Webbolt (6)
 • Eric Carle
  Pozsonyi Pagony Kft
  2032 Ft (-15%)
  2390.0 Ft
  Eric Carle sok-sok különleges montázstechnikával készült mesekönyve közül a legelső és legismertebb (amit 1969-es első megjelenése óta több mint 20 millió példányban adtak el világszerte) A telhetetlen hernyócska.
 • Eric Carle
  Pozsonyi Pagony Kft
  1912 Ft (-20%)
  2390.0 Ft
  A kaméleon élete borzasztó unalmas volt, míg egy nap rájött, hogy nemcsak a színét tudja változtatni, hanem a formáját és a méretét is. Amikor meglátta az állatkert csodálatos állatait, azonnal olyan akart lenni, mint ők - és ez sikerült is! De hogyan?!
 • Eric Carle
  Pozsonyi Pagony Kft
  1607 Ft (-15%)
  1890.0 Ft
  Játszva megismerhetitek a formákat, csak meg kell találni a megfelelő párokat ebben a különleges lapozós könyvben.
 • Eric Carle
  Pozsonyi Pagony Kft
  1800 Ft (-20%)
  2250.0 Ft
  Egy kisfiú elvesztette a cicáját, és most bejárja a világot, hogy megtalálja. Eric Carle fantasztikus könyve!
 • Eric Carle
  Pozsonyi Pagony Kft
  1437 Ft (-15%)
  1690.0 Ft
  A legkisebbek játszva tanulhatják meg a színeket, csak meg kell találni a megfeleő párokat ebben a különleges könyvben.
 • Eric Carle
  Pozsonyi Pagony Kft
  1437 Ft (-15%)
  1690.0 Ft
  Nagyon könnyen megy majd a számolás 1-10-ig, ha sikerül összepártosítani a számokat, a megfelelő számú tárggyal!
Blog (18)

Jó könyveket az oviba!

A lista, ami megmutatja, hogyan nevelj könyvmolyt

2016. május 5. - Zsani cimkék: 3-6 5-8 8-12 Best of jó könyv 

orokkeManapság már az ovisoknak is örülnek egy jó színes képeskönyvnek, és valljuk be, mi magunk szülők is örülünk, hogy ha gyerekünk csoportjában valóban klassz könyvek vannak. Segítsük az óvó néniket, lepjük meg őket és a gyerekeket sok-sok könyvvel!

Színes karácsony

válassz most ajándékot

2013. december 10. - Hanna cimkék: szemle 3-6 

hkA karácsony igazán jó alkalom arra, hogy beszerezzünk néhány igazán szép képeskönyvet a legkisebbeknek is. Szerencsére van miből válogatni most már jó ideje a magyar piacon is! Mesésebb és absztraktabb, lapozó és nagyalakú nézegetnivaló, humoros és komoly, sőt, még ismeretterjesztő is akad közöttük.

Így lesz a hófehér karácsony nagyon is színes!

Szeretjük, mert...

művészi mesekönyvekről vallanak a pagonyosok

2013. szeptember 17. - Vera cimkék: szemle 3-6 5-8 jó könyv 

htItt, a kiadóban és persze a boltban is mindenkinek megvan a kedvenc könyve, pontosan tudjuk már egymásról, hogy ki és miért ajánlja legszívesebben ezt vagy azt a kötetet. Mint mindenkienk, nekünk is vannak kedvenc íróink és illusztrátoraink, most megosztjuk veletek, hogy melyik művészi mesekönyvet szeretjük a legjobban mi. Nem volt könnyű a választás, egy-egy kötetre többen is lecsaptak, úgyhogy válasszatok ti is bátran, írjátok meg, nektek mi jön be a legjobban.

Mindenkinek van titkos kedvence!

készülő könyveink

2013. július 18. - Hanna cimkék: 0-3 3-6 5-8 8-12 12plusz szemle 

oMost nyár van és zaj és víz és gyerekek - de a szegény írók és illusztrátorok még a vízpartra is levitték a laptopjaikat és a cerkáikat, és még biciklitúra közben és azon kattog az agyuk, hogy mi mindent fognak nektek írni és rajzolni őszre. Mert küzd a kéz és lángol a gondos ész a la Vörösmarty - különösen a lángoló melegben.

Mi is épphogy csak szusszantunk egyet a Könyvhét után, és máris sok-sok jó könyvvel készülünk.

Anya, vedd meg!

Pagony könyv mellé játékok  

2013. február 5. - Vera cimkék: Kő-papír-olló 

kuldetesTe is sokat hallod ezt a mondatot? Unod már a sok egyen játékot, a raklapnyi matchboxot, vagy a fura babákat? Akkor keress játékot kedvenc Pagony könyveid mellé! Hiszen annyi, de annyi könyvünk van már, pontosan 133 darab, és szerencsére a népszerűbb köteteinkhez már mind kapcsolódik valamilyen kiegészítő: klassz társasjáték, film, hangoskönyv, ölelgetni való figura, vagy bármilyen apróság. Tavaly karácsonykor Rumini társas volt a legmenőbb ajándék, a kicsik körében pedig egy Bogyó és Babóca matrica drága kincsnek számít. Szemlénkbe összegyűjtöttük a Pagony könyvekhez köthető kiegészítőket, a cikk végén pedig további ajánlót olvashatsz, ha esetleg ajándékot vennél más könyveink mellé is. - Ez a most induló Kő-papír-olló című játékos blog első része.

Készíts kollázst Eric Carle módra!

Küldj képet!

2012. június 25. - Hanna cimkék: kreatív pályázat 

tKüldj fotót július 2-ig a gyereked állatos rajzáról és nyerj egy Eric Carle könyvet! Ma van Eric Carle születésnapja, és ez alkalommal megosztjuk veletek, hogy hogyan készíti a mester a képeit. Az ismertető forrása Eric Carle weboldala, amelyen még számos kinyomtatható foglalkoztató lapot és színezőt találtok! Ha elküldtök egy új vagy régebbi állatos festményt, rajzot e-mailben a hannae@gmail.com címre, könyvet nyerhettek!

Téli kép óceánnal

Gévai Csilla Amerikában

2012. február 20. - Hanna cimkék: napló 

kTavaly szeptemberben Berg Judit több napra New Yorkba utazott. Emlékszem, ebbe az utazásába annyira belegondoltam! Jaj, de jó neki, én a következő öt évben biztosan nem utazom ilyen helyekre! – vettem biztosra, hiszen várandós voltam Álmoskával, mindenféle könyvek készítésében voltam nyakig, Alenka pedig picurka még, a férjem meg nagyon kortárs festő. Akkor eszembe sem jutott, hogy esetleg meglátogathatnám a nővéremet Floridában, North Palm Beachen.

A Carle-könyvek játszva tanítanak

Eric Carle csodálatos világa, és ami mögötte van

2011. június 20. - Papp Eszter cimkék: Eszter blog esszé 

szinekEric Carle a kortárs gyermekirodalom egyik leghíresebb, legelismertebb szerzője. Sikerének titka talán abban is rejlik, hogy minden egyes alkalommal végtelen alázattal, rendkívüli profizmussal, maximális elkötelezettséggel és fegyelemmel áll a munkához. Ahogy egy interjúban elmondta, történeteihez az életben szerzett tapasztalatokból, a gondolataiból és legmélyebb érzéseiből merít ihletet. Eric Carle nem csupán írja és rajzolja a gyerekkönyveket. Az alkotás számára hivatás, egyfajta küldetés, melynek célja, hogy átsegítse a gyermekeket a kisebb-nagyobb kríziseken.

 

Papp Eszter írása az újonnan megjelent két Eric Carle-könyv kapcsán.