Rajzolj nekem!

Illusztrátorok és olvasók a rászoruló könyvtárakért!

Kérj egyedi illusztrációt kedvenc illusztrátoraidtól karácsonyra, és segíts a rászoruló könyvtáraknak! 
December 9-én a Pécsi Pagonyban, december 16-án, vasárnap pedig a Bartók Pagonyban várunk! 

Biztos tudod, hogy a vidéki, kistelepülési könyvtárak a megfelelő anyagi források nélkül gyakran nem jutnak hozzá a kortárs gyerek- és ifjúsági irodalomhoz.
Pedig sok esetben a könyvtár lehet az a pont, ahol a gyerekek más lehetőségek híján találkozni tudnak a könyvekkel, ahol olvasóvá válhatnak. 
Mi, itt a Pagonyban úgy gondoljuk, ebben a helyzetben meg kell próbálnunk a magunk eszközeivel segíteni. A már két éve nagyon népszerű, és rengeteg adományt hozó Rajzolj nekem! kezdeményezés keretében idén is lehetőséged lesz egyéni rajzot kérni kedvenc illusztrátorodtól és egyben egy jó ügyet támogatni.

December 16-án Budapesten, a Bartók Pagony könyvesboltban Rajzolj nekem! 2018 címmel ismét jótékonysági eseményt szervezünk. Ezen a napon hét grafikus/illusztrátor várj, ha szívesen vásárolnál – akár magadnak akár karácsonyi ajándékként – olyan grafikákat, amelyeket személyesen neked, kérésed alapján, ott helyben készítenek el az alkotók.

Az e módon befolyt adományból a Pozsonyi Pagony Kiadó beszerzési áron ad könyveket, amelyekkel a rászoruló, kistelepülési könyvtárakat szeretnénk támogatni, a könyveket pedig a Fürgefutár.hu Kft juttatja el a könyvtárakba, a gyerekekhez!

December 16-án vasárnap a Bartók Pagonyban várunk! Ezen a napon tőlük kérhetsz egyedi rajzot:

10-13 óra között: 

Baranyai (b) András 
Bernát Barbara 
Dániel András - író, illusztrátor
Gévai Csilla

14-17 óra között:

Dániel András - író, illusztrátor
Horváth Ildi illusztrátor
Mayer Tamás Artwork 
Paulovkin Boglárka 

Ők heten akkor és ott megrajzolják Neked, amire mindig is vágytál, jelezd a facebookon, hogy ott leszel, és szólj mindenkinek!

Ajánlott támogatás:

A5 méretű grafika: 5 000Ft
A4 méretű grafika: 10 000Ft


Kapcsolódó cikkek