Webbolt (28)
Blog (94)

Pagonyosok Kedvenc Lapozói

2018. január 25. - Pagony

Tanácstalanul álldogálsz a könyvesboltban, mert nem találod a legjobb, legszínesebb, legmókásabb első könyvet? Nehéz döntés... Ezzel a cikkel most virtuálisan járhatod be a Pagony boltjait, mert eláruljuk neked, hogy nekünk melyek a kedvenc lapozóink (az egyik például A majom mamája). Böngéssz itt, aztán irány valamelyik bolt vagy a web!

Megtalálni a megfelelő könyvet

A könyvválasztás trükkjei és buktatói

2018. január 17. - Pagony

leadTesthezálló mesét nem könnyű találni, és a neten sokszor félrenyúl az ember. Mivel a boltjainkban ez már kevésbé fordulhat elő, ezért a boltokban leginkább körberajongott könyveket vettük sorra. Felejtsd el a félresikerült vásárlásokat, a csalódottság helyét vegye át ezúttal a garantált öröm, a fáradságos nehéz böngészést a gyors rátalálás, mert ezzel időt, energiát és békés hangulatot spórolhatsz magadnak!

Ez a cikk segít, hogy megtaláld a könyvet, ami neked szól!

Az utolsó pillanat aduász meglepetései

Ajándékok az egész családnak

2017. december 13. - Zsani cimkék: családi 

szivlaItt az utolsó pillanat, hogy az egész családnak 25% kedvezménnyel találj egy csodálatos meglepetést! Ebben a szemlében mindent megtalálsz, amire a szeretteid vágynak. A kisebbeknek számtalan újdonságot, fergeteges meseregényeket, a sulisoknak önálló olvasós könyveket, izgalmas kalandregényeket, varázslatosan szép tündérmeséket, a család többi tagjának pedig verseket és szakácskönyvet .

Kattints és nézd meg, milyen meglepetésekkel készülünk az ünnepekre!

Ovisok karácsonya

Ötletek minden mennyiségben

2017. november 29. - Zsani

Hurrá, hurrá! Íme a kedvenceink a fa alá – ezúttal kicsiknek. Rendelj a legszuperebb Pagony-mesékből és játékokból! Ebben a cikkben megmutatjuk, kinek, melyiket, miért ajánljuk! Válaszd a kényelmes, tudatos ajándékozást, nézz körül itt és most!

Hrabal gyerekeknek

Ezt olvasd, ha nem akarsz este bealudni a mesélésbe!

2017. november 6. - Zsani cimkék:

msEmlékszel még Matyira és Sárira a két cseh gyerekre, akik egy Jonatán nevű kutyával az oldalukon egy varázslatos telefonkagylónak köszönhetően mindenféle elképesztő kalandokat élnek át? Ha nem akkor van egy jó hírem, most már öt kötetnyi könnyfakasztóan vicces és hamisíthatatlan cseh humorral megírt és rajzolt történet közül válogathatsz! Mindenképpen ismerkedj meg velük, ígérem egy percig sem fogod bánni, főleg, mert egy perc olvasásba tíz mesényi kötőszó és kaland is belefér.

Ha pedig emlékszel akkor jöhet a jó hír: végre itt van a Matyi és Sári-sorozat ötödik része, a Matyi és Sári a történelemben!


A nagy álom egy közös mese

Sárdi Dóri, a Pagony egyik alapítója mesél

2017. október 20. - Pagony cimkék:

doriNégy gyereke mellett biztos, hogy az elmúlt 16 évben ő az, aki a legtöbb mesét olvasta reggel-délben-este és úton-útfélen. És ezenkívül a Pagony egyik alapítója, aki a család mellett ezerrel pörögve talál ki újabb terveket, menedzseli a Pagonyt. Ismerd meg most őt!

Ahogy telnek az évek, mindig még inkább szeretnivaló, avagy milyen apa Lackfi János?

Apás ősz a Pagonynál 4.

2017. október 19. - Somogyi Laci

Lackfi János hat gyermek édesapja, és három kisgyerek nagypapája. Nem mindennapi feladat lehet egy ilyen népes családban apának és nagypapának lenni. Vajon hogyan boldogul? Milyen apa és nagyapa a hétköznapokban? Bárdos Júliát, a feleségét kérdeztük.

Dobd el a pelust!

Könyvek, amik segítenek elfogadni a kicsiknek a testük működését

2017. augusztus 10. - Zsani cimkék: szülőknek hogyan válasszak? 

Izgalmas időszak, és a baba korszak látványos lezárása, amikor a gyerekünk a szobatisztaság útjára lép. Ilyenkor sok a nyomás mind a gyerekeken, mind pedig a szülőkön. Sürgetnek a rokonok, frusztrálnak mások gyerekei, és megzavarnak a különböző ötletek, tapasztalatok, bölcs tanácsok, a közelgő óvodai elvárások. Ilyenkor szívesen nyúlunk a segítő könyvekhez. És jól tesszük. Segít ellazulni a témában, segít meséssé tenni a gyerekek számára ezt a megoldandó feladatot. Segít bagatellizálni, azt amit sokszor hatalmas problémává növesztünk. És segít jókat nevetni.

Dobjátok el a pelust! De csak, ha már eleget nevettetek ezeken a könyveken!