Pötty könyv

Hervé Tullet

Pötty könyv

Bolti ár: 2500Ft
Kedvezményes ár: 2125 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 1-3 munkanap
Vivandra Kft., 2010
64 oldal, 227x227 mm, Kemény borító  

EZ EGY KÖNYV, CSAK TEDD, AMIT MOND, ÉS LÁSS CSODÁT! Élvezetes könyv vagy játék? A könyv lapjain a sárga-piros-kék pöttyöket megdörzsöljük, nyomogatjuk, rákattintunk, a könyvet rázzuk, fújjuk, jobbra-balra döntjük, és a színes pöttyök engedelmeskednek nekünk. Önfeledt, varázslatos könyv vagy játék? Mindenkinek.

Ezt a könyvet 2-5 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerző más könyvei

 • Hervé Tullet
  Vivandra Kft.
  2240 Ft (-20%)
  2800 Ft
  Újabb varázslat a Pötty Könyv szerzőjétől! A színek és a mozgás, a képzelet és a meglepetések (pötty) játéka.
 • Hervé Tullet
  Vivandra Kft.
  2465 Ft (-15%)
  2900 Ft
  Tullet könyve mese a mesében, tele szokatlan, vicces ötlettel, kész színház! Ez a könyv még nincs is befejezve, szüksége van egy íróra!!!

Cikkek

Pöttyös kalandok

Hervé Tullet: Pötty könyv

2010. november 2. - Papp Eszter cimkék: jó könyv ismertető Eszter blog Ezt olvassuk most 

pötty_könyv.jpgTöbb fórumon is belebotlottam a Pötty könyv beharangozójába. De vagy nem figyeltem rendesen, vagy a csekélyke információmorzsák késztettek rá, hogy olyan elképzelésekkel vértezzem fel magam, aminek ugyan sok köze nincsen a könyvhöz, viszont nekem valamiféle kapaszkodót jelenthet. Így történt, hogy aztán egy teljesen hamis prekoncepcióval léptem be a boltba, majd fura tekintetű felnőttek közt elkezdtem bőszen dörzsölgetni a sárga pöttyöt. Az volt a fixa ideám, hogy biztos hőre változik a színe. A megoldás ennél sokkal egyszerűbb, a végeredmény pedig zseniális, de akkor még mindig nem hittem el, hogy nem egy egyszeri nézegetős könyvvel van dolgom. Nagyot tévedtem...