ez itt a kosarad
a termékeiddel
  • könyv
  • 10-14

Lakatos István

Óraverzum

Magvető Kiadó, 2014

264 oldal, Kemény borító

Óraverzum. Ősi, gigászi gépezet, fogaskerekek hajtotta, mechanikus naprendszer. Mirkó, Seon királyának fia többnyire magányosan múlatja idejét a Fellegvár titkos folyosóin csatangolva. Egyetlen barátja a szórakozott, ám talpraesett nagynénje, Szaffi, aki szabadidejében hihetetlen masinákat bütykölget. A hétköznapok azonban izgalmasabbá válnak, amikor gőzhajók jelennek meg Seon egén. Szerte az Óraverzumból sereglenek a bolygóra, hogy megtekintsék az évszázad látványosságát, a légfelléreknek nevezett óriási lények vonulását. A betegeskedő Mirkót a felfordulás elől nagynénje egy szedett-vedett komédiás társulat rozzant hajóján a Holdra küldi, a nagyapjához csakhogy a bolygót mozgató szerkezettel valami nincs rendjén, így könnyen lehet, hogy ami izgalmas kalandnak indult, lidércnyomássá változhat.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

2990 Ft
2542 Ft (-15%)

Öt tökéletes könyv!

Az idei Év gyerekkönyveit egytől egyig érdemes elolvasni, megismerni! Rövid összefoglalónkban szemlézzük, hogy hogyan ajánlották őket - határtalanul lelkesen - a Pagony kritikusai. Szépek, jók, irodalmak - fogyasszátok egészséggel!

Vigyázz! Ez nem egy egy hagyományos gyerekkönyv!!!

Nem szeretem az olyan könyveket, amelyekben egy vagy több gyerek HI-HE-TET-LEN kalandokat él át egy VA-RÁZS-LA-TOS, elképzelt világban. Azokról a történetekről beszélek, amik a gyerekek hiúságára apellálva bátornak és makulátlanul tisztának mutatják őket, akiket még nem korrumpált a felnőttek álságos, szerepjátszó világa. - Milán vallomása Lakatos István Óraverzum című regényéről.

További kapcsolódó cikkek...