Íme az utolsó karácsonyi válogatásunk az újdonságokból

Szemle csak a legjobbakról

2017. december 11. - Vera cimkék: szemle Ezt olvassuk most 

santaNincs igazi téli szünet egy jó könyv nélkül, akárhány éves is az ember. Ebben a cikkben még írni szeretnénk hét olyan könyvről, amiről vétek lett volna nem szólnunk neked az ünnepek előtt. 

Lássuk a legjobbakat a háromtól tizenkét éves gyerekeknek!

Sikerkönyvekkel ünnepelünk

A legmenőbb könyvek, amik nélkül nem teljes a karácsony

2017. december 6. - Zsani cimkék: szemle Ezt olvassuk most 

Könyvek nélkül nincs ünnep! De ilyenkor különösen nem mindegy, hogy milyen olvasnivalót csempészel a fa alá. Most összeszedtük azokat az új, vagy sikerkönyveket, amikkel mi is meglepjük a szeretteinket. Ebben a szemlében korosztályosan haladunk majd, és az egész kisbabáktól a felnőttekig mindenkinek lesz egy két tippünk. Ajándékozz te is menő könyveket!

Decemberi kedvenceink

Egy könyv, egy játék - a legjobb karácsonyi ajándékok egy helyen

2017. december 1. - Pagony cimkék: szemle Ezt olvassuk most 

Ebben a szemlében mindent megtalálsz, amire egy sulis vágyik. A kisebbeknek fergeteges meseregényeket, önálló olvasós könyveket, izgalmas kalandregényeket, varázslatosan szép tündérmeséket, családi társasokat, kártyákat és kirakókat. Kattints és nézd meg, milyen meglepetésekkel készülünk az ünnepekre!


Mit hozzon a Mikulás?

Ezeket a meglepiket nem fogd megbánni!

2017. november 20. - Zsani cimkék: szemle Ezt olvassuk most Egy csokor könyv, játék és apróság a Mikulás igazi puttonyából! Összeszedtük a legszuperebb meglepetéseket, amik pont beleférnek a kis csizmákba!

Tudás ajándékba

Kedvenc ismeretterjesztő újdonságaink

2017. november 23. - Zsani cimkék: szemle ismeretterjesztő Ezt olvassuk most 

Egy igazán jó ismeretterjesztő könyv számomra a családi társas élvezetéhez hasonlítható. Vagyis a család minden korosztályának ad valamit. A gyerekeknek új ismereteket, amelyek újabb kérdéseket vetnek fel, beindítják a kíváncsiságot. A felnőtteknek pedig segít a már elfeledett ismereteket felfrissítésében, vagy végre megértésében. Ráadásul segítenek érthetően megválaszolni gyerekeink kérdéseit.

Betegségűző könyvek kicsiknek

Tippek és trükkök lábadozáshoz

2017. november 2. - Zsani cimkék: szemle Ezt olvassuk most Fókuszban 

Kicsik a betegágyban? Nincs ok aggodalomra! Ezekkel a könyvekkel tuti, hogy egy pillanatnak tűnik a gyógyulási idő!

Helló, itt Julia Donaldson!

Szerzőportré sok-sok izgalommal

2017. október 26. - Pagony cimkék: szemle Ezt olvassuk most Kávé mellé 

Julia Donaldson az egyik legmagasabb eladási arányokkal rendelkező gyerekkönyvszerző. Mi a titka? Milyen érdekességeket érdemes az eszedbe vésni vele kapcsolatban? Olvass tovább!

Szórakozva tanulni

Ismeretterjesztő könyvek az egész családnak

2017. október 12. - Pagony cimkék: szemle ismeretterjesztő Ezt olvassuk most 

Az ismeretterjesztő könyveket böngészve azon gondolkodtam, milyen nehéz is lépést tartani azzal az információ dömpinggel, amivel az olvasót bombázzák. Rengeteg magas minőségű, eltérő méretű vagy árú könyv közül válogathatunk. Lassan nem marad téma, amihez ne tudnánk valamilyen új kiadványt ajánlani. Régi-új, de mindenképpen kedvenc könyvekről olvashatsz a következő cikkben.

Most pedig 20% kedvezménnyel meg is rendelheted őket!

Megjöttek az új kártyajátékok

Tökéletes partikellékek minden alkalomra

2017. október 12. - Zsani cimkék: szemle játék Ezt olvassuk most 

Rengeteg izgalmas kártyajáték érkezett a boltba, kezdődik az őszi nagy játékfeltöltés... Kipróbáltuk őket, a legjobbakat pedig most 6-tól 99 éves korig ajánljuk. Itt tuti találsz egy meglepetést délutánra, az őszi szünetre és a fergeteges bulikra!

Rendelj most 15% kedvezménnyel kártyajátékokat!

Rongálj és alkoss!

Kreatív újdonságok

2017. szeptember 22. - Pagony cimkék: szemle kreatív TilosAzÁ Ezt olvassuk most Kő-papír-olló 

Johanna Basford mindannyiunkat megtanított relaxálni a mágikusan aprólékos színezőfüzeteivel, Keri Smith pedig segített újraértelmezni a rongálás fogalmát a Nyírd ki ezt a naplót! különleges instrukcióival. De mindketten úgy gondolták, van még valami, amivel megmozgathatják a kreativitásunkat, és megdolgoztathatják a szépérzékünket. Lássuk, milyen újdonságokat tartogatnak számunkra!