Webbolt (33)
 • Gróh Ilona
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  3399 Ft (-15%)
  3999.0 Ft
  A nagysikerű Ringató – Ölbéli játékok, mondókák, dalok c. könyv folytatásaként most 60 gyönyörű népdalt gyűjtött csokorba Gróh Ilona a Ringató mozgalom vezetője.
 • Gállné Gróh Ilona
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  1199 Ft (-20%)
  1499.0 Ft
  A Ringató családi daloskönyvek és a Ringató-mesék után végre itt a legkisebbeknek szóló sorozat. Gróh Ilona a legnépszerűbb énekekből válogat a Ringató-lapozókba, amelyek közül az első kettőt Szepesi Szűcs Barbara mesés rajzai kísérik.
 • Gróh Ilona
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  1199 Ft (-20%)
  1499.0 Ft
  A Ringató családi daloskönyvek és a Ringató-mesék után végre itt a legkisebbeknek szóló sorozat. Gróh Ilona a legnépszerűbb énekekből válogat a Ringató-lapozókba, amelyek közül az első kettőt Szepesi Szűcs Barbara mesés rajzai kísérik.
 • Gróh Ilona
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  3399 Ft (-15%)
  3999.0 Ft
  A Szunnyadj, kisbaba első fejezetében magyar népi altatók találhatók, a második rész dalai más népek ajkán születtek, de magyar szöveggel énekelhetjük őket. Végül a harmadik fejezetben megjelenik az egyszerű kétszólamúság és jó néhány klasszikus bölcsődal, melyek bármikor énekelhetők altatóként is.
 • Gróh Ilona
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  3399 Ft (-15%)
  3999.0 Ft
  Felnőtteknek szóló könyv CD-vel a Ringató gyerekkönyvek szerzőjétől..
 • Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  1274 Ft (-15%)
  1499.0 Ft
  Kasszikus gyerekénekek Gróh Ilona válogatásában, Szimonidész Kovács Hajnalka rajzaival.
 • Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  1274 Ft (-15%)
  1499.0 Ft
  Kasszikus gyerekénekek Gróh Ilona válogatásában, Szimonidész Kovács Hajnalka rajzaival.
 • Jules Verne
  Holnap Kiadó
  2125 Ft (-15%)
  2500.0 Ft
  Az izgalmas történetben tizenöt fiúintézeti növendéket a vihar vitorláshajójukkal együtt - amelyen éppen nem tartózkodik felnőtt - egy szigetre vet, ahol a gyerekek magukra maradva felépítik ideiglenes társadalmukat.
 • Pusztai Ilona
  Holnap Kiadó
  2295 Ft (-15%)
  2700.0 Ft
  Kóbor Andor a kóborlásnál semmit sem szeret jobban. Kóborlásai során hű társával, Fifilóval, a beszédhibás vízilóval számos kalandba keverednek, melyek során kiszabadítják Habcsicsóka királykisasszonyt, találkoznak a rémséges Frászkari Karikással, és segítségére sietnek XI. Robi Tóninak, Robotónia uralkodójának.
 • Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  3392 Ft (-15%)
  3990.0 Ft
  "A gyerekek azt fogják szépnek és jónak tartani, amit mi megmutatunk nekik. Igen nagy felelősség ez, mutassuk hát a legjobbat!" (Gróh Ilona, a Ringató módszer kidolgozóak)
Blog (19)

Vagány anyák kincsesbányája

Válogass a legmenőbb ajándékok között!

2016. november 22. - Zsani cimkék: ünnep 

kaItt az ideje, hogy te is elkezdj tudatosan készülni az ünnepekre! Most akár kicsi gyerekkel vagy otthon, akár már nagy kamaszod van, jó helyen vagy! Mindenkinek találsz itt szuper karácsonyi ötleteket! Kattints a cikkünkre és nézd meg, melyek a legjobb társasok, legmenőbb fejlesztők és legkatartikusabb gyerekkönyvek!

Szerezd be a legszebb ajándékokat!

Amikor az illusztráció is telitalálat!

Zsani és Rozi kedvenc könyvei

2015. március 5. - Zsani cimkék: szemle jó könyv 8-12 Ezt olvassuk most 

kepHárom teljesen másra vállalkozó könyv tetszett meg: nem sok közös van bennük, azt leszámítva, hogy mindhárom esetben telitalálat az illusztráció! Zsani és Rozi egyaránt élvezi a tavaszcsalogató madárdalt, a repülést vagy a bölcsesség keresését. Tarst tehát Zsanival, a könyveket keresd a boltokban!

Göcögő és höcögő gyerekek

2014. január 27. - Zsani cimkék: szemle Best of Ezt olvassuk most 

zRozika most volt fél éves, és így az igazi mondókázó korszakba léptünk. Persze eddig sem maradtak el a ritmusjátékok, már mindjárt az első napokban versekkel kezdtük a társalgást, így szegénykém előbb kapott ízelítőt az Arany balladákból és József Attilából, minthogy „rendes gyerekverseket” hallhatott volna. Sőt, mikor a gyerekeknek szóló irodalom került sorra, akkor először Kovács András Ferenc (máig kedvenc) kötetéből, a Hajnali csillag peremén-ből szavaltunk röhögőgörcsünket vagy éppen igazi könnyeinket visszafojtva… - Hajdú Zsanett válogatása

Jó kézbe venni!

Versek, mondókák iskolára, óvodára

2013. augusztus 14. - Hanna cimkék: családi 

cHárom nagyon szép kötetet ajánlunk nektek, ami a nagymamának épp úgy tetszeni fog, mint a jó ízlésű szülőnek és a kisgyereknek: kettő verses, egy képes-mesés. A Családi körben sok-sok klasszikus és mai verset olvashattok, a Ringatóban ismert és kevésbé ismert népdalokat tanulhattok, és a magyar népdalkincsről olvashattok röviden, de nagyon informatívan. A Csoszogi, az öreg suszter pedig József Attila novellájának rövidített, művészi képeskönyves változata.

Lapoztál ma?

új könyvek

2012. november 19. - Vera cimkék: szemle Ezt olvassuk most 

ezegyMert nem telhet el nap lapozás és olvasás nélkül, pláne, így karácsony közeledtével. Ajánlónkban olvashatsz egy igazi, és trendi ajándéknak való vicces kötetről, valamint végre fellélegezhetnek a szemüvegesek, juhhé! És új formátumban, ráadásul cédével kiegészülve jelent meg a Ringató! Szóval ez nem is egy könyv, hanem három! Győri Hanna új könyves szemléje.

Balaton, gyerekkacaj, darázscsípés, kertmozi, lecsó

avagy mit szeret Maros Kriszta, az illusztrátor

2012. július 16. - Vera cimkék: illusztráció jó könyv napló Ezt olvassuk most 

hintarabloEzzel az öt szóval jellemzi Maros Kriszta illusztrátor, hogy mit jelent neki a nyár. A hintarabló című nemrég megjelent Pagony könyv rajzolója sokat olvas ikreinek, és még több könyvet vesz kamasz lányának, így tökéletesen képben van az újdonságokkal kapcsolatban, tehát tartsatok vele, olvassátok el, milyen olvasmányokat ajánl ő a hosszú, forró nyárra.

Tücskök, bogarak

Új képeskönyvek a Könyvhétről

2012. június 28. - Pagony cimkék: szemle illusztráció jó könyv Best of Ezt olvassuk most 

fApróságok nőttek nagy, albumszerű képekké a Könyvhét két képeskönyvekében, az Aranyvackoron díjazott Cókmókban és Maros Krisztina Szép Magyar Könyv-díjas illusztrátor első saját mesekönyvben. A kicsi tücsök az óriási Holdra siet, az antiszociális szekrénymanó meg minden ellenkezése ellenére végül csak megmenti a világot. Kun Fruzsina képeskönyvében pedig grimaszokat és hullámzó, körökre, négyzetekre bontott világot nézhetnek a kicsik. Három kiváló illusztrátor, három különböző világ, de mindegyiket élvezet végiglapozni. Lapozgassatok ti is!

Munka, hűség, kacagás

Képeskönyvek a Könyvfesztiválról

2012. május 18. - Hanna cimkék: szemle jó könyv Best of Ezt olvassuk most 

bIdén az ifjúsági és a regény van fókuszban, ezt érezzük. A Scolar kiadó két útkereső köyve, a Csikk és a Semmi igazán nagyot szólt. A szinte még újszülött Libri is regényekkel jelentkezett először. Míg máskor alig tudtuk kiválasztani, hogy milyen képeskönyveket vegyünk bele a fesztiválos szemlénkbe, most éppen csak hogy össze tudtunk szedni négy könyvet (persze a mi Maszatunk most kivételesen nem a fesztiválra, hanem már március elején megjelent).

Akikre mindig számíthatunk, a Csimota kiadó, most is egy egyedi és érdekes, humoros, de művészileg komolyan vehető könyvvel állt elő. A Cerkabella sem okoz csalódást a maga klasszikus, régi, de ma is érvényes világával. A Kolibri pedig a népszerű és művészi zónában keresi a helyét.

Pálcika, ha elindul

Részlet a Magvető Kiadó könyvéből

2012. május 2. cimkék: olvasósarok Mesesarok 

pDarvasi László Trapitijét nem nehéz megszeretni, hiszen nála jóravalóbb és kedvesebb titkos királyfi kevesebb van a magyar meseirodalomban. Arról nem beszélve, hogy trapitizni a legjobb dolog a világon, és még a tökfőzelék is egész pozitív színben tűnik fel a mese végére (azért nem kóstoltam meg). Pálcika egész más figura: egy vékony kis alak, aki bármi lehet, mindenféléhez hasonlít, vándorol, felfedez, bejárja a világot - és afféle kifacsart pálcikaszempontból meg is ismertet vele. Épp ez a pálcikaszempont, ez a gyerekesen rácsodálkozó, de felnőttesen ironikus hangvétel teszi annyira szórakoztatóvá a szöveget - miközben muszáj gondolkodni, hogy mi köze is a rutinos világhoz ezeknek a pálcika-aforizmáknak vagy pálcika-félsztoriknak. Olvassatok részletet a könyvből! Mert egy Pálcika, ha elindul...