Szerelem

8 dolog, amiben a Lány vagyok más, mint a többi kamasz-túlélőkalauz

Lánynak lenni jó!

2016. április 13. - Bánáti Anna cimkék: TilosAzÁ 

lanyVégre egy könyv, ahol minden, de TÉNYLEG MINDEN szóba kerül. A Lány vagyokban (és ha már itt tartunk, a Fiú vagyokban) nincsenek tabuk: beszélünk a menstruációról, az első melltartó megvételéről, a magabiztosságról, a randizásról, a divatról, a biztonságos szexről, a transzneműségről, a nemi egyenlőségről, a hajfestésről, a testsúlyról, a szerelemről… de legfőképp arról, hogy végül úgyis minden rendben lesz. Mindezt elképesztően humoros tálalásban. Ne feledd: a mai kor lánya és a holnap nője vagy!
 • Lány vagyok
  Hayley Long
  Tilos az Á Könyvek
  Neked: 2542 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2990 Ft
  Lánynak lenni nem fenékig tejfel. Túl kell élned a sulit, menőnek kéne lenned, ráadásul a melled túl lapos (vagy éppen túl nagy), és a barátnőid non-stop drámáznak.
 • Fiú vagyok
  James Dawson
  Tilos az Á Könyvek
  Neked: 2542 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2990 Ft
  Fiúnak lenni nehéz. Hogy lehetsz egyszerre menő és vonzó, miközben az arcod tiszta pattanás és még ott is szőrök nőnek rajtad, ahol sose gondoltad volna? Egyáltalán: mi a fene történik veled? A többiek is ugyanilyen hülyén érzik magukat?
 • Szerelmesekönyv
  Csernus Ági
  Csimota Könyvkiadó
  Neked: 2117 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2490 Ft
  Az első figurka az igaz szerelemről kicsiknek és nagyoknak egyaránt!
 • Az enyém is megnő?
  Móra Kiadó
  Neked: 2117 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2490 Ft
  Mire jó a szeméremszőrzet? Meddig tart a szex? Biztonságos-e az óvszer? Ha téged is izgatnak ezek a kérdések, akkor ezt a könyvet neked találták ki!
 • Beszéljünk a szexről!
  Officina '96 Kiadó
  Neked: 2975 Ft (-15%)
  Bolti ár: 3500 Ft
  Kamaszkor: ajjaj! - mondják a felnőttek, és te nem érted, miért. Csak azt érzed, minden a feje tetejére állt. Új, ismeretlen érzések és kérdések tornyosulnak eléd.
 • Rád találni - 2x33 gondolat a párkapcsolatról és a romantikaképünkról
  Annamária Tari
  Athenaeum 2000 Kiadó
  Neked: 2542 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2990 Ft
  A Rád találni szerzőpárosa a társas létezés lélektanába és hétköznapi gyakorlatába vezeti be az olvasót. Különleges párkapcsolati szótár ez a könyv. A fiatalság mámoráról - nem csak fiataloknak.
 • Csajok könyve
  Central Médiacsoport Zrt.
  Neked: 4165 Ft (-15%)
  Bolti ár: 4900 Ft
  Nélkülözhetetlen útmutató a tini évekhez! A csajok könyvében megtalálod a választ MINDEN kérdésedre!
 • Az időutazó felesége
  Audrey Niffenegger
  Athenaeum 2000 Kiadó
  Neked: 2967 Ft (-15%)
  Bolti ár: 3490 Ft
  A férfi harmincéves volt, amikor találkoztak, a lány hat. A férfi harmincéves volt, amikor összeházasodtak, a lány huszonkettő. Henry genetikai hibával született: időnként kizuhan a saját korából és eltűnik.
 • Mr. Darcy nyomában - Gimis verzió
  Erin Butler
  Studium Plusz Kiadó
  Neked: 2124 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2499 Ft
  A 16 éves Liza Johnson igazi Jane Austen-rajongó: lábán Pemberley-zokni, táskájában az imádott írónő összes műve egy kötetben, és olyan régiesen beszél, mintha maga is az egyik Austen-regényből lépett volna ki. Addigi, látszólag nyugodtnak és örök szinglinek tűnő élete fenekestül felfordul, amikor megjelenik a színen Mr. Tökéletes, aki akár Mr. Darcy inkarnációja is lehet(ne), de ott van még a legjobb barátnő, Janie expasija is, és a képbe még egy szexi angol srác is bekavar, aki akcentussal csókolózik...
 • Láthatatlan híd
  Julie Orringer
  Libri Könyvkiadó Kft
  Neked: 3392 Ft (-15%)
  Bolti ár: 3990 Ft
  András építészhallgatóként éppoly hirtelen csöppen a 30-as évek Párizsi bohéméletébe, amilyen önkéntelenül ragadja később magával a századközép világégése, hogy munkatáborról munkatáborra sodródva, küszködve kapaszkodjon az egyetlen szerelembe: élete legnagyobb ajándékába. Klára még szinte gyermek, mikor az erősödő szélsőséges eszmék Magyarországáról - saját sorstragédiája után - Párizsba kénytelen menekülni, egyik pillanatról a másikra felnőtté válva, hogy ott megismerje Andrást, és életük egymáséba gubancolódjon.