Boldog karácsonyt!

2015. december 23. - Pagony cimkék: PagonyTV 

Minden kedves kis és nagyobb pagonyosnak nagyon boldog karácsonyt, jobbnál-jobb könyveket, családi társasozást kíván a kiadó összes munkatársa - idén Kicsibácsi és Kicsinéni (meg az Imikém) segítségével!

Karácsonyozz a Pagonnyal!

Kisfilm ötletekkel

2015. december 21. - Vera cimkék: PagonyTV 

Nézd meg a 2 és fél perces kisfilmet, ismerd meg boltosainkat, akik személyesen ajánlják neked kedvenc könyveiket, játékaikat - karácsonyra!

Boribon és Annipanni - videón!

Marék Veronika meséje

2014. január 22. - Hanna cimkék: PagonyTV 

Ha nincs időd éppen elmesélni a kisgyereked kedvenc meséjét, akkor hallgassátok meg a Youtube-on, Környei Alice előadásában! Elsőként Boribon és Annipanni történetét hallhatjátok, és hamarosan más meséket is meghallgathattok. A Pagony csatornáján pedig több Pagony mese is meghallgatható!

Csomótündér bemutató Bábszínházban!

Gimesi Dóra és Gyöngyösi Adrienn bemutatója

2013. március 7. - Hanna cimkék: PagonyTV 

Nagy szerencsénk van: van egy Gimesi Dóra nevű ifjú szerzőnk, aki olyan jól ír, hogy minden meséjét élvezet olvasni. Próbáljátok ki, nemrég jelent meg az első kötete, a Csomótündér! Még nagyobb szerencsénk van, hogy Dóra a Bábszínház dramaturgja, és ott őt igazán szeretik: ez abból is látszik, hogy kollegái a könyvének bemutatójára szuper kis bábos mesét rittyentettek a nyitó meséből.

Nézzétek meg videónkat a bemutatóról! És ha van időtök, utazzatok le Kecskemétre, ahol egy teljesen igazi darab készült a Csomótündérből a Ciróka Bábszínházban!


A PagonyTV első adása!

2013. január 30. - Hanna cimkék: PagonyTV 

bItt a Pagony TV-je. Máté Angi olvas benne - jó kezdés! Hallgassátok meg a Volt egyszer egy kemencét és a Volt egyszer egy sötétséget . Az írónő különleges előadása egyben a Pagony Mesedélutánok felvezetése.

Díjnyertes Pagony-könyvek

Válogatás

2012. december 12. - Hanna cimkék: hogyan válasszak? PagonyTV Fókuszban 

Ugyan már elmúlt a karácsony, és biztosan ti is rengeteget gondolkodtatok, hogy mit vegyetek a gyerekeknek. A sok-sok ajánló és cikk mellett a készült már egy karácsonyi plakátunk, kattingassátok végig, segít nektek eligazodni az újdonságok sűrűjében. Csináltunk egy külön oldalt, ahol életkor szerint háromféle nagy infografikából, azaz óriási tájékoztató plakátból választhattok: legkisebbeknek, kisiskolásoknak, kamaszoknak. Most pedig itt egy Prezi a legdíjazottabb könyveinkkel - csupa Pagony, régi és új, nemcsak karácsonyra, mert mi egész évben nagyra tartrjuk a kicsiket!

Bogyó és Babóca titkai!

2012. május 30. - Hanna cimkék: jó könyv PagonyTV Ezt olvassuk most 

A bábkönyvnek nemcsak a készítése volt nagyon izgalmas, amit a belelapozóból és a könyvhöz mellékelt füzetből is megismerhettek, de ráadásul a lapok tele vannak utalásokkal az előző kötetekre. Minden darabnak, kis könyvnek, gesztenyejátéknak, labdának meg van a maga mulatságos és kedves története benne.