Csopa Tudkult helyszínén bemutatunk és természetesen ki is próbálhatjátok a gyerekekkel.

A rendezvényen Rumini-kvízzel, és azonnali nyereményekkel várunk!

A kísérő pedagógusnak pedig bemutatjuk a sorozathoz kapcsolódó rendhagyó irodalomóra anyagát, aminek keretében a gyerekekkel a Rumini-regények szövegét tudják feldolgozni játékos formában.

A helyszínen jelentkező osztályok között kisorsolunk egy 2019-es évre szóló belépőt a Rumini Kalandszobába, ahol egyben egy rendhagyó irodalomórán is részt vehet a nyertes csoport.

 

Tudj meg még több részletet a rendezvényről itt!

Kapcsolódó könyvek

Kapcsolódó cikkek