ez itt a kosarad
a termékeiddel
  • játék
  • 5-10

Nénik a törölköző alatt

Marbushka

Ez a retro memória játék egy vicces gyerekkori élményem nyomán született, azzal a tanulsággal, hogy szerencsés megjegyezni a színkódokat, ha az ember nem bírja kivárni amíg a nagymamája elkészül a fodrásznál és a fagyizásból visszatérve választania kell. Lajos fodrászüzletében zajlik az élet, a mester nap, mint nap ámulatba ejti a hölgyeket frizurakölteményeivel. A nagyi nem csak ezért jár ide. Keresve sem találna meghittebb helyet, ahol megvitathatja a barátnôivel az élet fontos dolgait. Büszkén mutogatja az unokáját, aki inkább a játszótéren múlatná az idôt. Hopp, egy pillanatra elkalandozik a gyermek figyelme… Te jó ég, melyik törölközô rejti a nagyit?! A játék célja: a lehetô legtöbb édességet összegyûjteni. A játék tartalma: 18 db nénikártya, 18 db törölközôkártya, 12 db szerencsekártya, 32 db édességkártya, 1 db dobókocka

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

6990 Ft
6641 Ft (-5%)

Gyönyörű és izgalmas! Végre újra Marbushka!

A Marbushka manufaktúra egyedi tervezésű, grafikájú játékai közül válogattunk össze nektek néhány kedvencet. Jól esik kézbe venni ezeket a kézzel készített csodákat, elmerülni a rajzok, apró részletek mesebeli világában.Szakács Zsu ajánlóját olvashatjátok!

Játékok húsvétra

Végre! Igen, itt a szeles tavasz, remélem, most már a szekrény mélyére kerülhetnek a vastag kabátok, síkesztyűk, takarítunk, ültetünk, és lassan, de biztosan készülünk a Húsvétra. A Pagony sok új, izgalmas könyvvel, és igazi húsvéti játékokkal örül a jó időnek, várja a nyuszit. Ehhez próbálunk meg most, még időben ötleteket adni megújult és egyedi játékkínálatunkkal.

További kapcsolódó cikkek...