Webbolt (358)
 • Annie M. G. Schmidt
  Pozsonyi Pagony Kft
  2542 Ft (-15%)
  2990.0 Ft
  Titi újra akcióban! Itt a második rész! És kalandokban most sincs hiány!
 • Vidra Gabriella
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  3399 Ft (-15%)
  3999.0 Ft
  Ki tudnál mosni a fagyos vízből fél uncia aranyat? Túlélnél egy igazi grizzlytámadást? Vállalnád egy titkos üzenet elvitelét az amerikai polgárháború közepén?
 • Annie M. G. Schmidt
  Pozsonyi Pagony Kft
  1998 Ft (-15%)
  2350.0 Ft
  Ugye emlékeztek még Ágicára, a Trappolkákra, és persze Titire? Épp szülinapi zsúrra készülődnek, amikor hangos sírás veri fel a ház csendjét...
 • Róbert Katalin
  Naphegy Kiadó Kft
  2542 Ft (-15%)
  2990.0 Ft
  Te mit tennél, ha egy áramszünet leple alatt ikerfiúk lopakodnának a konyhába, és megdézsmálnák a csokoládékészleted? Lenocska bátran szembenéz a betolakodókkal - csak a szemöldökét vonja fel kérdőn, ahogyan anyukája szokta -, és hamar megtudja: a fiúk fentről, egy felhőországból érkeztek.
 • Jostein Gaarder
  Noran Libro Kiadó
  3230 Ft (-15%)
  3800.0 Ft
  Jostein Gaarder nevét a Sofie világa című, gyerekeknek írt filozófiatörténete tette világszerte ismertté. A kártya titka is filozófiai kérdéseket boncolgat, s elsősorban arra keresi a választ, hogy kik vagyunk valójában, és honnan jöttünk.
 • Jack Chabert
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  2124 Ft (-15%)
  2499.0 Ft
  Jeff Kinney, az Egy ropi naplója írójának ötlete alapján itt a Poptropica, Jack Chabert és Kory Merritt vadiúj képregény-sorozata. Oliver, Mya és Jorge egy hőlégballon-baleset után ismeretlenszigeten köt ki. Legnagyobb döbbenetükre ezen a földön kihaltnak hitt állatok és dühös vikingek élnek. Ez Poptropica, a rejtélyes sziget­világ, ami egyetlen térképen sem szerepel.
 • Francine Oomen
  Pozsonyi Pagony Kft
  2032 Ft (-15%)
  2390.0 Ft
  Lista Léna visszatért! A lány körül az egész világ a feje tetejére állt, mióta a szülei elváltak... Vajon megbékél a lány a két új családdal?
 • Kristina Ohlsson
  Animus Kiadó Kft.
  2533 Ft (-15%)
  2980.0 Ft
  A tizenkét éves ikerpár, Meg és Frank nehéz időszakot él meg: a szüleik szétköltöztek, ezért közös családi nyaralásra gondolni sem lehet. A gyerekek végül néhány hetet a nagybátyjuknál, Eliot bácsinál töltenek, ahol olyan rejtélyek várják őket, amikre álmukban sem gondoltak volna!
 • Elizabeth Kiefman
  Tessloff és Babilon Kiadó
  1352 Ft (-15%)
  1590.0 Ft
  Kicsoda Tirex, és mit csinál magányosan az eldugott dinóbarlangban?
 • Fabian Lenk
  Scolar Kiadó
  1913 Ft (-15%)
  2250.0 Ft
  Julian, Kim és Leon bűnözők nyomát kutatja a múltban. Ám az időutazások nem veszélytelenek...Most a fáraó halálának titka után nyomoznak.
Blog (454)

Hiszem, ha látom

Nem a szemeddel látsz - Kamaszkritika

2017. november 3. - Pagony cimkék: TilosAzÁ 

nemA vak is látja! Nem látsz a szemedtől? Ne félj, amíg engem látsz! A szerelem vak. Vak vezet világtalant. Úgy vigyázz rá, mint a szemed fényére! Rosszul látod a dolgot. Csak néhány a számtalan kifejezésünkből, szólásunkból és közmondásunkból, amely a látáson alapszik. Nem véletlen. Bár a legnagyobb jóindulattal sem nevezném magam jónak biológiából, azt mégis tudom, hogy a szemünk az egyik legfontosabb, ha nem a legfontosabb érzékszervünk. De mi történik, ha nem támaszkodhatunk rá, mint legfőbb segítőnkre? kamaszkritika a Nem a szemeddel látsz című könyvhöz

Itt vannak az újdonságok!

5 szuper könyv a Pagonytól

2017. október 30. - Pagony

Már most jó előre készülj fel, hogy milyen újdonságokra számíthatsz... Keresd meg a legszebb, legjobb, leginkább neked való Pagony könyvet, hogy majd legyen mit a karácsonyfa alá tenni... Mutatjuk a már éppen megérkezett nyomdaillatú köteteket és azokat is, melyek a jövő héten landolnak a boltokban!

5 vitathatatlan érv, hogy kuflikat kell olvasnod!

Mert megjelent A világ első kuflizenekara!!!

2017. október 30. - Zsani cimkék:

Éljen, éljen, megjelent a legújabb kufli-mesekönyv, A világ első kuflizenekara, ami tovább táplálja a sorozat maratoni olvasását és böngészését. Ha még nem tudod, hogy melyik kötet melyik oldalán mit mond a repülő, akkor derítsd ki a cikkből, miért van mindenki rákattanva a kuflikra! Az öt (plusz egy meglepetés) érv a sorozat bármelyik kötetére igaz, de ebben a cikkben A világ első kuflizenekara című könyvből válogattuk ki a vonatkozó képeket. Jó böngészést!

Megjelent A bandita patkány!

Ismerd meg Julia Donaldson legújabb versesmeséjét!

2017. október 24. - Zsani cimkék: 3-6 

Ismeritek A graffalót, Bot Benőt, vagy a Boszi seprűnyélent? Hát persze, hiszen Julia Donaldson rímes meséi olyan kötelező elemek ma minden gyerek könyvespolcán, mint régebben a Pöttyös Pannik vagy a Tesz-vesz város – nincs ovis élet nélkülük. Ha már kívülről fújjátok az eddigi történeteket, van egy jó hírünk: végre magyarul is megjelent A bandita patkány!

PAGONY RETRO

Mit jelent a könyvkiadásban 16 év?

2017. október 24. - Pagony

rehiMit jelent az, hogy PAGONY? A 16. születésnapunk alkalmából most eláruljuk, hogy a kezdetek óta mely könyveket nem tudtuk elfelejteni... Tehát nosztalgiázz velünk! Bagossy Laura, a Pozsonyi úti Pagony boltvezetőjének szubjektív listáját olvasod.