Nem akarok lefeküdni!

Tony Ross

Nem akarok lefeküdni!

A szerző illusztrációival

Bolti ár: 1690Ft
Neked: 1352 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Pozsonyi Pagony Kft, 2006
24 oldal, 205x235 mm, Kemény borító  

"- Miért kell lefeküdnöm olyankor, amikor nem is vagyok álmos, és felkelnem, amikor pedig álmos vagyok? - kérdezte a kis királylány. - NEM AKAROK LEFEKÜDNI!" A kis királylány (mert a királylányok már csak ilyenek) valamit mindig nagyon akar - vagy épp ellenkezőleg, valamit nagyon NEM AKAR. Ebben a mesében például lefeküdni. A király és a királynő hasztalan próbálkozik - a kis királylány (mert a királylányok már csak ilyenek) hajthatatlan. Ezernyi kifogás után nagy nehezen elalszik. Ám az utolsó jó éjt puszinál az ágy már megint üres... A történet valószínűleg sok szülőnek ismerős: nincs család, ahol ilyen vagy ehhez hasonló dolgok ne esnének meg - ahogy persze nincs olyan család sem, ahol ne lenne egy ilyen akaratos és bájos és rosszcsont és gyönyörű kis királylány - vagy legalábbis egy kis királyfi.

Ezt a könyvet 2-4 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerzőről

Tony Ross ma az egyik legismertebb illusztrátor Európában. A kortársak mellett - Roald Dahl, Paula Danziger, Michael Palin - illusztrált, és újra feldolgozottl rengeteg Andersen mesét is. Vicces és jellegzetes képei szórakoztatják a gyerekeket, az érzelmeket pedig hihehetlenül jól tükrözik. A királylány sorozatban, amelynek szerzője és illusztrátora egyaránt Tony Ross, a kis királylány kifejező figurájában a gyerekek hamar magukra ismernek, mert melyik gyerek az, akivel nem fordul elő néha, hogy nem akar lefeküdni, vagy éppen kistestvért akar. Tony Ross Liverpoolban végezte művészeti tanulmányait, utána művészeti vezetőként dolgozott egy reklámügynökségben, de valahogy nem elégítette ki ez az élet, és tanítani ment, majd hamar az illusztrátori pályára lépett.

A szerző más könyvei

 • Animus Kiadó Kft.
  Neked: 1097 Ft (-15%)
  Bolti ár: 1290 Ft
  Rosszcsont Peti kalandjai folytatódnak! Peti ezúttal új hobbit talál magának, megküzd az uszoda cápáival és mindent megsúg Rendes Ricsinek a múmiák átkáról.
 • Animus Kiadó Kft.
  Neked: 1097 Ft (-15%)
  Bolti ár: 1290 Ft
  Egy új sorozat kezdő olvasóknak."Peti igazi rosszcsont volt. Mindenki ezt mondta róla, még az édesanyja is.Dobálózott az étellel, csípett, lökdösődött és verekedett. Még a játékmacija is messze elkerülte őt.
 • Könyvmolyképző Kiadó Kft.
  Neked: 849 Ft (-15%)
  Bolti ár: 999 Ft
  Mit tehetünk, ha farkasnak születünk és szüleink bentlakásos iskolába akarnak küldeni?
 • Animus Kiadó Kft.
  Neked: 2533 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2980 Ft
  Az iskolai élet jobbnál jobb rosszalkodási alkalmakat kínál. Peti pedig egyet sem hagy kihasználatlanul. Nem úgy mint bátyja, Rendes Ricsi...
 • Animus Kiadó Kft.
  Neked: 1097 Ft (-15%)
  Bolti ár: 1290 Ft
  A sorozat legújabb kötetében Peti kénytelen kirándulni menni, majd egy elegáns étteremben megismerkedik a francia konyha rejtelmeivel, Rendes Ricsi pedig bosszút forral mindazért, amit Peti eddig elkövetett ellene.
 • Animus Kiadó Kft.
  Neked: 1097 Ft (-15%)
  Bolti ár: 1290 Ft
  Peti ebben a kötetben világgá megy, saját nem kis meglepetésére sportversenyen vesz részt, rálel a meggazdagodás titkára valamint a karácsony és az ajándékba remélt Robosztus Romboló bűvöletébe kerül.
 • Animus Kiadó Kft.
  Neked: 1097 Ft (-15%)
  Bolti ár: 1290 Ft
  A rosszcsont, aki mindenki kedvence... Peti nem ijed meg a saját árnyékától! Most kísértetekkel akad dolga, részt vesz az iskolai vásáron, illemet tanul és megvédi örökös jogát a kényelmes, fekete fotelre.
 • Tony Ross
  Animus Kiadó Kft.
  Neked: 1097 Ft (-15%)
  Bolti ár: 1290 Ft
  A könyv fejezetei: Rosszcsont Peti halloweenje, Rosszcsont Peti, a ház ura, Rosszcsont Peti rablóhadjárata, Rosszcsont Peti autózik.
 • Animus Kiadó Kft.
  Neked: 1097 Ft (-15%)
  Bolti ár: 1290 Ft
  Szerinted milyen sport a cu-csü? Pedig tuti, hogy te is nagy rajongója vagy... És azt tudod, hogy hol rendezik a csótányfuttató világbajnokságot? Vagy hogy mit jelent a kötény szó a focipályán? Meg hogy az ókorban a birkózásban lehetett rúgni, karmolni és harapni is? Nem? Akkor azonnal olvasd el Peti mindentudó, rekordizgalmas és világbajnok sportkalauzát!
 • Animus Kiadó Kft.
  Neked: 1097 Ft (-15%)
  Bolti ár: 1290 Ft
  Rosszcsont Petin nem lehet kifogni! A sorozat legfrissebb kötetében Peti Goromba Gergővel szövetkezve vívja meg újabb csatáját a bébicsőszök legfélelmetesebbikével, síkra száll a ketchupevés jogáért, tyúkfelügyeletre kényszerül, és bombasztikus dokumentumfilmet készít a családjáról... Csak anyáék meg ne lássák!
Tony Ross összes könyve...