Webbolt (43)
 • Eric Carle
  Pozsonyi Pagony Kft
  1912 Ft (-20%)
  2390.0 Ft
  Eric Carle sok-sok különleges montázstechnikával készült mesekönyve közül a legelső és legismertebb (amit 1969-es első megjelenése óta több mint 20 millió példányban adtak el világszerte) A telhetetlen hernyócska.
 • Eric Carle
  Pozsonyi Pagony Kft
  1912 Ft (-20%)
  2390.0 Ft
  A kaméleon élete borzasztó unalmas volt, míg egy nap rájött, hogy nemcsak a színét tudja változtatni, hanem a formáját és a méretét is. Amikor meglátta az állatkert csodálatos állatait, azonnal olyan akart lenni, mint ők - és ez sikerült is! De hogyan?!
 • Eric Carle
  Pozsonyi Pagony Kft
  1512 Ft (-20%)
  1890.0 Ft
  Játszva megismerhetitek a formákat, csak meg kell találni a megfelelő párokat ebben a különleges lapozós könyvben.
 • Eric Carle
  Pozsonyi Pagony Kft
  1800 Ft (-20%)
  2250.0 Ft
  Egy kisfiú elvesztette a cicáját, és most bejárja a világot, hogy megtalálja. Eric Carle fantasztikus könyve!
 • Bódis Kriszta
  Tilos az Á Könyvek
  1943 Ft (-25%)
  2590.0 Ft
  Itt, Magyarországon is van egy Párizs. Egy gettót hívnak így, ahol a villanyoszlop csúfneve az Eiffel-torony. Az ott lakó telepi fiúk, ha más mondja a Párizsra, hogy gettó, ölre mennek vele. Itt él Carlo, azaz Farkas Károly, tizenöt éves srác két unokatestvérével és a keresztanyjával. Carlo ki akar törni ebből az életből, ahol ez a lakcíme: Kettes köz, négyes blokk, négyes ajtó.
 • Carlo Collodi
  Holnap Kiadó
  2125 Ft (-15%)
  2500.0 Ft
  A Pinokkió kalandjai emberöltők óta az egyik legismertebb tanmese, tüneményes hősei: a fabábú, Gepetto, a Kékhajú Tündér, a Táltos Tücsök, a Macska és a Róka mindnyájunk számára ismerősek.
 • Carlo Collodi
  Ciceró Könyvstúdió
  1870 Ft (-15%)
  2200.0 Ft
  A gyermekirodalom egyik megkerülhetetlen klasszikusának kisebb gyermekek számára fogyasztható, rövidített változata, elragadó illusztrációkkal.
 • Eric Litwin
  Maxim Könyvkiadó
  1839 Ft (-20%)
  2299.0 Ft
  Egy imádnivaló macska kalandja, aki vidáman dalol, bármi nehézséggel kell is szembenéznie.
 • Eric Litwin
  Maxim Könyvkiadó
  1839 Ft (-20%)
  2299.0 Ft
  Peti, a pindur kandúr lábán egy hófehér cipő ragyog. Csodálja száz utcasarok! De belelépked ebbe-abba, így lesz piros, kék meg barna - végül pedig csuromvizes, így újból fehér, ami színes. Ám ez Petit nem zavarja, a jókedve el nem hagyja. Színesen vagy színtelen dalol tovább szüntelen!
 • Eric Lindstrom
  Tilos az Á Könyvek
  2618 Ft (-25%)
  3490.0 Ft
  Parker Grantnek nincs szüksége a szemére ahhoz, hogy átlásson rajtad. Ezért alkotta meg a szabályait is: ne bánj vele máshogy csak azért, mert vak, de soha ne élj vissza a helyzettel! Ha egyszer hibázol, nincs több esélyed. A kamaszkor legszebb és legmegrázóbb könyve.
Blog (48)

Pagonyosok Kedvenc Lapozói

2018. január 25. - Pagony

Tanácstalanul álldogálsz a könyvesboltban, mert nem találod a legjobb, legszínesebb, legmókásabb első könyvet? Nehéz döntés... Ezzel a cikkel most virtuálisan járhatod be a Pagony boltjait, mert eláruljuk neked, hogy nekünk melyek a kedvenc lapozóink (az egyik például A majom mamája). Böngéssz itt, aztán irány valamelyik bolt vagy a web!

Különleges találmányok

Neal Shusterman-Eric Elfman: Tesla padlása

2016. november 15. - Hanna cimkék: TilosAzÁ Ezt olvassuk most 

Sokat szoktam azon gondolkodni, mi lett volna akkor, ha az én fejemből pattan ki az az ötlet, hogy megépítem a Nagyhatótávolságú Energiakibocsátót, amit Tesla megépített, és a könyv szereplői pedig megtalálnak a padláson. Nyilván az ötletem teljesen más lett volna, mint Tesláé, hiszen az én gondolkodásom nagyban különbözik az övétől. – Sámuel Laura ajánlója

Hogy aludtál?

álmot hozó esti mesék minden gyerektipusnak

2016. november 10. - Zsani cimkék: jó könyv hogyan válasszak? Fókuszban Ezt olvassuk most 

ellaA nyugodt esték, békés álmok a legnagyobb ajándékok egy kisgyerek életében. Most összegyűjtöttük azokat a mesegyűjteményeket, regényeket, képeskönyveket, amik a pszichológusok tollából, vagy ajánlásával születtek, hogy a gyerekek a félelmeiket estére le tudják rakni, hogy biztonságban kipihenjék magukat.

Olvasd el a cikkünket!

Udvari Orsolya ajánlóját olvasod.

Eiffel a gettóban, avagy Párizs

Bódis Kriszta: Carlo Párizsban

2016. október 25. - Hanna cimkék: TilosAzÁ Ezt olvassuk most 

Nélkülözés. A párizsiak tudják, hogy mi az. Megtapasztalták a rosszat, a jót. Egyszerre sírnak és nevetnek az élet igazságain, de mindig van valami, ami erőt ad nekik. Ez a legcsodálatraméltóbb bennük. Hogy képesek újra felállni. Persze vannak, akik megtörnek és feladják. Feladnak mindent. Családot, barátokat, gyerekeket. Ilyenek az önző emberek. Nem érdekli őket, hogy mik a következmények. – Olvassátok Galambica Rozália ajánlóját!

Kötelezők pro és kontra

Az olvasóvá nevelés első leckéje

2016. szeptember 15. - Zsani cimkék: sztereotípia szülőknek Fókuszban 

Fontos tudni, hogy ma már olyan, hogy "kötelező olvasmány" nincs. A Nemzeti alaptanterv szerint nincs megkötve, hogy mikor, mit kell olvasni, mégis, határozottan állást foglal az általános- és középiskolákban elolvasandó irodalmi művekkel kapcsolatban. Van, hogy konkrét irodalmi műveket kér, de nincs megkötve, hányadik osztályban kell olvasni, és van, hogy szerzőket nevez meg, de a tanár szabadon választhat szöveget. Hogy pontosan mit kér az alaptanterv, azt itt meg tudod nézni, azt pedig, hogy mit lehet ebből kihozni az irodalom megszerettetésének az érdekében, a cikkünkben olvashatod.

Most Eszteranna - Pro és Zsani - Kontra sorra veszi a legfontosabb szempontokat a kötelezőkkel kapcsolatban!

10+1 ok, amiért neked is látnod kell a Billy Elliotot

Két élmény, millió érzés

2016. augusztus 8. - Zsani cimkék: beszámoló 

bA 2005-ben debütáló, világsikert arató musical magyarországi bemutatójára eddig a nyárig kellett várni – de megérte. Én abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy láttam a darabot a londoni West End-en is, így össze tudtam hasonlítani Szirtes Tamás rendezésével. Bevallom, teljesen lenyűgözött, nekem sokkal jobban tetszett a magyar, mint a londoni. Imádtam minden egyes másodpercét – mert a Billy Elliot az a darab, amit mindenkinek látnia kell, mutatom, miért:

Mészáros Dorka írását olvasod.