Pásztohy Panka-nap a Bartók Pagonyban

Tölts el egy délutánt a szerzővel, vegyél részt a programokon!

Gyere el a Bartók Pagonyba és tölts egy délutánt Pásztohy Panka - író, illusztrátorral és a könyveivel! Pont ekkor jelenik meg új könyve, a Pitypang a zebrán, olvass tovább a részletekért!

Pásztohy Pankát az utóbbi években nem csak illusztrátorként, de a Pitypang és Lili-sorozat szerzőjeként is a szívükbe zárták a kisgyerekes családok. Könyvei nem csak végtelenül szerethetőek és kedvesek, de fontos üzenetet is átadnak a gyerekeknek. A Pitypang és Lili-sorozat központi témája a felelős állattartás, de a kiskutyával és gazdájával együtt megismerheted a menhelyek világát, az állategészségügyet, a környezetvédelmet és a szelektív hulladékgyűjtést.
A legújabb Pitypang és Lili-kötet, a Pitypang a zebrán pedig a közlekedés világába enged bepillantást, többek között azt is megtudhatod belőle, hogyan kell eljárni, ha biztonságosabbá szeretnéd tenni az utakat. 

A Pásztohy Panka Napon szuper programokkal és kedvezményekkel várunk, olvasd el a részletes programunkat, és jelezd a Facebookon, hogy ott leszel!

Program:
16:00 - 'Szerző a pult mögött' - vegyél könyvet egyenesen Pankától!
16:00 - Készíts hűtőmágnest Panka rajzaiból, kézműves foglalkozás 
17:00 - Panka mesél
17:30 - Kutyás foglalkozás a Bajba Jutott Állatokért Alapítványtól
18:00 - Panka dedikál

ÉS ezzel még nincs vége!
- Délután négytől folyamatosan Pankás színezőket színezhettek
- Aznap az összes könyvet, amit Panka írt vagy illusztrált, 20%-os kedvezménnyel vehetitek meg a Bartók Pagony könyvesboltban! A játékokat pedig, amiket Panka illusztrált, 10% kedvezménnyel!
- Sőt meg tudjátok venni Panka legújabb könyvét, ami akkor érkezik frissen a nyomdából: Pitypang a zebrán!

A rendezvény ingyenes. Regisztráljatok itt és gyertek!

Kapcsolódó cikkek