Webbolt (15)
 • Julia Donaldson
  Pozsonyi Pagony Kft
  1800 Ft (-20%)
  2250.0 Ft
  A szerzőpáros népszerű köteteihez (A majom mamája, A legcsinosabb óriás, Tölgyerdő-sorozat) méltán csatlakozik a lapozó formában először megjelenő Graffaló.
 • Julia Donaldson
  Pozsonyi Pagony Kft
  1992 Ft (-20%)
  2490.0 Ft
  "A graffaló óvta csöppnyi csemetéjét, Kerülje a sűrű, sötét erdő mélyét. - De miért? De miért? - Mert nem veszed észre, S belefutsz a graffaló-faló egérbe."
 • Axel Scheffler
  Pozsonyi Pagony Kft
  1352 Ft (-15%)
  1590.0 Ft
  Pipp és Polli kedves története a legkisebbeknek Axel Scheffler, A majom mamája és A graffaló illusztrátorának rajzaival.
 • Julia Donaldson
  Pozsonyi Pagony Kft
  1992 Ft (-20%)
  2490.0 Ft
  Egy újabb kedvenc Julia Donaldsontól, Graffaló, Zog, A majom mamája szerzőjétől 
ezúttal Sara Ogilvie csodálatos rajzaival.
 • 2271 Ft (-5%)
  2390.0 Ft
  Julia Donaldson fantasztikus köteteit végre mozgókép formájában is élvezhetitek! Graffaló szívet melengető története mellett találkozhattok Bot Benővel, a bot apukával, Boszival, aki seprűnyélen közlekedik, valamint az aranyos kis Graffaló kölyökkel.
 • Aurora
  2117 Ft (-15%)
  2490.0 Ft
  Végre itthon is kaphatóak a Graffaló sorozathoz készült kiegészítők!
 • Aurora
  3705 Ft (-5%)
  3900.0 Ft
  Egér a Graffalóból végre itthon!
 • Aurora
  2457 Ft (-15%)
  2890.0 Ft
  Végre itthon is kapható a Graffaló sorozat összes plüssfigurája!
 • Aurora
  2457 Ft (-15%)
  2890.0 Ft
  Végre itthon is kapható a Graffaló sorozat összes plüssfigurája!
 • Aurora
  2457 Ft (-15%)
  2890.0 Ft
  Végre itthon kapható a Graffaló sorozat összes plüssfigurája!
Blog (42)

Megjelent A bandita patkány!

Ismerd meg Julia Donaldson legújabb versesmeséjét!

2017. október 24. - Zsani cimkék: 3-6 

Ismeritek A graffalót, Bot Benőt, vagy a Boszi seprűnyélent? Hát persze, hiszen Julia Donaldson rímes meséi olyan kötelező elemek ma minden gyerek könyvespolcán, mint régebben a Pöttyös Pannik vagy a Tesz-vesz város – nincs ovis élet nélkülük. Ha már kívülről fújjátok az eddigi történeteket, van egy jó hírünk: végre magyarul is megjelent A bandita patkány!

A világ legjobb lapozói (szerintem)

szemle kedvenc lapozóimról

2017. január 19. - Zsani cimkék: 0-3 3-6 szemle 

morzsaHogyan mesélj a kicsiknek? Milyen képeket szeretnek a babák? Ismeretterjesztés és klasszikus mesék lapozókban? Progresszív grafikák és a világ legviccesebb köszönései? Most összeszedtem a régi és új kedvenceimet, amikért 0-tól 5 éves korig (vagy tovább...) mindenki rajongani fog! 

A mesélést nem lehet elég korán kezdeni! Viszont érdemes jó könyvekkel!

Vagány apák karácsonyi listája

Válogass a legszuperebb apás könyvek és játékok között!

2016. november 29. - Pagony cimkék: ünnep 

lMegmutatjuk, hogy ünnepelnek az apukák (és bár most sztereotip leszek, egy kicsit azért igaz is:) ), akik mindig kaphatóak egy jó kis heccre, szeretik a vicces meséket olvasni, szórakoztatni a családot, és szívesen játszanak mindig valami izgalmasat. Ebben a szemlében csupa olyan apás könyvet és játékot találsz, amiket érdemes beszerezni az ünnepekre, vagy az egyszerű hétköznapokra!

5 képeskönyv, amit nem tudnak megunni a kicsik

A legkisebbek kedvenc képeskönyvei

2016. szeptember 1. - Zsani cimkék: 3-6 

donciKíváncsi vagy, hogy milyen újdonságok jöttek a kicsiknek? Szeretnél olyan mesét olvasni, amibe beleszerelmesedik a gyereked? Most összeszedtem öt olyan kicsiknek szóló történetet, ami megragadja a gyerekeket vizuálisan, és a szereplőkkel könnyen, szívesen azonosulhatnak, sőt a sokrétegű poénok miatt a szülők sem unják a olvasást.

A világ legviccesebb meseregényei

Kalandos sorozatok 5 éves kortól

2016. július 14. - Zsani cimkék: szemle Best of 5-8 8-12 

trutymoekUdvari Orsi, a legújabb boltosunk az ELTE szabadbölcsész hallgatója összegyűjtötte a kedvenc könyvsorozatait, amiket akár felnőtt vagy, akár gyerek, nem szabad kihagynod! Íme a legszuperebb könyvek, a legviccesebb, legfordulatosabb történetek 5 éves kortól, akár önálló olvasásra is. 

Olvassátok szeretettel!

Mindenkinek kell egy varázstakaró!

Interjú Jeli Viktóriával

2016. május 25. - Pagony cimkék: interjú 

jelivikiMaszat, Boribon és Bogyóék mellé most odaköltözhet a legkisebbek könyvespolcára Dönci. Legújabb sorozatunkban megismerhetitek ezt a szőke, talpraesett kisfiút, aki épp most költözött új lakásba a családjával. Még minden játék dobozokban áll, senkit sem ismernek se a házban, se a játszótéren. Még szerencse, hogy mindig vele van a varázstakarója! A sorozat íróját, Jeli Viktóriát kérdeztük Dönciről.