Segítünk a Mikulásnak!

Ovis-sulis karácsonyi ajándékok a Pagonytól


Te is sokszor ücsörögsz szülői értekezleteken, ahol a Mikulás- vagy karácsonyi ajándékokról szól végtelen vita?


Többé nem gond, mert a Pagonyban minden korosztály számára megtalálod a megfelelő könyvet vagy játékot, legyen az egy ovis csoport vagy egy alsós osztály….


Egy Boribon kötet, vagy egy Maszat-könyv, a képen látható Szofi és a Mikulás, vagy esetleg a Rumini-sorozat valamelyik darabja vagy a Betűző kártya érdekel? Remek ajándék lehet bármelyik!


Ha kapcsolatban vagy olyan óvónővel, vagy tanárnővel, akiről tudod, hogy fontos neki a minőségi ajándék, akkor irányítsd hozzánk, vagy akár te is kapcsolatba léphetsz velünk!


Csak írjatok nekünk egy e-mailt, hogy érdekel titeket  az intézményi kedvezmény, és mi máris küldjük az idei karácsonyra vonatkozó kedvezménykupont és segítünk nektek a válogatásban is.


Írj most:  segitunk@pagony.hu


Ha esetleg olyan helyen dolgozol, ahol közösen szerveztek karácsonyi ünnepséget a kollégák gyerekeinek is, akkor is fordulj hozzánk bizalommal.


Amit kínálunk:


30%-os kedvezmény minden Pagony és Tilos az Á könyvre, amennyiben minimum 10 darabot rendeltek, és emellett minden Pagony Kiadó játékaira 20% kedvezmény jár, ha többet rendeltek, mint  5 darab.


Az akció 2018. december 15-ig él a Pagony webboltjában az általunk küldött kuponkóddal, és minden Pagony boltban, Budapesten és vidéken!Kapcsolódó cikkek