ez itt a kosarad
a termékeiddel
  • játék
  • 8-99

Sztorikocka kiegészítő - Rescue

Creativity Hub

Össze tudod kapcsolni mind a 3 képet egy kerek történetté? Egy zsebben is elférő mesegyár, amely minden korosztálynak beindítja a fantáziáját. Versengésmentes szórakozás egy vagy több játékos számára.

Dobj a kockákkal, nézd meg a dobott ábrákat és mondj egy történetet úgy, hogy mindegyik ábrát beleszövöd a történetbe valamilyen sorrendben. Ennyi az egész. Egyszerű, gyors és nagyon szórakoztató! Lehet úgy is játszani, hogy egymás történeteit folytatjuk, de különálló sztorik is szórakoztatóak tudnak lenni, ha a játékosok jó fantáziával vannak megáldva. A játék egyaránt jó dumagép csemetékkel, vagy akár felnőttek társaságában is. A sztori kocka kiválóan használható nyelvtanuláshoz is, hiszen idegen nyelven máris nagyobb kihívást jelent történetet mesélni.

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 3-6 munkanap

Kosárba teszem

1350 Ft
1282 Ft (-5%)

Ez gyerekjáték!

Mindjárt itt az őszi szünet! Akár a szórakoztató családi programokat szervezed, akár tudatosan már most elkezdesz készülődni az ünnepekre: itt a helyed! Most csupa abbahagyhatatlan játékkal készültünk! Ezeket szeretjük mi, ezeket játsszuk mi a szünetben. Most minden családtagot játékba hozunk!Frindt Julcsi és Udvari Orsi ajánlója.

További kapcsolódó cikkek...