Nem akarok lefeküdni!

Tony Ross

Nem akarok lefeküdni!

A szerző illusztrációival

Bolti ár: 1690Ft
Neked: 1437 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Pozsonyi Pagony Kft, 2006
24 oldal, 205x235 mm, Kemény borító  

"- Miért kell lefeküdnöm olyankor, amikor nem is vagyok álmos, és felkelnem, amikor pedig álmos vagyok? - kérdezte a kis királylány. - NEM AKAROK LEFEKÜDNI!" A kis királylány (mert a királylányok már csak ilyenek) valamit mindig nagyon akar - vagy épp ellenkezőleg, valamit nagyon NEM AKAR. Ebben a mesében például lefeküdni. A király és a királynő hasztalan próbálkozik - a kis királylány (mert a királylányok már csak ilyenek) hajthatatlan. Ezernyi kifogás után nagy nehezen elalszik. Ám az utolsó jó éjt puszinál az ágy már megint üres... A történet valószínűleg sok szülőnek ismerős: nincs család, ahol ilyen vagy ehhez hasonló dolgok ne esnének meg - ahogy persze nincs olyan család sem, ahol ne lenne egy ilyen akaratos és bájos és rosszcsont és gyönyörű kis királylány - vagy legalábbis egy kis királyfi.

Ezt a könyvet 2-4 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerzőről

Tony Ross ma az egyik legismertebb illusztrátor Európában. A kortársak mellett - Roald Dahl, Paula Danziger, Michael Palin - illusztrált, és újra feldolgozottl rengeteg Andersen mesét is. Vicces és jellegzetes képei szórakoztatják a gyerekeket, az érzelmeket pedig hihehetlenül jól tükrözik. A királylány sorozatban, amelynek szerzője és illusztrátora egyaránt Tony Ross, a kis királylány kifejező figurájában a gyerekek hamar magukra ismernek, mert melyik gyerek az, akivel nem fordul elő néha, hogy nem akar lefeküdni, vagy éppen kistestvért akar. Tony Ross Liverpoolban végezte művészeti tanulmányait, utána művészeti vezetőként dolgozott egy reklámügynökségben, de valahogy nem elégítette ki ez az élet, és tanítani ment, majd hamar az illusztrátori pályára lépett.

A szerző más könyvei

 • Animus Kiadó Kft.
  Neked: 1097 Ft (-15%)
  Bolti ár: 1290 Ft
  Rosszcsont Peti kalandjai folytatódnak! A történetek során Peti hatalmas csatát vív a kádban öccsével, Rendes Ricsivel, házimunkát kell végeznie, valamint találkozik magával az angol királynővel!
 • Animus Kiadó Kft.
  Neked: 1097 Ft (-15%)
  Bolti ár: 1290 Ft
  Peti nem született rosszcsontnak, ááá dehogy... De amit a kisöccse, Rendes Ricsi művel, az mégiscsak tűrhetetlen! Így kezdődtek a csínytevések!
 • Animus Kiadó Kft.
  Neked: 1097 Ft (-15%)
  Bolti ár: 1290 Ft
  Rosszcsont Peti tényleg rosszcsont. Folyton kilóg a sorból, folyton valami kópéságon jár az esze. Nem csoda, ha nemigen jön ki bátyjával Rendes Ricsivel, aki még a Mikulástól is -valami szép csellómuzsikát- kér ajándékba.
 • Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  Neked: 2392 Ft (-20%)
  Bolti ár: 2990 Ft
  A 11 éves Ben utálja a péntek estéket, amikor a nagyijánál kell aludnia. Ő ugyanis minden idők legunalmasabb nagymamájának látszik. De Ben nem tud mindent róla!
 • Animus Kiadó Kft.
  Neked: 1032 Ft (-20%)
  Bolti ár: 1290 Ft
  Rosszcsont Petin nem lehet kifogni! A sorozat legfrissebb kötetében Peti Goromba Gergővel szövetkezve vívja meg újabb csatáját a bébicsőszök legfélelmetesebbikével, síkra száll a ketchupevés jogáért, tyúkfelügyeletre kényszerül, és bombasztikus dokumentumfilmet készít a családjáról... Csak anyáék meg ne lássák!
 • Animus Kiadó Kft.
  Neked: 1032 Ft (-20%)
  Bolti ár: 1290 Ft
  Rosszcsont Peti kalandjai folytatódnak! A történetek során Peti gőzerővel beleveti magát az iskolai focibajnokságba, szembekerül egyik ősellenségével, valamint szörnyű kínokat áll ki ruhavásárlás közben.
 • Animus Kiadó Kft.
  Neked: 1097 Ft (-15%)
  Bolti ár: 1290 Ft
  Rosszcsont Peti kalandjai folytatódnak! A történetek során rémes szülei zöldségevésre kényszerítik Petit, valamint véletlenül lánybugyogót kap ajándékba nagynénikéjétől.
 • Animus Kiadó Kft.
  Neked: 1032 Ft (-20%)
  Bolti ár: 1290 Ft
  Rosszcsont Peti tényleg rosszcsont. Folyton kilóg a sorból, folyton valami kópéságon jár az esze. Rosszcsont Peti kalandjai folytatódnak!
 • Könyvmolyképző Kiadó Kft.
  Neked: 799 Ft (-20%)
  Bolti ár: 999 Ft
  Mit tehetünk, ha farkasnak születünk és szüleink bentlakásos iskolába akarnak küldeni?
 • Animus Kiadó Kft.
  Neked: 1097 Ft (-15%)
  Bolti ár: 1290 Ft
  A Rosszcsont Peti sorozat legújabb kötetében Peti kalózbulin vesz részt, újságot szerkeszt és több ízben összecsap legnagyobb ellenségével Szeszélyes Szonjával. Vigyázat! Röhögőgörcs garantálva!
Tony Ross összes könyve...