Webbolt (29)
 • Harry Potter és a bölcsek köve
  J. K. Rowling
  Animus Kiadó Kft.
  Neked: 2882 Ft (-15%)
  Bolti ár: 3390.0 Ft
  A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában töltött első tanév kemény erőpróba a diákok számára. Harry Potternek nem csupán a vizsgákon kell megfelelnie, de egy életre-halálra szóló küzdelemnek is részese lesz. A tizenegy éves varázslójelölt története meghódította az egész világot.
 • Harry Potter és a Tűz Serlege
  J. K. Rowling
  Animus Kiadó Kft.
  Neked: 4233 Ft (-15%)
  Bolti ár: 4980.0 Ft
  Melyik nemzeti válogatott nyeri a Kviddics Világkupát? Ki lesz a Trimágus Tusa győztese? Utóbbiért a világ három boszorkány- és varázslóképző tanintézetének legrátermettebb diákjai küzdenek.
 • Harry Potter és a Főnix Rendje
  J. K. Rowling
  Animus Kiadó Kft.
  Neked: 4233 Ft (-15%)
  Bolti ár: 4980.0 Ft
  Harry Potter ötödik évére készül a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolában. Harry - társaival ellentétben - sosem örül a nyári szünetnek, ám ez a mostani még rosszabb, mint rendesen...
 • Harry Potter és a Félvér Herceg
  J. K. Rowling
  Animus Kiadó Kft.
  Neked: 4233 Ft (-15%)
  Bolti ár: 4980.0 Ft
  A jó és a gonosz közti frontvonal immár a Roxfortban húzódik. Harry igyekszik minél alaposabban megismerni Voldemort múltját, ifjúságát, hogy rátaláljon a Sötét Nagyúr sebezhető pontjára.
 • Harry Potter és a Halál Ereklyéi
  J. K. Rowling
  Animus Kiadó Kft.
  Neked: 4233 Ft (-15%)
  Bolti ár: 4980.0 Ft
  Harrynek egy sötét, veszélyes és lehetetlennek tűnő feladatot kell teljesítenie: megtalálni és elpusztítani Voldemort utolsó Ereklyéit. Harry még soha nem érezte magát ennyire egyedül, és még soha nem nézett szembe ilyen sötét jövővel...
 • Harry Potter - Képes kalauz
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  Neked: 2549 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2999.0 Ft
  A könyv tele van érdekes fotókkal, idézetekkel és minden fontos információval, amit a kiválasztott fiúról tudni érdemes.
 • Harry Potter - Mágikus lények - színezőkönyv
  Gabo Kiadó
  Neked: 2542 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2990.0 Ft
  Ebben a részlegazdag illsztrációkkal teli színezőkönyvben, amelyet a Harry Potter-filmek látványvilága ihletett, találkozhatunk a Tiltott Rengeteg, a Fekete-tó és sok más helyszín teremtményeivel.
 • Harry Potter és az azkabani fogoly - puha
  J. K. Rowling
  Animus Kiadó Kft.
  Neked: 2967 Ft (-15%)
  Bolti ár: 3490.0 Ft
  Harry Potter szokásos rémes vakációját tölti Dursley-éknél, ám a helyzet úgy elfajul, hogy Harry elviharzik a Privet Drive-ról. Így köt ki a Kóbor Grimbuszon, ami elviszi őt abba a világba, ahová egész nyáron vágyott...
 • Harry Potter és a Tűz Serlege - puha
  J. K. Rowling
  Animus Kiadó Kft.
  Neked: 3137 Ft (-15%)
  Bolti ár: 3690.0 Ft
  Harry Potter vakációja a szokásosnál jobbnak ígérkezik: részt vehet a varázsvilág legnagyobb sportünnepén, a Kviddics Világkupán. Ám az egybegyűltek szórakozása korántsem alakul felhőtlenül: baljós történések zavarják meg az eseményt...
 • Harry Potter és a Főnix Rendje - puha
  J. K. Rowling
  Animus Kiadó Kft.
  Neked: 3383 Ft (-15%)
  Bolti ár: 3980.0 Ft
  Harry Potter nem hitte volna, hogy egyszer ő fogja megvédeni basáskodó unokatestvérét, Dudley-t. Ám amikor fényes nappal dementorok támadnak kettőjükre, ez történik. De számos más vészjósló esemény is mutatja, hogy a varázsvilág békéjét sötét erők fenyegetik.
Blog (72)

Honnan jöttünk? Kik vagyunk? Mit akarunk?

Olvass részletet Nényei Pál könyvéből!

2016. november 28. cimkék: olvasósarok 

irodalomAz irodalom visszavág című könyv alternatív, letehetetlen és kötelező! Olvass bele a kötetbe, és te is rájössz, hogy mennyire igazunk van! Mert ez a könyv azoknak szól, akiknek gyöngybetűkkel teleírt füzetében különböző színekkel alá vannak húzva a címek, és kiemelő filccel jelölve a megtanulandó fogalmak. Meg azoknak, akik a kötelező olvasmány kifejezés elhangzásakor heveny undort éreznek, és azonnal internetes összefoglalások után néznek, akik a memoriterek magolása közben szitkozódnak, és a költő meg a tanár édesanyját emlegetik.

Vagány anyák kincsesbányája

Válogass a legmenőbb ajándékok között!

2016. november 22. - Zsani cimkék: ünnep 

kaItt az ideje, hogy te is elkezdj tudatosan készülni az ünnepekre! Most akár kicsi gyerekkel vagy otthon, akár már nagy kamaszod van, jó helyen vagy! Mindenkinek találsz itt szuper karácsonyi ötleteket! Kattints a cikkünkre és nézd meg, melyek a legjobb társasok, legmenőbb fejlesztők és legkatartikusabb gyerekkönyvek!

Szerezd be a legszebb ajándékokat!

"Szívesen kipróbálnám az időutazást is!"

Sámuel Laura kamaszkritikus

2016. november 15. - Pagony cimkék: TilosAzÁ 

"Én személy szerint a fantasy könyvekért rajongok. Imádom bennük azt, hogy mindig történik a szereplőkkel valami, és mire kimásznának a slamasztikából, rájuk zúdul egy újabb „problématenger”. Ja, és mindez sárkányokkal, varázslókkal és egy ördöngös főgonosszal bolondítva. Hát nem csodás?" - Sámuel Laura kamaszkritikus bemutatkozása

Nem igazán tudom még, milyen ambícióim vannak az írással

Halász Minka, kamaszkritikus bemutatkozó levele

2016. október 18. - Pagony cimkék: Folyt. köv. TilosAzÁ 

Halász Minka gyerekpszichológusnak készül, ha ideje engedi egy idősekotthonában önkénteskedik. A szemmagasságba lévő polcon tartja az újraolvasandó könyveit. Minka a Tilos az Á egyik új kamaszkritikusa.

Nem nagyon kedvelem a happy endre végződő könyveket, szerintem túl szürreálisak

Balázsi Boglárka, kamaszkritikus bemutatkozó levele

2016. október 10. - Pagony cimkék: Folyt. köv. TilosAzÁ 

Ismerd meg Bogit, "az őrült, sok fandombeli bloggerinát", új kamaszkritikusunkat!

Kötelezők pro és kontra

Az olvasóvá nevelés első leckéje

2016. szeptember 15. - Zsani cimkék: sztereotípia szülőknek 

Fontos tudni, hogy ma már olyan, hogy "kötelező olvasmány" nincs. A Nemzeti alaptanterv szerint nincs megkötve, hogy mikor, mit kell olvasni, mégis, határozottan állást foglal az általános- és középiskolákban elolvasandó irodalmi művekkel kapcsolatban. Van, hogy konkrét irodalmi műveket kér, de nincs megkötve, hányadik osztályban kell olvasni, és van, hogy szerzőket nevez meg, de a tanár szabadon választhat szöveget. Hogy pontosan mit kér az alaptanterv, azt itt meg tudod nézni, azt pedig, hogy mit lehet ebből kihozni az irodalom megszerettetésének az érdekében, a cikkünkben olvashatod.

Most Eszteranna - Pro és Zsani - Kontra sorra veszi a legfontosabb szempontokat a kötelezőkkel kapcsolatban!

Merülj el a fantasztikum világában, oldd meg a rejtélyt!

Misztikus és fantasztikus detektív regények kamaszoknak

2016. augusztus 30. - Pagony cimkék: szemle Best of TilosAzÁ 

Különleges lények, mágikus világok, rejtélyes kalandok, hátborzongató események – ezek elmaradhatatlan kellékei egy jó fantasynak. Tolkien, Hoffmann, Lovecraft, Poe – csak pár név azok közül a kanonizált írók közül, akik maradandót alkottak a fantasztikus irodalom területén, és egy olyan folyamatot indítottak el, amelynek hatására napjainkban a fantasy műfaj nem csak a szépirodalom, de a számítógépes játékok és a filmipar területére is begyűrűzött, és világszerte milliók rajonganak érte. Lássuk, Harry Potter, A Gyűrűk UraA végtelen történet és társaik után milyen újdonságokért rajonghatunk!

Ha egy dolgot kérhetnék a jótündértől, az lenne, hogy minden nap megállíthassam az időt

De kik azok a Booktuberek? 3. rész - Interjú a KevinaZolvasó vloggerével

2016. augusztus 16. - Eszteranna cimkék: interjú Best of 

Vloggerek, Youtuberek, Booktuberek... De kik ők? A Booktuberek, azok vloggerek és egyben Youtuberek is, akik a YouTubeon teszik közzé a könyvekkel kapcsolatos videóikat.
Interjúsorozatunkban most megismerhetitek őket, harmadik kiszemeltünk Kormos Kevin.

A Szigeti veszedelem legalább akkora élmény volt, mint A Gyűrűk Ura

Mit csinál az író nyáron? 12. rész - Interjú Dávid Ádámmal

2016. augusztus 4. - Eszteranna cimkék: interjú TilosAzÁ 

dKíváncsi vagy, miket olvas Dávid Ádám, a Millennium Expressz trilógia szerzője?

"Iszonyú szerencsés kölyök voltam, mert szüleim utazásmániájának köszönhetően bejártam fél Európát. Már kissrácként beleszerettem Olaszországba, és azóta is oda utazom legeslegszívesebben. Egyszer Firenzében a tesómmal besurrantunk egy fagyizóba, és félénken rámutattunk a sárgadinnyére. . . " - ha kíváncsi vagy a folytatásra, olvasd el az interjút!

Felhagytam a közgazdász jövőképpel, és anglisztika szakos lettem

De kik azok a Booktuberek? 1. rész - Interjú az Inside my head vloggerével

2016. augusztus 2. - Eszteranna cimkék: interjú Best of TilosAzÁ 

Vloggerek, Youtuberek, Booktuberek... De kik ők? A Booktuberek, azok vloggerek és egyben Youtuberek is, akik a YouTubeon teszik közzé a könyvekkel kapcsolatos videóikat.
Interjúsorozatunkban most megismerhetitek őket, elsőként Boór Andreát.