• Hayley Long
  Tilos az Á Könyvek
  Neked: 2542 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2990 Ft
  Lánynak lenni nem fenékig tejfel. Túl kell élned a sulit, menőnek kéne lenned, ráadásul a melled túl lapos (vagy éppen túl nagy), és a barátnőid non-stop drámáznak.
 • James Dawson
  Tilos az Á Könyvek
  Neked: 2542 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2990 Ft
  Fiúnak lenni nehéz. Hogy lehetsz egyszerre menő és vonzó, miközben az arcod tiszta pattanás és még ott is szőrök nőnek rajtad, ahol sose gondoltad volna? Egyáltalán: mi a fene történik veled? A többiek is ugyanilyen hülyén érzik magukat?
 • Csernus Ági-Hídvégi András
  Csimota Könyvkiadó
  Neked: 2117 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2490 Ft
  Az első figurka az igaz szerelemről kicsiknek és nagyoknak egyaránt!
 • Móra Kiadó
  Neked: 2117 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2490 Ft
  Mire jó a szeméremszőrzet? Meddig tart a szex? Biztonságos-e az óvszer? Ha téged is izgatnak ezek a kérdések, akkor ezt a könyvet neked találták ki!
 • Officina '96 Kiadó
  Neked: 2975 Ft (-15%)
  Bolti ár: 3500 Ft
  Kamaszkor: ajjaj! - mondják a felnőttek, és te nem érted, miért. Csak azt érzed, minden a feje tetejére állt. Új, ismeretlen érzések és kérdések tornyosulnak eléd.
 • Annamária Tari-Gergely Horváth
  Athenaeum 2000 Kiadó
  Neked: 2542 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2990 Ft
  A Rád találni szerzőpárosa a társas létezés lélektanába és hétköznapi gyakorlatába vezeti be az olvasót. Különleges párkapcsolati szótár ez a könyv. A fiatalság mámoráról - nem csak fiataloknak.
 • Central Médiacsoport Zrt.
  Neked: 4165 Ft (-15%)
  Bolti ár: 4900 Ft
  Nélkülözhetetlen útmutató a tini évekhez! A csajok könyvében megtalálod a választ MINDEN kérdésedre!
 • Audrey Niffenegger
  Athenaeum 2000 Kiadó
  Neked: 2967 Ft (-15%)
  Bolti ár: 3490 Ft
  A férfi harmincéves volt, amikor találkoztak, a lány hat. A férfi harmincéves volt, amikor összeházasodtak, a lány huszonkettő. Henry genetikai hibával született: időnként kizuhan a saját korából és eltűnik.
 • Erin Butler
  Studium Plusz Kiadó
  Neked: 2124 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2499 Ft
  A 16 éves Liza Johnson igazi Jane Austen-rajongó: lábán Pemberley-zokni, táskájában az imádott írónő összes műve egy kötetben, és olyan régiesen beszél, mintha maga is az egyik Austen-regényből lépett volna ki. Addigi, látszólag nyugodtnak és örök szinglinek tűnő élete fenekestül felfordul, amikor megjelenik a színen Mr. Tökéletes, aki akár Mr. Darcy inkarnációja is lehet(ne), de ott van még a legjobb barátnő, Janie expasija is, és a képbe még egy szexi angol srác is bekavar, aki akcentussal csókolózik...
 • Erlend Loe
  Scolar Kiadó
  Neked: 2083 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2450 Ft
  Az Elfújta a nő egy első vagy majdnem első szerelem története: huszonéves főhősünk, akinek élete abból áll, hogy munkát keres és időnként lenéz az uszodába, egyszer csak azon kapja magát, hogy az életébe egy szép napon besétált Marianne, és ott is maradt.