Rotraut Susanne Berner

Misu, a kisnyuszi - Nyúlfarknyi mesék

Pozsonyi Pagony Kft, 2015

64 oldal, Kemény kötés

Misu,a főszereplő kisnyuszi ügyes-bajos dolgai elevenednek meg ezekben a nyúlfarknyi mesékben – csupa olyan dolog, ami minden kisgyerekkel megesik. Nincs kedve oviba menni, fogat mosni, öltözködni, annál inkább van kedve szülinapot ünnepelni (a negyediket, az ötödiket és a hatodikat, egy héten belül), cirkuszba menni vagy karácsonyozni – nyár közepén. Rotraut Susanne Berner nevét a Böngésző-sorozatból ismerhetjük: ezúttal nemcsak rajzolóként, de meseíróként is bemutatkozik. A Misu, a kisnyuszi rövid, egy oldalas kis meséi segítenek a legkisebbeknek és szüleiknek feldolgozni a mindennapi problémáikat.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

2490 Ft
2117 Ft (-15%)

6 könyv, amiket húsvétra ajánl a Pagony

Olvasd el, mik a mi személyes húsvéti kedvenc könyveink, hátha találsz köztük olyat, amit nem ismersz! Bátran ajánljuk őket kicsiknek-nagyoknak (még a párodat is meglepheted valamelyikkel!), mert cukik, viccesek, kicsit retrósak, szóval örömet okoznak (nemcsak) húsvétkor!

Jó könyveket az oviba!

Manapság már az ovisoknak is örülnek egy jó színes képeskönyvnek, és valljuk be, mi magunk szülők is örülünk, hogy ha gyerekünk csoportjában valóban klassz könyvek vannak. Segítsük az óvó néniket, lepjük meg őket és a gyerekeket sok-sok könyvvel!

Jön, jön, jön!

A tavalyi óriási könyveső után sem álltunk meg, máris itt vannak a legújabb Pagony-könyvek! Az évet három népszerű, kisebbeknek szóló sorozattal indítjuk, Anna Woltz pedig a Black Box és a Száz óra sötétség után most a felsősöket célozta meg új regényével. Olvasd el, mikkel készültünk nektek februárra!

Rosszkedvű reggel

Misunak nehéz napja van, rosszat álmodott, reggel mellé bújik az anyukája. Máskor meg nincs kedve felöltözni, hiába szeretne kimenni hógolyózni. Van, hogy fél az orvostól, de a plüssállatai segítségével erőt gyűjt. Mindig ott van mellett anya és apa, akik válaszolnak a kérdéseire és terelgetik a világ érthetetlen szabályai között. A Misu rövid, egy oldalas kis meséi segítenek a legkisebbeknek és szüleiknek feldolgozni a mindennapi problémáikat. Olvass meséket a könyvből!

Nyúlfarknyi mesék elefántnyi szeretettel

Az évszakos böngészők sorozatát biztosan mindenki nagyon jól ismeri. A Tavaszi, a Nyári, az Őszi, a Téli és az Éjszakai böngésző alapművek a böngészők műfajában, ezt bátran kijelenthetjük. A sok kedves, humoros, fantáziadús, gondosan megrajzolt, részletgazdag kép mind-mind a szerzőnő, Rotraut Susanne Berner zsenijét igazolják. De gondoltátok volna, hogy az ő tollából (és/vagy ceruzájából) nem csak böngészők, hanem mesekönyvek is születtek? Az évszakos böngészők színvonalából kikövetkeztethető, hogy nem is akármilyenek! Új könyvünk, Misu, a kisnyuszi az első magyarul olvasható Berner-könyv! - Heltovics Évi ajánlója