Webbolt (104)
 • Szepes Mária
  Móra Kiadó
  2152 Ft (-20%)
  2690.0 Ft
  Panni reggelente az ablakhoz siet, s köszönti a háztetőket, a tévéantennákat, az ablakokat és az erkélyeket, a fákat a kertben, a felhőket és a virágokat. Szia, világ!
 • Szepes Mária
  Móra Kiadó
  2117 Ft (-15%)
  2490.0 Ft
  A pöttyös-kockás napló kétféleképpen meséli el, hogyan zajlott a repülőroller próbaútja és a pasaréti olimpia. Pöttyös Panni őszinte történeteit Kockás Peti fantasztikus meséi követik...
 • Szepes Mária
  Móra Kiadó
  2542 Ft (-15%)
  2990.0 Ft
  Az 1985-ös alapkiadás után újra egy kötetben sok régi mese, ahol Panni iskolába megy, és új kalandokkal találkozik.
 • Szepes Mária
  Móra Kiadó
  2295 Ft (-15%)
  2700.0 Ft
  Panni nem érti, vajon miért éppen Péterkét nevezi ki az óvó néni tisztaságfelelősnek. Hiszen Péterke folyton maszatos, sokat verekszik, lekváros kenyeret dug a zsebébe, és egyszer még az egyik szemöldökét is levágta.
 • Szepes Mária
  Móra Kiadó
  2124 Ft (-15%)
  2499.0 Ft
  Pöttyös Panni gyanakodva fogadta a pöttyöket, amelyek ruhájáról átszálltak rá, és éktelenül viszkettek. A bárányhimlő azonban kiváló alkalom volt arra is, hogy Panni és nagymamája az egész napot együtt töltse.
 • Szepes Mária
  Móra Kiadó
  2287 Ft (-15%)
  2690.0 Ft
  Panni iskolás lett. A második padba ültették. Hogyan mesélhetné el első osztályos élményeit Tamarának, ha még nem tanult meg írni?
 • Szepes Mária
  Móra Kiadó
  2117 Ft (-15%)
  2490.0 Ft
  Pákosztos Peti mesebeli büntetéséről, Süni sógor tüskéiről, Cserebere Palkó furcsa ötletiről szólnak Pöttyös Panni kedvenc történetei.
 • Szepes Mária
  Móra Kiadó
  2117 Ft (-15%)
  2490.0 Ft
  A bolondos szerszámok Panni kezében a polcokon békésen pihenő játékok ellen fordulnak. Mi lesz így a játékokkal?
 • Szepes Mária
  Móra Kiadó
  2287 Ft (-15%)
  2690.0 Ft
  Miközben az óvodások a színekkel ismerkednek, Panni nagy izgalommal várja kistestvére születését...
 • Szepes Mária
  Móra Kiadó
  2117 Ft (-15%)
  2490.0 Ft
  Az óvoda udvarán közlekedési játszótér épül. Vajon ki irányíthatja a forgalmat az óvodások közül? Panni, aki megszelídíti a mindig zsörtölődő Rónai nénit? Gabi, aki balesetet szenved? Bitui, a vietnami vendég kislány?
Blog (72)

Jutalmaz-e az elég jó szülő?

Így tanítsd olvasni, ha azt akarod, hogy motivált legyen a gyereked!

2018. január 20. - Pagony cimkék: hogyan válasszak? Fókuszban 

Nehezen olvas a gyereked? Nem megy a szövegértés? Ha problémát jelent a délutáni kimerítő gyakorlás, akkor ebben a cikkben megmutatjuk neked, hogyan motiváld őt helyesen!

Ha szeretnél neki hatékonyabban segíteni, megmutatni, hogy a öröm is lehet a gyakorlás, ha szeretnéd, hogy könnyen vegye a suliban az akadályokat, akkor kattints és olvass - először te!

Angyalposta

Részlet Vadadi Adrienn könyvéből

2017. december 22. - Somogyi Laci

Vadadi Adrienn Ünnepelj Velünk című könyvében is éppen karácsonyra készülődnek az óvodások. Az Angyalposta című mesével segítünk az ünnepre hangolódni. Olvassátok el!

PAGONY RETRO

Mit jelent a könyvkiadásban 16 év?

2017. október 24. - Pagony

rehiMit jelent az, hogy PAGONY? A 16. születésnapunk alkalmából most eláruljuk, hogy a kezdetek óta mely könyveket nem tudtuk elfelejteni... Tehát nosztalgiázz velünk! Bagossy Laura, a Pozsonyi úti Pagony boltvezetőjének szubjektív listáját olvasod.

Viszolyogsz a népmeséktől?

Pedig nagyobb szükség van rájuk, mint gondolnád!

2017. szeptember 27. - Zsani cimkék:

nepmeseAz szülők többsége fenntartásokkal olvassa a darabolós, felfalós, kútba esős, leforrázós, eltűnős és meghalós elemekkel gazdagon tarkított népmeséket. Ha reálisan nézzük, ezek az elemek valóban enyhén szólva elavultak a 21. században. De mi van, ha úgy olvassuk, ahogy a gyerekek érzékelik a világot?

Most minden népmesét és tündérmesét 20% kedvezménnyel tehetsz a kosaradba!

Polli 2. kamasz szemmel

Milyen regényt ajánl a kamaszkritikusunk?

2017. július 6. - Zsani

polliGuus Kujier Polli című regénysorozata a felnőtteket és a kamaszokat egyszerre ejtette rabul. Nem véletlenül: friss, élő és minden mozzanatában szépirodalmi mű. Ha kíváncsi vagy, milyen a regény kamasz szemmel, akkor kattints ide és olvasd el!

A magyar Münchausen

Zalán Tibor: Háry – A rettentő magyar vitéz

2017. június 7. - Zsani cimkék: kaland 

Kaland, nagyotmondás, harc, huszárok és lehetetlen megoldások szuperhősi megoldása... Ez mind erősen felkelti a gyerekek érdeklődését már óvodás korban, mégis kevés az olyan könyv, ami valóban humorral és nyelvi leleménnyel képes a klasszikus témákhoz nyúlni. Most viszont mindenki örülhet, mert a nagy sikerű A rettentő görög vitéz után (ami a Thészeusz történetet tette abszolút megélhetővé a gyerekek számára) most Zalán Tibor egy újabb klasszikust hoz közel a 21. század gyerekeihez: Háry János hihetetlen kalandjait! 

Ha nálatok is előkerült már a történet az oviban, akkor most minden felmerülő kérdésre választ kaptok majd! Kicsoda Háry? Ismerd meg A rettentő magyar vitézt!

Kirándulás, félelem, remeteség

Olvass bele Wéber Anikó El fogsz tűnni című könyvébe!

2017. május 30. cimkék: olvasósarok Fókuszban Mesesarok 

Az osztály vesztese című könyvéről elhíresült Wéber Anikó megint belenyúlt a legmélyebb témába. Ezúttal egy thrillerbe hajló kalandba ágyazva mesél, érzékenyít, tart élesen a retinába hasító tükörképet az olvasóinak. Mi minden történhet egy erdei kiránduláson az osztállyal, ahol mindennapos Levi piszkálása? Milyen utat jár be Levi és az osztály? Vajon honnan hová fejlődnek a gyerekek? 

Olvass bele a könyvbe!

Mindenkinek van egy jó könyvünk!

Ezekkel várunk a Könyvhéten!

2017. május 22. - Pagony cimkék:

ludEz a nyár is nagyon színes, itt, a Pagonyban: rengeteg friss könyvvel készülünk a Könyvhétre! Sok-sok kedvelt sorozatunk folytatódik újabb résszel, olyan újdonságunk is lesz, amibe gyorsan beleszeretsz majd, és olyan is, aminek a rajzai ejtenek elsőként rabul
Ebben a cikkben megmutatjuk, milyen újdonságok jelennek meg nálunk Könyvhétre, sok kötetnek nagyon fogsz örülni!
A Könyvhéten megtalálod őket a Vörösmarty téren, keresd a Pagony pavilonját!

A könyveken kívül sok-sok programmal és dedikálással várunk június 8-12. között a Vörösmarty téren! Válogass innen!