Óz, a nagy varázsló

Maria Seidemann

Óz, a nagy varázsló

Hansen Christiane illusztrációival

Bolti ár: 2490Ft
Kedvezményes ár: 2117 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Ciceró Könyvstúdió, 2007
62 oldal, 250x176 mm, Kemény borító  

Dorkát egy félelmetes forgószél Oz mesebeli birodalmába repíti. Egyedül a nagy varázsló segíthet neki abban, hogy hazataláljon - ezt mondja mindenki. Dorkának tehát nincs más választása, mint hogy nekivágjon a kalandos útnak. Ez az izgalmas történet azt beszéli el, milyen csodálatos élményekben van része útközben, mialatt azt is megtanulja, mekkora erő a barátság és a szeretet.

Ezt a könyvet 8-14 éves gyerekek számára ajánljuk.

A sorozatról

 • Selma Lagerlöf
  Ciceró Könyvstúdió
  2117 Ft (-15%)
  2490 Ft
  Ki ne szeretne a vadludak tollába kapaszkodva messzi tájakra repülni? Az arasznyira zsugorodott Nils Holgerssonnak bizony ebben a szerencsében lehet része…
 • Maria Seidemann
  Ciceró Könyvstúdió
  1683 Ft (-15%)
  1980 Ft
  Foglaljunk helyet a képzelet repülő szőnyegén! Az egyik legkedveltebb történet egy szegény fiúról, Aladdinról szól, aki a lámpa szellemének segítségével mérhetetlen gazdagságra tesz szert, elnyeri a szultán lányának kezét és végül a trónt is.
 • E.T.A Hoffmann
  Ciceró Könyvstúdió
  2117 Ft (-15%)
  2490 Ft
  Karácsony éjszakáján kezdődik a jó Diótörő és a gonosz Egérkirály háborúja, és Marika váratlanul a csata kellős közepébe pottyan! Diótörő, bátorságának és jó szívének köszönhetően legyőzi a gonosz Egérkirályt, s ezzel önmagáról is elhárítja a rontást.
 • Johanna Spyri
  Ciceró Könyvstúdió
  2117 Ft (-15%)
  2490 Ft
  Heidi számára az élet a havasi legelőn egyáltalán nem unalmas. Vidám napokat tölt itt barátjával, a kecskepásztor Péterrel, hancúroznak a virágos réten vagy a kecskegidát, Ugribugrit pátyolgatják.
 • Ciceró Könyvstúdió
  1683 Ft (-15%)
  1980 Ft
 • Carlo Collodi
  Ciceró Könyvstúdió
  1870 Ft (-15%)
  2200 Ft
  A gyermekirodalom egyik megkerülhetetlen klasszikusának kisebb gyermekek számára fogyasztható, rövidített változata, elragadó illusztrációkkal.
 • Mark Twain
  Ciceró Könyvstúdió
  2125 Ft (-15%)
  2500 Ft
  A gyermekirodalom megkerülhetetlen klasszikusának 6-10 éves gyermekek számára fogyasztható, rövidített változata, elragadó illusztrációkkal.
 • Rudyard Kipling-Maria Seidemann
  Ciceró Könyvstúdió
  2117 Ft (-15%)
  2490 Ft
  Mauglit, az embergyereket egy farkascsalád neveli fel a dzsungelben. Boldogan él közöttük. Farkasszülei és farkastestvérei megtanítják a vadászat mesterségére... - Az egyik leghíresebb gyerekkönyvet Maria Seidemann meséli el újra.
 • Mark Twain
  Ciceró Könyvstúdió
  2117 Ft (-15%)
  2490 Ft
  Huckleberry Finn titokban elhagyja otthonát, és Jimmel, a szökött rabszolgával lefelé tutajozik a hatalmas Mississippin.

Cikkek

Aranyalma és csodálatos utazás

Könyvfesztiváli előkészületek a Ciceró Kiadónál

2011. április 4. - Pagony cimkék: interjú 


cicero_aranyalmaAz Alma együttes kottáskönyve és Leiner Laura könyvsorozatának, A Szent Johanna giminek egy újabb része is érkezik a könyvfesztiválra. Az ifjúsági regények sorát egy amerikai szerző érdekes kötete is bővíti. A Ciceró Könyvfesztiváli újdonságairól és könyvheti terveiről Till Katalint, a kiadó főszerkesztőjét kérdeztük.