Webbolt (3)
 • Annie M. G. Schmidt
  Pozsonyi Pagony Kft
  2392 Ft (-20%)
  2990.0 Ft
  Hogy kicsoda Szutyoksári? A világ legmaszatosabb kislánya. Hiába fürdik állandóan, újra meg újra valamilyen kalamajkába keveredik a kutyájával, Koszmókkal együtt...
 • Annie M. G. Schmidt
  Pozsonyi Pagony Kft
  2232 Ft (-20%)
  2790.0 Ft
  Titi a daruskocsijával mindenkinek segít, így hamar sok barátja akad: Gerda, a galamb, Penna bácsi, a könyvárus, Ágica, a rószaszín ruhás kislány, a sirályok, de még az Őrnagy és Nyurgaló is! Nevessünk, hüledezzünk, tartsunk Titivel!
 • Annie M. G. Schmidt
  Pozsonyi Pagony Kft
  2152 Ft (-20%)
  2690.0 Ft
  Hogy kicsoda Szutyoksári? A világ legmaszatosabb kislánya. Hiába fürdik állandóan, újra meg újra valamilyen kalamajkába keveredik a kutyájával, Koszmókkal együtt...
Blog (24)

Pagony könyvek - 2017

Ezeket a könyveket várd idén!

2017. január 23. - Eszti cimkék:

logoNem is olyan régen, 2011-ben lelkendezve írtam arról, hogy soha nem volt még ennyi könyvünk, könyvhétre nem kevesebb, mint nyolc(!) könyvünk is megjelenik.  Nos, ez régen volt, ma már mindez másképp néz ki: idén csak a Pagonynak több mint harminc könyve lesz könyvhétig bezárólag – és akkor még nem számoltam a Tilos az Á-t! Csoda-e, hogy ha amikor mint főszerkesztőt megkérdeznek, hogy milyen könyvek jelennek meg mostanában nálunk, hirtelen válaszolni sem tudok, csak zavartam azt motyogom, nem is tudom, annyi minden, végig kell gondolnom, össze kell számolnom! - Kovács Eszter főszerkesztő ajánlója


Mesékkel kezdjük az évet

Könyvek, amik hihetetlen pontossággal tükrözik az óvodások lelkivilágát

2016. december 29. - Zsani cimkék: szemle mesehős mesehős Ezt olvassuk most 

katicalanyMost négy olyan könyvet, könyvsorozatot mutatunk neked, amik hamisíthatatlan mesevilágokat teremtenek játszi könnyedséggel. Te tudod milyen felejthetetlen meséket adott a világnak Anette Tison, Talus Taylor, David Soman, Jacky Davis, Annie M. G. Schmmidt, Fiep Westendorp vagy Erwin Moser? Derítsd ki a szemlénkből!

Vagány anyák kincsesbányája

Válogass a legmenőbb ajándékok között!

2016. november 22. - Zsani cimkék: ünnep 

kaItt az ideje, hogy te is elkezdj tudatosan készülni az ünnepekre! Most akár kicsi gyerekkel vagy otthon, akár már nagy kamaszod van, jó helyen vagy! Mindenkinek találsz itt szuper karácsonyi ötleteket! Kattints a cikkünkre és nézd meg, melyek a legjobb társasok, legmenőbb fejlesztők és legkatartikusabb gyerekkönyvek!

Szerezd be a legszebb ajándékokat!

SZÜLINAPI KVÍZ

Legyél te a legügyesebb olvasó! Játssz és nyerj!

2016. október 4. - Zsani cimkék: játék 

szutyokKöszönts fel minket a szülinapunkon! Hogy hogyan?

Válaszolj meg 10 kérdést, küldd el a megfejtést vasárnapig a jatek@pagony.hu-ra és reménykedj a nyereményben, a Szülinapi Könyvcsomagban!

Most kiderül, hogy elég jól ismered-e a Pagony könyveket!

Hát Szofi meg hova bújt?

Egy vicces könyv piciknek

2016. április 18. - Zsani cimkék:

szofiBiztos hallottatok már Szofiról, a minden lében kanál kislányról. Ő volt az, aki nem akart zokniba bújni, aztán a sok tüsszögéstől a feje tetejére állt a világ. Az is ő volt, aki megkaparintva Feri bűvész pálcáját, keresztül-kasul varázsolta az egész cirkuszt. Most pedig, kapaszkodjatok meg, Szofi bújócskázni fog a mamájával: itt a Szofi bújócskázik!

Az öt legrosszabb példakép

Komisz kölykök öt szuper könyvben

2016. január 6. - Bánáti Anna cimkék: 8-12 

be niceKi mondta, hogy egy gyereknek mindig jónak kell lennie, vagy bonyolultabbnál bonyolultabb problémákat megoldania? A mostani szemlénkben öt olyan srácot mutatunk be, akik folyton valami rosszaságon törik a fejüket – ám persze végül úgyis mindig kiderül, hogy az elevenség nem feltétlenül hátrány, sőt! Ismerd meg Greg HeffleytProfi Nokit, Tom Gates-t, Juharfalvi Emilt és Rosszcsont Petit!

Két könyv, négy szereplő Hollandiából

Új könyvek kicsiknek

2015. szeptember 3. - Pagony cimkék: jó könyv Ezt olvassuk most 

Janó és Janka őszi meséiA Pagony könyvei között van jó néhány nagyon markáns, szinte emblematikus darab, ami valahogy magában foglalja a kiadó lényegét. Igényes, eredeti gyerekirodalmak, amik különleges élményhez juttatják a kicsi és nagy olvasókat. Ilyenek például az Axel Scheffler, Julia Donaldson könyvek, A legcsinosabb óriás, vagy a Bot Benő. De ezek közé tartoznak a Tomlinson sorozat kötetei is a cicáról, bagolyról, pingvinről, gorilláról, tyúkról és a földimalacról, és ilyen emblematikus Annie M. G. Schmidt minden meséje Szutyoksáritól, Titin át egészen a sünis Manciig. A kiadó két legújabb darabja, a Pim és Pom – A nagy kaland és a Janó és Janka őszi meséi is beállhat ezeknek a könyveknek a sorába.

Mesés mesék

avagy Laura olvas és ajánl

2015. február 26. - Pagony cimkék: szemle jó könyv meseregény 8-12 Ezt olvassuk most 

lauraAkik jártak már a Pozsonyi úti boltban, azok tudhatják, hogy könyvajánlás közben nagyon sokszor hivatkozom a gyerekeimre. Ők hitelesítik ugyanis a szavaimat, hiszen célközönségként rajtuk tesztelem a könyvek javát. Talán ennek a munkának, vagy a sok-sok jó könyvnek köszönhető, de újra idilliek az esti felolvasásaink. Be kell vallanom, hogy nem mindig volt ez így. Egy öcsi, és egy három évvel idősebb nővér esti közös halmazát megtalálni egy ideig egyáltalán nem volt könnyű dolog. Se korban, se érdeklődésben nem tudtam olyan olvasmányokat prezentálni, ami mindkettejük megelégedésére szolgált volna. Mára szerencsére minden megváltozott. Bagossy Laura ajánlója