Nem akarok lefeküdni!

Tony Ross

Nem akarok lefeküdni!

A szerző illusztrációival

Bolti ár: 1690Ft
Kedvezményes ár: 1352 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Pozsonyi Pagony Kft, 2006
24 oldal, 205x235 mm, Kemény borító  

"- Miért kell lefeküdnöm olyankor, amikor nem is vagyok álmos, és felkelnem, amikor pedig álmos vagyok? - kérdezte a kis királylány. - NEM AKAROK LEFEKÜDNI!" A kis királylány (mert a királylányok már csak ilyenek) valamit mindig nagyon akar - vagy épp ellenkezőleg, valamit nagyon NEM AKAR. Ebben a mesében például lefeküdni. A király és a királynő hasztalan próbálkozik - a kis királylány (mert a királylányok már csak ilyenek) hajthatatlan. Ezernyi kifogás után nagy nehezen elalszik. Ám az utolsó jó éjt puszinál az ágy már megint üres... A történet valószínűleg sok szülőnek ismerős: nincs család, ahol ilyen vagy ehhez hasonló dolgok ne esnének meg - ahogy persze nincs olyan család sem, ahol ne lenne egy ilyen akaratos és bájos és rosszcsont és gyönyörű kis királylány - vagy legalábbis egy kis királyfi.

Ezt a könyvet 2-4 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerzőről

Tony Ross ma az egyik legismertebb illusztrátor Európában. A kortársak mellett - Roald Dahl, Paula Danziger, Michael Palin - illusztrált, és újra feldolgozottl rengeteg Andersen mesét is. Vicces és jellegzetes képei szórakoztatják a gyerekeket, az érzelmeket pedig hihehetlenül jól tükrözik. A királylány sorozatban, amelynek szerzője és illusztrátora egyaránt Tony Ross, a kis királylány kifejező figurájában a gyerekek hamar magukra ismernek, mert melyik gyerek az, akivel nem fordul elő néha, hogy nem akar lefeküdni, vagy éppen kistestvért akar. Tony Ross Liverpoolban végezte művészeti tanulmányait, utána művészeti vezetőként dolgozott egy reklámügynökségben, de valahogy nem elégítette ki ez az élet, és tanítani ment, majd hamar az illusztrátori pályára lépett.

A szerző más könyvei

 • Animus Kiadó Kft.
  2533 Ft (-15%)
  2980 Ft
  El tudod képzelni, milyen lehet egy fedél alatt élni Rosszcsont Petivel? Nos, az szinte elképzelhetetlen.
 • Animus Kiadó Kft.
  1032 Ft (-20%)
  1290 Ft
  Rosszcsont Peti tényleg rosszcsont. Folyton kilóg a sorból, folyton valami kópéságon jár az esze. Nem csoda, ha nemigen jön ki bátyjával Rendes Ricsivel, aki még a Mikulástól is -valami szép csellómuzsikát- kér ajándékba.
 • Animus Kiadó Kft.
  1032 Ft (-20%)
  1290 Ft
  A rosszcsont, aki mindenki kedvence... Peti nem ijed meg a saját árnyékától! Most kísértetekkel akad dolga, részt vesz az iskolai vásáron, illemet tanul és megvédi örökös jogát a kényelmes, fekete fotelre.
 • Animus Kiadó Kft.
  2384 Ft (-20%)
  2980 Ft
  Aki valaha is olvasott már Rosszcsont Petiről, annak nem lehetnek kétségei afelől, hogy Peti világában ki a főnök. Hát ő maga! Ahogyan ő a legnagyobb tévérajongó, a legfőbb rémregényfaló, a karácsonyi ajándékot legjobban megérdemlő, a legleleményesebb plakátátrajzoló és a zugevés mestere!
 • Animus Kiadó Kft.
  1032 Ft (-20%)
  1290 Ft
  Peti télen sem bír magával! Beszáll a hóemberépítő versenybe, szépségszalont nyit, végrendeletet ír, és maximális lelkesedéssel készül kedvenc rémregény-írójának iskolabéli látogatására.
 • Animus Kiadó Kft.
  1032 Ft (-20%)
  1290 Ft
  Rosszcsont Peti élete minden, csak nem unalmas! A sorozat legújabb kötetében számos izgalmas kalandban lesz ismét része!
 • Animus Kiadó Kft.
  1032 Ft (-20%)
  1290 Ft
  Rosszcsont Peti kalandjai folytatódnak! A történetek során rémes szülei zöldségevésre kényszerítik Petit, valamint véletlenül lánybugyogót kap ajándékba nagynénikéjétől.
 • Tony Ross
  Pozsonyi Pagony Kft
  1352 Ft (-20%)
  1690 Ft
  A kis királylány (mert a királylányok már csak ilyenek) valamit mindig NAGYON AKAR - ebben a mesében például egy kishúgot. De nem történhet minden úgy, ahogy szeretnénk, és ezt még egy kis királylánynak is meg kell tanulnia.
 • Animus Kiadó Kft.
  1097 Ft (-15%)
  1290 Ft
  Egy új sorozat kezdő olvasóknak."Peti igazi rosszcsont volt. Mindenki ezt mondta róla, még az édesanyja is.Dobálózott az étellel, csípett, lökdösődött és verekedett. Még a játékmacija is messze elkerülte őt.
 • Tony Ross
  Animus Kiadó Kft.
  1032 Ft (-20%)
  1290 Ft
  A könyv fejezetei: Rosszcsont Peti halloweenje, Rosszcsont Peti, a ház ura, Rosszcsont Peti rablóhadjárata, Rosszcsont Peti autózik.
Tony Ross összes könyve...