Webbolt (9)
Blog (13)

Rumini, ahogy még nem láttad

Már a boltokban az új kiadás, a kártya és a foglalkoztató füzet!

2017. május 23. - Pagony cimkék: interjú 

ruminiA címet olvasva biztos sokan kapják fel a fejüket... Új Rumini? Igen, az idén 10 éves Rumini új rajzokkal, a képen is látható puha borítós kiadásban, magyar és angol nyelven került a könyvesboltok polcaira. Sietve mindenkit megnyugatunk: A kalandok ugyanazok, csak az illusztrációk változnak. A miértekről a legilletékesebbet, Berg Juditot kérdeztük, aki ebben az interjúban további Rumini titokról lebbenti fel a fátylat...

Mindenkinek van egy jó könyvünk!

Ezekkel várunk a Könyvhéten!

2017. május 22. - Pagony cimkék:

ludEz a nyár is nagyon színes, itt, a Pagonyban: rengeteg friss könyvvel készülünk a Könyvhétre! Sok-sok kedvelt sorozatunk folytatódik újabb résszel, olyan újdonságunk is lesz, amibe gyorsan beleszeretsz majd, és olyan is, aminek a rajzai ejtenek elsőként rabul
Ebben a cikkben megmutatjuk, milyen újdonságok jelennek meg nálunk Könyvhétre, sok kötetnek nagyon fogsz örülni!
A Könyvhéten megtalálod őket a Vörösmarty téren, keresd a Pagony pavilonját!

A könyveken kívül sok-sok programmal és dedikálással várunk június 8-12. között a Vörösmarty téren! Válogass innen!

Budapesti tábort keresel? Hozd a gyereked a Gellért téri Pagonyba, egész nyáron táboroztatunk!

13 feledhetetlen nyári tábor a Pagonyban

2017. április 13. - Pagony cimkék:

Már csak másfél hónap és végre szünidő! - sóhajtanak fel a gyerekek, ismerős, ugye?  Mi, a szülők is sóhajtunk, igaz, kicsit másképp, hiszen a 12 hetes nyári szünidő némi kihívást is jelent, nevezetesen az egyik ilyen, hogy milyen táborba, hová menjen, hol fogja magát igazán jól érezni a gyerek. Nézd meg Pagony 2017-es nyári táborait!Ezt pakold be a táskába!

Hogy zökkenőmentes legyen a sulikezdés

2016. augusztus 18. - Zsani cimkék:

fuzetTúlélőcsomag (nem csak) kezdőknek! Nem árt átgondolni, mivel tudod könnyebbé és élvezetesebbé tenni a sulikezdést. Legyen szó uzsonnás csomagról, vagy a legcukibb kabbaláról, rengeteg fortély áll a rendelkezésedre! Lássuk, mik ezek!

Nem lehet elég korán...

Mesés számok: Sorozatok számokban 2 éves kortól

2016. július 13. - Zsani cimkék: szemle Best of 

kuflikA sorozatokat mindenki szereti. Megnyugtató érzés, amikor nem kell aggódnod minden egyes lapozásnál, hogy elfogy a könyv, mert a kedvenc szereplőddel más történetekben is találkozhatsz. Ráadásul egyszerűen nem lehet elég korán elkezdeni. Szeressétek meg a könyveket minél előbb!

Összeszedtem a kedvenceinket számokban! Ezek a könyvek nálunk rendszeresen lekerülnek a polcról!

Tanévkezdés a Pagonnyal

2014. augusztus 20. - Hanna

Ismeritek azt a szót, hogy tanszerlista? Én tavaly kerültem vele szoros kapcsolatba, és idén is elkísér augusztus második felében a beszerzési láz. A tanszerlistán sok-sok rejtélyes dolog szerepel, de párat mindenképp a Pagonyban szerezzetek be.

A Rumini-kaland

2014. augusztus 14. - Pagony cimkék:

ruminiMindent, amit Ruminiről tudni kell, megpróbáltunk összeszedni egy kis csokorba! Sok-sok kötet, egy társasjáték, mókás horgolt figurák és már két színházi előadás is vár arra, hogy Rumini mindig és mindenhol veled legyen!

Élvezd a letehetetlen köteteket, bárhol is jársz még a nyáron! A következő kötetet pedig reményeink szerint 2015 második felében veheted majd kezedbe. Addig is: hajrá Rumini!

Új könyvek a Pagonytól már karácsonyra

hamarosan minden a boltokban lesz!

2013. november 6. - Hanna cimkék: szemle 

rumAugusztus, szeptember, és már vége az októbernek is – külföldi sorozataink folytatásait már mind kézbe vehettétek, jött Tüköry Léda harmadszor és utoljára, Titi találkozott a harapós Mardoskával és a szigorú Időjóssal, Ottó, a kis pingvin fázott és kérdezősködött a Déli-sarkon, Micinek sokat mesélt a díványon kuporogva az apukája... De már nyár végén kézbe vehettétek az új Bogyó és Babócát, amiben Bogyó segít a kis félős kukacnak elaludni, Vadadi Adrienn elsöprő sikert arató könyvét, a Leszel a barátom?-at, ami az ovisok mindennapjairól szól. De itt a november, és mi még sok-sok nagyon jó, új könyvvel készülünk karácsonyra (és a kisebbeknek – Mikulásra is).

Pagony füzetekkel irány a suli!

legyen neked először!

2013. augusztus 3. - Vera cimkék: 5-8 8-12 

rumJó hírünk van azoknak a Pagony-rajongóknak, akik mostanában indulnak füzetbeszerző körútra, hogy még a nagy roham előtt minden szükséges felszerelést megvegyenek!

Szuper iskolai füzeteket ajánlunk, Rumini, Panka és Csiribí, valamint a két kis dinó figuráját találjátok a füzetek borítóján! Keressétek őket a Pagonyban!

Anya, vedd meg!

Pagony könyv mellé játékok  

2013. február 5. - Vera cimkék: Kő-papír-olló 

kuldetesTe is sokat hallod ezt a mondatot? Unod már a sok egyen játékot, a raklapnyi matchboxot, vagy a fura babákat? Akkor keress játékot kedvenc Pagony könyveid mellé! Hiszen annyi, de annyi könyvünk van már, pontosan 133 darab, és szerencsére a népszerűbb köteteinkhez már mind kapcsolódik valamilyen kiegészítő: klassz társasjáték, film, hangoskönyv, ölelgetni való figura, vagy bármilyen apróság. Tavaly karácsonykor Rumini társas volt a legmenőbb ajándék, a kicsik körében pedig egy Bogyó és Babóca matrica drága kincsnek számít. Szemlénkbe összegyűjtöttük a Pagony könyvekhez köthető kiegészítőket, a cikk végén pedig további ajánlót olvashatsz, ha esetleg ajándékot vennél más könyveink mellé is. - Ez a most induló Kő-papír-olló című játékos blog első része.