Rotraut Susanne Berner

Misu, a kisnyuszi - Nyúlfarknyi mesék

Pagony, 2015

64 oldal, Kemény kötés

Misu,a főszereplő kisnyuszi ügyes-bajos dolgai elevenednek meg ezekben a nyúlfarknyi mesékben – csupa olyan dolog, ami minden kisgyerekkel megesik. Nincs kedve oviba menni, fogat mosni, öltözködni, annál inkább van kedve szülinapot ünnepelni (a negyediket, az ötödiket és a hatodikat, egy héten belül), cirkuszba menni vagy karácsonyozni – nyár közepén.
Rotraut Susanne Berner nevét a Böngésző-sorozatból ismerhetjük: ezúttal nemcsak rajzolóként, de meseíróként is bemutatkozik. A Misu, a kisnyuszi rövid, egy oldalas kis meséi segítenek a legkisebbeknek és szüleiknek feldolgozni a mindennapi problémáikat.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba

2490 Ft
2117 Ft (-15%)

Rosszkedvű reggel

Misunak nehéz napja van, rosszat álmodott, reggel mellé bújik az anyukája. Máskor meg nincs kedve felöltözni, hiába szeretne kimenni hógolyózni. Van, hogy fél az orvostól, de a plüssállatai segítségével erőt gyűjt. Mindig ott van mellett anya és apa, akik válaszolnak a kérdéseire és terelgetik a világ érthetetlen szabályai között. A Misu rövid, egy oldalas kis meséi segítenek a legkisebbeknek és szüleiknek feldolgozni a mindennapi problémáikat. Olvass meséket a könyvből!

Nyúlfarknyi mesék elefántnyi szeretettel

Az évszakos böngészők sorozatát biztosan mindenki nagyon jól ismeri. A Tavaszi, a Nyári, az Őszi, a Téli és az Éjszakai böngésző alapművek a böngészők műfajában, ezt bátran kijelenthetjük. A sok kedves, humoros, fantáziadús, gondosan megrajzolt, részletgazdag kép mind-mind a szerzőnő, Rotraut Susanne Berner zsenijét igazolják. De gondoltátok volna, hogy az ő tollából (és/vagy ceruzájából) nem csak böngészők, hanem mesekönyvek is születtek? Az évszakos böngészők színvonalából kikövetkeztethető, hogy nem is akármilyenek! Új könyvünk, Misu, a kisnyuszi az első magyarul olvasható Berner-könyv! - Heltovics Évi ajánlója

6 könyv, amiket húsvétra ajánl a Pagony

Olvasd el, mik a mi személyes húsvéti kedvenc könyveink, hátha találsz köztük olyat, amit nem ismersz! Bátran ajánljuk őket kicsiknek-nagyoknak (még a párodat is meglepheted valamelyikkel!), mert cukik, viccesek, kicsit retrósak, szóval örömet okoznak (nemcsak) húsvétkor!

Összes kapcsolódó cikk