ez itt a kosarad
a termékeiddel
  • könyv
  • 5-8

Eef Rombaut

Szívszerelem kereső-vesztő-nyerő

Csimota Könyvkiadó, 2013

124 oldal, Kemény borító

Szívbemarkoló és szívderítő mese a szerelemről, a válásról szülői szerepekről, az újrakezdésről. Lovagok, királykisasszonyok és óriások meséjén keresztül. Pollák Éva szakpszichológus elemzésével.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

3490 Ft
2967 Ft (-15%)

KönyNY/Vek és tanácsok

A válás óriási trauma az egész családnak. Lehet egyáltalán szépen válni? Mit lehet tenni, ha a másik fél nem hajlandó együttműködni abban, hogy a lehető legkevesebb sérülést okozza a folyamat? Hogyan lehet segíteni a gyerekeket, hogy felszabaduljanak a nyomasztó és sokkoló érzésektől? Most összeszedtük a legfontosabb tanácsokat és a legfigyelemreméltóbb könyveket a témában.

Nem szabályos családok

A Csimota kiadó megint nem a könnyebbik végén fog neki egy témának. Ha már család, akkor nézzük meg, mitől tud nem működni. És amikor nem működik, akkor hogyan lehet megjavítani? A Szívszerelemben az apa lelép Csajszival, és a mama egyedül marad a gyerekekkel. A Babazsebben pedig egy kenguru házaspárnak nem lehet gyereke, és ezért vesznek össze - aztán sikerül örökbefogadni egy kicsi, magára maradt emberkölyköt, és megint minden kerekded lesz. Két olyan téma, amely nem sokszor bukkan elő nálunk a gyerekkönyvekben. Hiánycikk. Pedig egyre nagyobb csoportot érint. Természetesen mind a két könyvben a szokatlan téma mellett a megszokottól eltérő illusztrációkat találunk.

További kapcsolódó cikkek...