Jószívűek, de tele vannak csibészséggel, huncutsággal

Interjú Berg Judittal

2018. február 21. - Somogyi Laci cimkék:

10 év után új formában, egyszerre jelenik meg mindhárom Cipelő cicák mesekönyv. Az új kiadásról és az eredeti plüss cipelő cicákról a szerzőt, Berg Juditot kérdeztük.

Hamarosan érkeznek!

Barátkozz a nemsokára megjelenő könyvekkel!

2018. február 20. - Zsani cimkék:

Most, hogy elüldözted a jelmezeddel telet, itt az ideje, hogy elhozzuk neked a tavaszt: könyvekkel! Ebben a szemlében megmutatjuk neked, hogy mi jelent meg a karneváli időszakban és milyen lélekmelengető mesék fognak hamarosan megérkezni a boltokba! Várd a könyvfakasztó tavaszt velünk és olvass tovább!

„Pepe nem fél semmilyen vad ötletbe belemenni.” - 10 éves a Cipelő Cicák sorozat

Interjú Agócs Írisszel

2018. február 19. - Zsani cimkék: interjú 

Idén ünnepli kiadásának tizedik évfordulóját Berg Judit Cipelő cicák-sorozata, melyet Agócs Írisz illusztrált. Ebből az alkalomból új formátumban, különleges kiadásban ismét megjelennek a sorozat kötetei.

Az elmúlt tíz év rengeteg változást hozott nem csak a Pagony, de Agócs Írisz életében is, aki a kezdetektől kíséri a kiadónk életét és rengeteg kötetünk látott napvilágot illusztrációival. A Cipelő cica-sorozat új kiadása egy kis visszatekintésre és az elmúlt évek összegzésére inspirált minket. Íriszt a kezdetekről, közös munkáinkról, és természetesen a Cipelő cicákról is kérdeztük. Olvass tovább!

Mesélj szívből, és kinyílik a világ!

Babaróka és Mamaróka ti vagytok...

2018. február 8. - Zsani cimkék: jó könyv 3-6 

leadMilyen egy reális anya-gyerek kapcsolat? Hogy néz ki ez mesei formában? Mi történik, ha Mamaróka beteg lesz, kávézni szeretne, vagy dolgozni kell mennie? Mi van, ha Babaróka bal lábal kel, egyedül érzi magát a kölyökőrzőben, vagy elvész a piaci tömegben? És mi van, ha egyszerűen nincs elég türelem, és összevész Babaróka és Mamaróka? Pont ők, a legszilárdabb páros? Ismerd meg a végtelen finomsággal felcsendülő Babaróka-meséket, melyekben biztonságos szeretetben tágul ki a világ Babaróka és Mamaróka számára is!

„A boszorkánycica folyamatosan inspirál.”

Interjú Bognár Éva Katinkával, A boszorkánycica rajzolójával

2018. február 6. - Zsani cimkék: interjú mesehős mesehős 

Megérkezett a nyomdából Harcos Bálint fordulatokban gazdag, varázslatos verses meséje, melyhez Bognár Éva Katinka a kötet hangulatához illő képvilágot álmodott meg. Az illusztrátor még csak pár éve végzett a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem animáció szakán, ám diplomafilmjével, a Hugo Bumfeldt-tel több rangos díjat is elnyert, illusztrációit pedig több kötetben is megcsodálhatjuk. Munkamódszereiről, a rajzfilmes és illusztrátori munka közti különbségekről, valamint saját szerzőként való bemutatkozási terveiről is mesélt nekünk. Olvass tovább!Egy boszorkányosan jó mese

Ismerd meg A boszorkánycicát!

2018. február 5. - Pagony cimkék: mesehős mesehős 5-8 

boszAz idei év első könyvével, A boszorkánycicával egy igazi, varázslatokkal teli mesébe csöppenhetsz! Tarts Pindurral a Rémkastélyba, varázsolj rímekkel és élvezd minden sorát a felolvasásnak!

Raktárkisöprés a Pagonyban

Szerezd be most óriási kedvezménnyel kedvenceidet!

2018. január 9. - Pagony cimkék:

Gyere el hozzánk, segíts nekünk kiüríteni a raktárat!

Mi volt 2017 legszebb pillanata?

Megkérdeztük szerzőinket...

2017. december 28. - Pagony cimkék:

Így, az év vége felé egy kis leltárt készítünk mi is... Ha már olvastátok a legfrissebb Százhold magazint, akkor ismeritek ezt a cikket, de ha nem, akkor most itt megtudhatjátok, hogy néhány Pagonyos szerzőnknek mi volt a 2017-es év legszebb, legboldogabb pillanata... Íme, nosztalgiázzatok velük!

Szerelem volt első látásra..

Berg Judit és Kertész Erzsi mesél első közös könyvükről

2017. november 24. - Pagony cimkék: interjú 

A négy madár titka... Már a címe is nagyon sejtelmes ennek az izgalmas nyomozós könyvnke. És még izgalmasabb aza adolog, ahogy megszületett a könyv.   címen jelent meg a két író meséje, amely egy játékból és egy végigdolgozott nyárból született.Berg Judit dínóival kalandoznak az ovisok

Megjelent a Két kis dínó felfedezi Amerikát!

2017. november 15. - Pagony cimkék:

"Berg Judit nevét lassan minden szülő ismeri. Zsenialitása, hogy bármelyik korosztálynak ír, célba talál. A kicsik Maszattal, az ovisok a két kis dínóval, a Cipelő Cicákkal, a Hisztimesékkel és a lengékkel, míg a nagyobbak a Ruminivel és A négy madár titkával tapasztalják meg, hogy létezik igényes és rendkívül szórakoztató irodalom! Most végre megjelent a Két kis dínó-sorozat legújabb kötete, melyben egészen Amerikáig kalandoznak a bátor felfedezőkkel. Tarts velük te is!