Kémleld a képeket!

Friss képeskönyvek szemléje

2017. május 10. - Zsani cimkék: szemle jó könyv 

mashogyA tavasz a legjobb évszak. (Főleg a tél után...) Végre nem kell a gyerekeket tíz kiló ruhába öltöztetni, nem kell vacogni a játszótéren és nem betegszik le minden hétre a család egyik tagja. Igen a tavasz a legjobb, mert kinyílnak a virágok, kisüt a napocska és az emberek kedvesebbek, a gyerekek édesebbek, a kiskutyák pedig puhábbak lesznek... De a legeslegjobb a tavaszban, hogy rengeteg új könyv jelenik meg! A Könyvfesztiválon túl, de a Könyvhéten innen sorra vettük a legizgalmasabb képeskönyveket, amikért megérte várnunk a kikeletet.

Lássuk!
 • Könyves Egér Kft.
  Neked: 1840 Ft (-20%)
  Bolti ár: 2300 Ft
  A Múzeumi egér és az unokatestvére éjszakánként a múzeumban mászkálnak. A művészetről beszélgetnek. A sorozat első kötetében jelesül arról, hogyan ábrázolják az állatokat a művészetben.
 • Friderike Wilhelmi
  Móra Kiadó
  Neked: 2312 Ft (-20%)
  Bolti ár: 2890 Ft
  Ha szereted az izgalmas kérdéseket és a meghökkentő, humoros válaszokat, akkor nem fogsz csalódni ebben a könyvben!
 • Corvina Könyvkiadó
  Neked: 3992 Ft (-20%)
  Bolti ár: 4990 Ft
  Szörnyetegek már az ókori görögök képzeletében léteztek. Azóta minden egyes kultúra létrehozta a maga szörnyeit, s minél többet tudunk meg róluk, annál lenyűgözőbbek lesznek...
 • Móra Kiadó
  Neked: 1192 Ft (-20%)
  Bolti ár: 1490 Ft
  Hol építették az első piramisokat? Mi az a múmia? Fedezd fel a piramisokat és a világ más különleges épületeit!
 • Móra Kiadó
  Neked: 1992 Ft (-20%)
  Bolti ár: 2490 Ft
  Egy falikárpit, egy miniatúra, valamint id. Pieter Brueghel és Francisco de Goya egy-egy festménye a négy évszak valamelyikéhez kötődő jelenetet ábrázol. A szüret, a téli vadászat, a szántás és az aratás témái az évszakok körforgását követik.
 • Susie Hodge
  Sanoma Kiadó
  Neked: 3120 Ft (-20%)
  Bolti ár: 3900 Ft
  Vidám, művészeti kedvcsináló album a 8-12 éves korosztály számára.
 • Nényei Pál
  Tilos az Á Könyvek
  Neked: 3192 Ft (-20%)
  Bolti ár: 3990 Ft
  Végre eljött a nagy pillanat, amit annyira vártunk: az Irodalom másodszor is visszavág! Ebben a második kötetben kiderül, hogy Zeusz és Jupiter után (szabadon) bizony egy másik Isten is teremtett egy világot – és ez is a mi világunk!
 • Cerkabella Könyvek Kft.
  Neked: 2320 Ft (-20%)
  Bolti ár: 2900 Ft
  Varázslatos naptár Szegedi Katalin gyönyörű képeivel.
 • Paul Harrison
  Tessloff és Babilon Kiadó
  Neked: 2200 Ft (-20%)
  Bolti ár: 2750 Ft
  Eredj a legreneszánszabb reneszánsz ember életének és elképzeléseinek nyomába! Pillants bele a történelem egyik legjelentősebb gondolkodójának fantasztikus elméjébe! Ismerd meg elképesztő találmányait! Fedezd fel hihetetlen örökségét! Tanulmányozd vele együtt a természetet! Értsd meg újító festészetének alapjait!
 • William F. Powell
  Móra Kiadó
  Neked: 2799 Ft (-20%)
  Bolti ár: 3499 Ft
  A könyvben elragadó alkotásokon keresztül több művész egyéni stílusával és különleges látásmódjával ismerkedhet meg az olvasó. Az itt található utasításokat követve meggyőződhet arról, milyen izgalmas a vízfestménykészítés!