Mit hozzon a Mikulás?

Ezeket a meglepiket nem fogd megbánni!

2017. november 20. - Zsani cimkék: szemle Egy csokor könyv, játék és apróság a Mikulás igazi puttonyából! Összeszedtük a legszuperebb meglepetéseket, amik pont beleférnek a kis csizmákba!

Tudás ajándékba

Kedvenc ismeretterjesztő újdonságaink

2017. november 23. - Zsani cimkék: ismeretterjesztő szemle 

Egy igazán jó ismeretterjesztő könyv számomra a családi társas élvezetéhez hasonlítható. Vagyis a család minden korosztályának ad valamit. A gyerekeknek új ismereteket, amelyek újabb kérdéseket vetnek fel, beindítják a kíváncsiságot. A felnőtteknek pedig segít a már elfeledett ismereteket felfrissítésében, vagy végre megértésében. Ráadásul segítenek érthetően megválaszolni gyerekeink kérdéseit.

Betegségűző könyvek kicsiknek

Tippek és trükkök lábadozáshoz

2017. november 2. - Zsani cimkék: szemle 0-3 3-6 5-8 

Kicsik a betegágyban? Nincs ok aggodalomra! Ezekkel a könyvekkel tuti, hogy egy pillanatnak tűnik a gyógyulási idő!

Helló, itt Julia Donaldson!

Szerzőportré sok-sok izgalommal

2017. október 26. - Pagony cimkék: szemle 

Julia Donaldson az egyik legmagasabb eladási arányokkal rendelkező gyerekkönyvszerző. Mi a titka? Milyen érdekességeket érdemes az eszedbe vésni vele kapcsolatban? Olvass tovább!

Szórakozva tanulni

Ismeretterjesztő könyvek az egész családnak

2017. október 12. - Pagony cimkék: ismeretterjesztő szemle 

Az ismeretterjesztő könyveket böngészve azon gondolkodtam, milyen nehéz is lépést tartani azzal az információ dömpinggel, amivel az olvasót bombázzák. Rengeteg magas minőségű, eltérő méretű vagy árú könyv közül válogathatunk. Lassan nem marad téma, amihez ne tudnánk valamilyen új kiadványt ajánlani. Régi-új, de mindenképpen kedvenc könyvekről olvashatsz a következő cikkben.

Most pedig 20% kedvezménnyel meg is rendelheted őket!

Megjöttek az új kártyajátékok

Tökéletes partikellékek minden alkalomra

2017. október 12. - Zsani cimkék: játék szemle 

Rengeteg izgalmas kártyajáték érkezett a boltba, kezdődik az őszi nagy játékfeltöltés... Kipróbáltuk őket, a legjobbakat pedig most 6-tól 99 éves korig ajánljuk. Itt tuti találsz egy meglepetést délutánra, az őszi szünetre és a fergeteges bulikra!

Rendelj most 15% kedvezménnyel kártyajátékokat!

Rongálj és alkoss!

Kreatív újdonságok

2017. szeptember 22. - Pagony cimkék: TilosAzÁ kreatív szemle 

Johanna Basford mindannyiunkat megtanított relaxálni a mágikusan aprólékos színezőfüzeteivel, Keri Smith pedig segített újraértelmezni a rongálás fogalmát a Nyírd ki ezt a naplót! különleges instrukcióival. De mindketten úgy gondolták, van még valami, amivel megmozgathatják a kreativitásunkat, és megdolgoztathatják a szépérzékünket. Lássuk, milyen újdonságokat tartogatnak számunkra!

Őszi képeskönyvek minden korosztálynak

Kedvenc mesék az őszi hidegre

2017. szeptember 21. - Zsani cimkék: szemle 

Régi kedvencek és új képeskönyvek sorát ismerheted meg ebben a képes szemlében: csupa olyan otthonos, izgalmas, vagy különös könyvet, amit érdemes a szeles napokon elővenni, nézegetni és olvasgatni.


Mese, krimi, szerelem

Szemle a friss könyvekről

2017. szeptember 13. - Zsani cimkék: szemle 5-8 8-12 

Véget ért a nyár, elkezdődött az ovi és az iskola, visszakerültek a szekrények mélyére az úszógumik és vízipisztolyok. Kárpótlásul bőven lehet a jó könyvekből válogatni a borongós őszi délutánokon. Gyere, tarts velünk és ismerkedj meg néhány olyan új könyvvel, amit vétek lenne kihagyni az őszi bekuckózós délutánokból!

Kezdődik a bölcsi!

Válogatás kicsiknek a legjobb könyvekből

2017. augusztus 31. - Zsani cimkék: 0-3 szemle 

Szeptemberben nem csak a suli és az ovi kezdődik, hanem a bölcsi is. Bagossy Laura hosszú évek kisgyerekes és könyves tapasztalatai alapján most összegyűjtötte azokat a piciknek szóló lapozókat, amik egyszerre szórakoztatóak és megnyugtatóak ebben a nehéz pillanatban. Kattints és válassz a legjobb bölcsis könyvekből!