Utazz az időben (is)!

Történelmi kalandok kicsiknek és nagyoknak

2017. június 29. - Pagony cimkék: kaland ismeretterjesztő regény 

Kitört a kánikula, elkezdődött a nyári szünet, itt a nyaralás ideje! Úgyhogy mi is utazásra hívunk benneteket, ráadásul időutazásra!

Ha messzire utaztok azért, ha csak a könyvek lapjain keresztül barangoltok a világban, akkor azért lesz a kedvedre ez a szemle.

Utazz térben is időben (is) a nyáron! Ezekkel a történelmi kalandokkal az ovisok, az általános- és a középiskolások is boldogabbak lesznek a szünetben.

Rendelj most történelmi kalandokat 20% kedvezménnyel!

Regények a piknikkosárba

Ezeket ne hagyd ki idén nyáron

2017. június 1. - Zsani cimkék: regény 

Nincs is annál jobb érzés, mint amikor már az első oldalnál tudod, hogy „na ez a könyv nagyon izgi lesz!”, és valóban éjszakákat virrasztasz át, hogy végre megtudd, mi fog történni. Krimi Shakespeare korában, nyomozás az ötvenes években vagy kódfejtés napjainkban: ezeket a regényeket biztosan nem fogod tudni letenni, az első oldaltól az utolsóig rághatod a körmöd, hogy megtudd, mi lesz a szereplőkkel, sikerül-e a küldetés vagy hogy kiderül-e, ki volt a rosszfiú.Mit olvass a szünetben?

tavaszi újdonságok molyoknak

2017. április 6. - Zsani cimkék: regény toplista 

polliHamarosan itt a Könyvfesztivál, és a polcon egyre több az újdonság. Most leszedtük a legmenőbb tavaszi könyveket, amikért minden gyerek rajongani fog, és tuti, hogy egész szünetben alig akarnak majd kibújni a regényekből. 

TOP 3 következik! Klasszikus, kortárs, magyar és külföldi... A legjobbak közt mindent megtalálsz!

Kattints a cikkre!

Ikrek mindenütt

TOP 8 ikres könyv

2017. március 2. - Zsani cimkék: szemle regény 

Ki ne álmodott soha egy ikertestvérről? Akinek nincs azért, akinek pedig van, azért ajánljuk ezeket a felejthetetlen ikres könyveket! A téma örök klasszikus, ezért a szemlében elővettünk már sokat olvasott örökzöldeket, teljesen friss képeskönyveket, sorozatokat, kalandregényeket és modern fejlődésregényeket is.

Klasszikusok újraolvasva

A történelem legnagyobb hatású gyerekkönyvei

2017. március 2. - Zsani cimkék: regény 

maryMindenkinek vannak olyan gyerekkori könyvélményei, amik felejthetetlenek.
Mitől, miért és kiknek jók ezek a régebbi mesék?
Most a legnagyobb klasszikusokat vettük le a poncról és néztük meg közelebbről. Olvass újra te is, megmutatjuk azt is, hogy hogyan!

A másik ok, hogy MOST kezdd el az újraolvasást, hogy március 15-ig 20% kedvezménnyel teheted a kosaradba a legkedvesebb klasszikusainkat!

Babilon regények?!

Nem csak ismeretterjesztő, szórakoztató irodalom is!

2016. október 20. - Zsani cimkék: szemle regény 

doryAz ismeretterjesztő könyveiről méltán híres kiadó rengeteg izgalmas regénnyel is megörvendeztette az olvasóit. Ismerjétek meg a kedves és rakoncátlan Doryt, a Szuperhős-sorozatot, Zarfot és a Mágikus állatok iskoláját!

Fantáziáljatok Babilon könyvekkel!

Az ifjúság akcióban!

Szemle az új könyvekről

2016. október 20. - Zsani cimkék: regény szemle 

lackfiSzeretsz izgalmas kalandokat, sulis történeteket, vagy érzelmes regényeket olvasni? Akkor mindenképpen olvasd el a szemlénket, amiben sorra vesszük az arra érdemes könyvújdonságokat. Bönészd végig a kortárs magyar és külföldi ifjúsági irodalom legjavát!

Mesés regények, regényes mesék

Válogatás a kedvenc mese- és ifjúsági regényeinkből

2016. október 13. - Zsani cimkék: szemle regény 

omMilyen a jó meseregény? Mitől izgi egy gyerekkönyv, és melyek azok, amiket nem fog lerakni a gyereked, sőt, még a vacsihoz is magával hozza? Frindt Julcsiban, Navratil Domiban és Udvari Orsiban két dolog biztosan van, ami közös: mindhárman bölcsész hallgatók és a Pagony munkatársai. Szerettek és szeretnek olvasni. Most az ő szemükkel veheted sorra a legfrissebb gyerekirodalmat, ők szemezgetik ki a legjobbakat a kínálatból.

Tájékozódj a cikkben!

Ki kap el, ha hanyatt-homlok futsz a rozson át?

Ács Dániel írása

2015. szeptember 24. - Pagony cimkék: 12plusz TilosAzÁ regény jó könyv 

Rozsban a fogóElőször nem tudtam, nem akartam letenni a könyvet. Úgy futottam neki, hogy na, mi ez, nem értem, Rozsban a fogó? Rozsban? A fogó? Harapó? Vagy milyen? Ekkora hülyeséget! Aztán a regény csúcspontján leesett. Fogó, aki embereket kap el. Gyerekeket. Mert ez Holden Caulfield álma, ezt szeretné csinálni: állni a rozsföldön, egy hatalmas szakadék szélén, és a sok ezer szaladgáló, játszadozó gyerekre vigyázni, hogy ne essenek le. Ő szeretne lenni a rozsban a fogó...

Megtalálni a Napos Oldalt

könyvek már nagyon nagyoknak, sőt

2014. március 26. - Vera cimkék: TilosAzÁ regény 

faKét komoly, már-már kemény könyvet ajánlunk elsősorban az érettebb 18 éveseknek, de még inkább a felnőtteknek.

Összeomlott és újraépítésre váró életek, egyéni és társadalmi válságok jelennek meg ezekben a könyvekben, a szereplők az élet nagy kérdéseire keresik a választ. Merészebb olvasóink élvezni fogják a könyveket. - Munkácsi Anna ajánlója