Webbolt (100)
 • Annie M. G. Schmidt
  Pozsonyi Pagony Kft
  1592 Ft (-20%)
  1990.0 Ft
  A Janó és Janka a holland gyerekirodalom klasszikusa, több generáció nőtt fel meséiken.Tarts velük te is! „Janó kiment a kertbe játszani, de nagyon unatkozott. Ám egyszer csak észrevett valamit. Egy lyukat a sövényen. Lekuporodott a földre és átkukucskált a lyukon. Hogy mit látott? Egy orrocskát. Meg egy szájacskát. És kék szemecskéket. Egy kislány nézett szembe vele. Pont akkora volt, mint Janó.”
 • Annie M. G. Schmidt
  Pozsonyi Pagony Kft
  1592 Ft (-20%)
  1990.0 Ft
  A téli mesékben Janó és Janka megtudják, hogy a süni téli álmot alszik, képeslapot írnak egymásnak karácsonyra, ajándékot bontogatnak és havaznak, de ha túl nagy a latyak és a hideg, akkor felfedezik a padlást és a konyhát is! Tarts velük te is!
 • Annie M. G. Schmidt
  Pozsonyi Pagony Kft
  1493 Ft (-25%)
  1990.0 Ft
  Itt a tavasz, felébredt a süni! Janó és Janka nagyon örül, mert megszülettek a kiscicák és a kisbárány is, a madarak tojást raknak. Janóék meglesik a fészket, és megetetik a madarakat. Haza szeretnének vinni egy kisbárányt és megcsodálják a cicákat is apa segítségével. Persze tojást is festenek, és a nyuszi is jár náluk, hogy elrejtse a hímes tojásokat, amiket meg lehet keresni. Játssz és örülj a tavasznak Janóval és Jankával, Hollandia kedvenceivel!
 • Annie M. G. Schmidt
  Pozsonyi Pagony Kft
  1592 Ft (-20%)
  1990.0 Ft
  Játssz és örülj az ősznek Janóval és Jankával, Hollandia kedvenceivel!
 • Annie M. G. Schmidt
  Pozsonyi Pagony Kft
  1592 Ft (-20%)
  1990.0 Ft
  Janó és Janka borzasztóan várja már a Mikulást! Már napokkal az ünnep előtt próbálják énekkel a házukba csalogatni, hiszen biztosan a közelben jár!
 • Jan-Uwe Rogge
  Park Könyvkiadó Kft
  2125 Ft (-15%)
  2500.0 Ft
  "Mama, hogy kerültem a pocidba?", "Erre mondják azt, hogy baszás?" - első hallásra talán megdöbbentő, noha teljesen természetes kérdések ezek egy kisgyerek szájából.
 • Jane Brett
  Móra Kiadó
  1274 Ft (-15%)
  1499.0 Ft
  Ez könyv a legkisebbeknek meséli el a jól ismert bibliai történetet. A különleges kidolgozású lapok háromdimenziós képet tárnak az olvasó elé.
 • Jane Ray
  Pongrác Kiadó
  2890 Ft (-15%)
  3400.0 Ft
  Hamupipőke klasszikus meséje elevenedik meg gyönyörűen megfestett, háromdimenziós jelenetekben Jane Ray tollából.
 • Jan-Uwe Rogge
  Centrál Médiacsoport Zrt.
  2805 Ft (-15%)
  3300.0 Ft
  A boldog szülők és gyermekek titka a szülő és gyermek közötti folyamatos párbeszéd, mely minden kapcsolat életben tartásának eszköze és kulcsa.
 • Móra Kiadó
  2117 Ft (-15%)
  2490.0 Ft
  Mire jó a szeméremszőrzet? Meddig tart a szex? Biztonságos-e az óvszer? Ha téged is izgatnak ezek a kérdések, akkor ezt a könyvet neked találták ki!
Blog (125)

Ötletek nyusziknak!

A legjobb húsvéti meglepetések

2018. március 8. - Zsani cimkék:

Mit hozzon a nyuszi? Ebben a cikkben a legjobb meglepetéseket rendeztük sorba, ráadásul a cikkben szereplő könyveket 25% kedvezménnyel teheted a kosaradba! A könyveken kívül pedig más ajándékokat is elrejtettünk a cikkben, válaszd ki legjobb meglepetést és rendelj, hogy időben eljuthasson a meglepi a nyuszihoz is!

Ahogy telnek az évek, mindig még inkább szeretnivaló, avagy milyen apa Lackfi János?

Apás ősz a Pagonynál 4.

2017. október 19. - Somogyi Laci

Lackfi János hat gyermek édesapja, és három kisgyerek nagypapája. Nem mindennapi feladat lehet egy ilyen népes családban apának és nagypapának lenni. Vajon hogyan boldogul? Milyen apa és nagyapa a hétköznapokban? Bárdos Júliát, a feleségét kérdeztük.

Kezdd az iskolát Maxival!

Ismerd meg a Maxi iskolába megy című könyvet!

2017. szeptember 7. - Zsani cimkék: 8-12 

maxiLassan véget ér a nyár, ideje visszarázódni a tanulós hétköznapokba… De mit csináljon az a gyerek, aki most lett elsős, és nem tudja, mire számítson, aki hol izgatottan, hol félősen zúdítja rád a kérdéseit? Olvassátok esténként iskolakezdés előtt a Maxi iskolába megy-et, és biztosan zökkenőmentesen indul majd minden!


Annie M.G. Schmidt varázslatos világa

Az időtálló esztétika teszi naggyá a Schmidt – Westendorp könyveket

2017. augusztus 5. - Zsani cimkék: rajz 

amgAnnie M.G. Schmidt és Fiep Westendorp nagyjából olyanok voltak a hollandoknak, mint nekünk a Janikovszky Éva – Réber László alkotópáros. Legendás szimbiózisban élő művészek, a gyermekbirodalomba bebocsátást nyert szelíd óriások. Az általuk teremtett világ generációk számára jelenti a kellemes bizsergést valahol a szív és a gyomor között félúton, ahol a honvágy is születik. Az otthonosság érzését, a meghitt nosztalgiát. És bár magabiztosan állíthatjuk, hogy nem túlzó az előbbi jellemzés, a hazai olvasók számára talán még ma is kevéssé ismertek az általuk jegyzett könyvek. A Pagonynál 2011 óta jelennek meg a kultikus életmű darabjai.

Üdvözlünk a Schmidt – Westendorp mesevilágban!

Utazás Hollandiába Annie M.G.Schmidt nyomában

Minden, amit eddig nem tudtál a holland gyerekirodalom királynőjéről

2017. augusztus 4. - Bánáti Anna cimkék:

Azt már régóta tudom, hogy Annie M.G. Schmidt a holland gyerekirodalom egyik legkiemelkedőbb alakja, arra viszont csak egy teljes Hollandiában töltött év után jöttem rá, hogy mekkora kultusza van a mai napig. Bár az írónő már több mint húsz éve nem él, könyveinek népszerűsége töretlen: minden holland gyerek ismeri Janó és Janka, Titi, Oti, Szutyok Sári és a többiek történeteit. Úgy döntöttem, kihasználom, hogy Hollandiában vagyok, hogy minél többet megtudjak egyik kedvenc szerzőmről.

Végre szabad vagyok!

Mit csinál a szerző nyáron? 22. rész - Interjú Wéber Anikóval

2017. július 26. - Pagony

weberWéber Ankó írta Az osztály veszetese és az El fogsz tűnni című könyveket, melyek alapjaiban változtatták meg az iskolai életről alkotott elképzelésünket. Az alábbi nyári interjúban most megtudhatod, hogyan nyaralt régen és most a szerzőnő, miket olvas nyárom, és hogy mit eszik legszívesebben fagyi helyett...

A legmenőbb party játékok az egész családnak

Játszd végig a nyarat!

2017. június 29. - Zsani cimkék: utazás 

Milyen új családi társasokat kedvelünk? Most Bagossy Laura ajánlja a friss kedvenceit a Pozsonyi úti Pagonyból: csupa olyat, mit még a nyáron érdemes lenne kihasználnotok! Élvezzétek az együtt töltött időt, és szórakozzatok a legmenőbb családi játékokkal!

Rendelj most játékokat 15% kedvezménnyel!