• Hayley Long
  Tilos az Á Könyvek
  Neked: 2542 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2990 Ft
  Lánynak lenni nem fenékig tejfel. Túl kell élned a sulit, menőnek kéne lenned, ráadásul a melled túl lapos (vagy éppen túl nagy), és a barátnőid non-stop drámáznak.
 • James Dawson
  Tilos az Á Könyvek
  Neked: 2542 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2990 Ft
  Fiúnak lenni nehéz. Hogy lehetsz egyszerre menő és vonzó, miközben az arcod tiszta pattanás és még ott is szőrök nőnek rajtad, ahol sose gondoltad volna? Egyáltalán: mi a fene történik veled? A többiek is ugyanilyen hülyén érzik magukat?
 • Central Médiacsoport Zrt.
  Neked: 3920 Ft (-20%)
  Bolti ár: 4900 Ft
  Nélkülözhetetlen útmutató a tini évekhez! A csajok könyvében megtalálod a választ MINDEN kérdésedre!
 • Móra Kiadó
  Neked: 2117 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2490 Ft
  Mire jó a szeméremszőrzet? Meddig tart a szex? Biztonságos-e az óvszer? Ha téged is izgatnak ezek a kérdések, akkor ezt a könyvet neked találták ki!
 • Officina '96 Kiadó
  Neked: 2975 Ft (-15%)
  Bolti ár: 3500 Ft
  Kamaszkor: ajjaj! - mondják a felnőttek, és te nem érted, miért. Csak azt érzed, minden a feje tetejére állt. Új, ismeretlen érzések és kérdések tornyosulnak eléd.
 • Csernus Ági-Hídvégi András
  Csimota Könyvkiadó
  Neked: 2117 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2490 Ft
  Az első figurka az igaz szerelemről kicsiknek és nagyoknak egyaránt!
 • Annamária Tari-Gergely Horváth
  Athenaeum 2000 Kiadó
  Neked: 2542 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2990 Ft
  A Rád találni szerzőpárosa a társas létezés lélektanába és hétköznapi gyakorlatába vezeti be az olvasót. Különleges párkapcsolati szótár ez a könyv. A fiatalság mámoráról - nem csak fiataloknak.
 • Audrey Niffenegger
  Athenaeum 2000 Kiadó
  Neked: 2967 Ft (-15%)
  Bolti ár: 3490 Ft
  A férfi harmincéves volt, amikor találkoztak, a lány hat. A férfi harmincéves volt, amikor összeházasodtak, a lány huszonkettő. Henry genetikai hibával született: időnként kizuhan a saját korából és eltűnik.
 • Erin Butler
  Studium Plusz Kiadó
  Neked: 1999 Ft (-20%)
  Bolti ár: 2499 Ft
  A 16 éves Liza Johnson igazi Jane Austen-rajongó: lábán Pemberley-zokni, táskájában az imádott írónő összes műve egy kötetben, és olyan régiesen beszél, mintha maga is az egyik Austen-regényből lépett volna ki. Addigi, látszólag nyugodtnak és örök szinglinek tűnő élete fenekestül felfordul, amikor megjelenik a színen Mr. Tökéletes, aki akár Mr. Darcy inkarnációja is lehet(ne), de ott van még a legjobb barátnő, Janie expasija is, és a képbe még egy szexi angol srác is bekavar, aki akcentussal csókolózik...
 • Gárdos Péter
  Libri Könyvkiadó Kft
  Neked: 2792 Ft (-20%)
  Bolti ár: 3490 Ft
  Svédország, 1945. Országszerte koncentrációs táborokból szabadult embereket ápolnak. A 25 éves Miklóst újra halálra ítélik: az orvos hat hónapot ad neki. De Miklós hadat üzen a sorsnak: levelet ír 117 magyar lánynak, akik annak idején földijei voltak, s most itt vannak valamelyik rehabilitációs táborban. Feleséget keres, akivel odahaza újrakezdheti az életét. És a válaszlevelek között hamarosan rátalál az igazira: Lilire.