Webbolt (6)
Blog (14)

Találd meg a kedvenc mesédhez illő feladatokat!

Kreatív, fejlesztő- és fejtörő füzetek a legjobb mesék ihletésére

2017. október 4. - Zsani cimkék: Kő-papír-olló hogyan válasszak? 

Minden nyárimádó kissé elszontyolodik, ha hűvösre vált az idő és rövidülnek a nappalok. Holott az ősz megannyi szépséggel és lehetőséggel rukkol elő: készül a habos kakaó, a sült gesztenye, térdig gázolhatunk a színes falevelekben, de ami a legjobb: végre lehet kuckózni, mert az ősz kicsit összehozza a családot. Ilyen alkalmakkor nyújtanak remek időtöltést a foglalkoztatók.

Most a legszuperebb pagonyos kreatív és foglalkoztató füzeteket gyűjtöttük össze nektek.

Mindenkinek van egy jó könyvünk!

Ezekkel várunk a Könyvhéten!

2017. május 22. - Pagony cimkék:

ludEz a nyár is nagyon színes, itt, a Pagonyban: rengeteg friss könyvvel készülünk a Könyvhétre! Sok-sok kedvelt sorozatunk folytatódik újabb résszel, olyan újdonságunk is lesz, amibe gyorsan beleszeretsz majd, és olyan is, aminek a rajzai ejtenek elsőként rabul
Ebben a cikkben megmutatjuk, milyen újdonságok jelennek meg nálunk Könyvhétre, sok kötetnek nagyon fogsz örülni!
A Könyvhéten megtalálod őket a Vörösmarty téren, keresd a Pagony pavilonját!

A könyveken kívül sok-sok programmal és dedikálással várunk június 8-12. között a Vörösmarty téren! Válogass innen!

Alkoss, ha fúj a szél!

Kreativitás minden korosztálynak

2016. szeptember 29. - Zsani

deyrolleSzeretsz színezni, barkácsolni és egyáltalán szabadon engedni a kreativitásodat? Összegyűjtöttük a legjobb foglalkoztató könyveket és füzeteket: Fess, matricázz, kösd össze a pontokat, vagy főzz valami finomat! Ebben a válogatásban megismerkedhetsz a legizgalmasabb újdonságokkal, amelyek segítségével megtanulhatsz pipacsszörpöt főzni vagy akár vízfestményeket készíteni.


Ezt pakold be a táskába!

Hogy zökkenőmentes legyen a sulikezdés

2016. augusztus 18. - Zsani cimkék:

fuzetTúlélőcsomag (nem csak) kezdőknek! Nem árt átgondolni, mivel tudod könnyebbé és élvezetesebbé tenni a sulikezdést. Legyen szó uzsonnás csomagról, vagy a legcukibb kabbaláról, rengeteg fortély áll a rendelkezésedre! Lássuk, mik ezek!

Foglalkoztatók - elő velük bárhol, bármikor!

Bemutatkoznak legújabb foglalkoztató füzeteink

2015. április 14. - Pagony cimkék: 3-6 8-12 5-8 szemle 

kololItt a tavasz: szeszélyes, de eshet eső, fújhat szél, süthet a nap hétágra, a foglalkoztatók mindig jó kis délutáni időtöltést garantálnak, akár bent a házban, akár kint a szabadban, egy hétvégi kirándulás pihenőjeként. Kis méretűek, ezért be lehet dobni őket egy táskába, bármikor jól jöhetnek!
Egy csokorba gyűjtöttük most nektek a legújabb foglalkoztató füzeteinket. - Heltovics Évi szemléje.

Tanévkezdés a Pagonnyal

2014. augusztus 20. - Hanna

Ismeritek azt a szót, hogy tanszerlista? Én tavaly kerültem vele szoros kapcsolatba, és idén is elkísér augusztus második felében a beszerzési láz. A tanszerlistán sok-sok rejtélyes dolog szerepel, de párat mindenképp a Pagonyban szerezzetek be.

Színezzetek sokat nyáron!

Foglalkoztatók a Pagonytól

2014. június 23. - Hanna cimkék: kreatív 

A Pagony foglalkoztató sorozatában most már jó sok színező-feladatmegoldó füzetet találtok. Szinte minden kedvenc szereplőhöz készült foglalkoztató füzet, sőt, Bogyó és Babóca jubileumi foglalkoztatókönyvében a mesék mellett alkotó, kreatív és fejlesztő feladatok garmadája vár rátok. A füzetek mellett pedig a Mesekavics alkotókönyvből a nyári vízpartokon összeszedett kavicsaitokból készíthetsz szebbnél szebb kavicsállatokat és hozzájuk kapcsolódó játékokat.

Új könyvek a Pagonytól már karácsonyra

hamarosan minden a boltokban lesz!

2013. november 6. - Hanna cimkék: szemle 

rumAugusztus, szeptember, és már vége az októbernek is – külföldi sorozataink folytatásait már mind kézbe vehettétek, jött Tüköry Léda harmadszor és utoljára, Titi találkozott a harapós Mardoskával és a szigorú Időjóssal, Ottó, a kis pingvin fázott és kérdezősködött a Déli-sarkon, Micinek sokat mesélt a díványon kuporogva az apukája... De már nyár végén kézbe vehettétek az új Bogyó és Babócát, amiben Bogyó segít a kis félős kukacnak elaludni, Vadadi Adrienn elsöprő sikert arató könyvét, a Leszel a barátom?-at, ami az ovisok mindennapjairól szól. De itt a november, és mi még sok-sok nagyon jó, új könyvvel készülünk karácsonyra (és a kisebbeknek – Mikulásra is).

Two in one: pokróc-aktivity és tanulás

foglalkoztatók szemléje

2013. augusztus 27. - Hanna cimkék: 3-6 8-12 

pankaIlyenkor, augusztus végén azért még a leglágyszívűbb szülő is elővesz egy-két foglalkoztatót, hogy egy kicsit újra helyükre rendeződjenek azok a vonalak, és felidéződjenek a legegyszerűbb matematikai műveletek. Van még egy kis idő, úgyhogy hajrá, gyakoroljatok, akár még a pokrócon a kertben, vagy a vadiúj íróasztal mellett. Győri Hanna szemléje.