Repül a, repül a ... Lola!

D.Tóth Krisztina

Repül a, repül a ... Lola!

Faltisz Alexandra illusztrációival

Bolti ár: 2990Ft
Kedvezményes ár: 2392 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 3-6 munkanap
Centrál Médiacsoport Zrt., 2010
72 oldal, 218x221 mm, Kemény borító  

Ha Nóri anyukájának pulóvere alatt nem pöttyös labda, de nem is dinnye van, akkor micsoda? Hol vannak a kisbabák, amikor még nincsenek velünk? Hova tűnnek a csomagjaink a reptéren, és miért nem csapkod szárnyaival a repülő? Na, és hogy lesz a vizes palackból polárpulcsi? A négyéves Lola kérdései kifogyhatatlanok. A nagy sikerű Lolamesék harmadik kötetében D.Tóth Kriszta újra mesterien egyensúlyoz a mese és a valóság határán. A három újabb történet és a kötethez csatolt rajzfilm remek példa arra, hogyan meséljünk óvodásoknak úgy, hogy közben kinyitjuk számukra a világot. 3 mese + 1 film!

Ezt a könyvet 3-6 éves gyerekek számára ajánljuk.

A sorozatról

Mesék az elragadó óvodásvilágról. Lola mesél egyes szám első személyben. Az ő kalandjain keresztül fedezzük fel a világot.
 • D.Tóth Krisztina
  Centrál Médiacsoport Zrt.
  2542 Ft (-15%)
  2990 Ft
  A világ izgalmas hely, tele tanulnivalóval és meglepetéssel. Lola világában a felnőttek csúszdáznak, a paradicsom palánta az égig ér, és a legeslegjobb barátságok örökké tartanak.
 • D.Tóth Krisztina
  Centrál Médiacsoport Zrt.
  2542 Ft (-15%)
  2990 Ft
  Lola izgamas kalandjai folytatódnak, hiszen még annyi felfedeznivaló maradt! A Lola mesék második kötetében újra megelevenedik a D. Tóth Kriszta, író és Faltisz Alexandra, grafikus által teremtett látványos és elbűvölő óvodásvilág.