Webbolt (17)
 • Dániel András
  Pozsonyi Pagony Kft
  1592 Ft (-20%)
  1990.0 Ft
  "Nem is kifli. Nem is kukac. Nem is bab, de nem is kavics. Kufli. Egy kufli sok mindenre hasonlít, és semmire sem...”
 • Dániel András
  Pozsonyi Pagony Kft
  1692 Ft (-15%)
  1990.0 Ft
  Emlékeztek még a hét kuflira, Zödönre, Bélabára, Hildára, Tituszra, Valérra, Pofánkára, no meg Fityircre? Az elhagyatott réten laknak hét kis üregben a kuflikupacban, és egész nap hempergőznek, bukfenceznek és heverésznek. A kuflik visszatértek! Hatalmas eső szakadt a nyakukba, elárasztotta a rétet, és ők mindenféle fura alkalmatosságon csónakáznak a tóvá vált réten. Vajon sikerül visszajutniuk a kupacba?
 • Dániel András
  Pozsonyi Pagony Kft
  1592 Ft (-20%)
  1990.0 Ft
  A kuflik visszatérnek! Vagyis mi térünk vissza az elhagyatott rétre, ami nem is olyan elhagyatott, hiszen a hét kufli mellett rengeteg érdekes lakója van: többek közt beszélő varázsgombák, lókutya és pár mezei sügér. Most ráadásul ünnepelnek: szülinapot és jelmezversenyt tartanak.
 • Pozsonyi Pagony Kft
  1592 Ft (-20%)
  1990.0 Ft
  Az elhagyatott réten mindig hét ágra süt a nap és halmokban áll a vadmarcipán... NEM! A kuflik élete sem könnyű! Időnként például olyan vakítóan ragyog a telihold, hogy Fityirc és Valér nem tud aludni tőle. Nincs más hátra: le kell kapcsolniuk a Holdat. De hogyan lehetne eljutni a Holdba, ha a kuflinál éppen nincsen zsebrakéta?
 • Dániel András
  Pozsonyi Pagony Kft
  1592 Ft (-20%)
  1990.0 Ft
  Azt hihetnénk, hogy télen igazán unalmas az elhagyatott rét, a kuflik szomorúan gubbasztanak a kufliüregeikben meleg teát hörpölgetve... Nem! Titusz és Pofánka kalandra éhesen felkerekednek, hogy jóbogyót szerezzenek a rét egy eldugott zugában.
 • Dániel András
  Pozsonyi Pagony Kft
  1592 Ft (-20%)
  1990.0 Ft
  Újra itt vannak a kuflik! Őket már jól ismeritek. Na de ki lehet a mohamanyi? Egy (iiletve kettő) újabb lebilincselő történet! Irány az elhagyatott rét!
 • Kedd Stúdió
  1182 Ft (-15%)
  1390.0 Ft
  Se nem kifli, se nem kukac, simán kufli, ezt mondogasd, vagy színezd!
 • Dániel András
  Pozsonyi Pagony Kft
  1592 Ft (-20%)
  1990.0 Ft
  Szökdécselj újra a kuflik nyomában, mert velük soha, de soha nem lehet unatkozni!
 • Dániel András
  Pozsonyi Pagony Kft
  1692 Ft (-15%)
  1990.0 Ft
  Egy újabb zseniális kufli-kötet
 • Harcos Bálint
  Pozsonyi Pagony Kft
  1692 Ft (-15%)
  1990.0 Ft
  A nagy-nagy Tigris arra vár, hogy az első kölyke megszülessen. Egyszer csak kinyílik az ajtó, és a Tigris kap egy motyót. Ámde ki van benne? A kis… tigris? Vagy valaki más?
Blog (68)

5 vitathatatlan érv, hogy kuflikat kell olvasnod!

Mert megjelent A világ első kuflizenekara!!!

2017. október 30. - Zsani cimkék:

Éljen, éljen, megjelent a legújabb kufli-mesekönyv, A világ első kuflizenekara, ami tovább táplálja a sorozat maratoni olvasását és böngészését. Ha még nem tudod, hogy melyik kötet melyik oldalán mit mond a repülő, akkor derítsd ki a cikkből, miért van mindenki rákattanva a kuflikra! Az öt (plusz egy meglepetés) érv a sorozat bármelyik kötetére igaz, de ebben a cikkben A világ első kuflizenekara című könyvből válogattuk ki a vonatkozó képeket. Jó böngészést!

Hátha szembejön valaki, akit én rajzoltam

Kérdésstaféta – Dániel Andrással

2017. október 30. - Somogyi Laci cimkék:

Új játékot találtunk ki. Legnépszerűbb szerzőink, illusztrátoraink ezúttal egymást kérdezik. Olyan kérdéseket tesznek fel, amelyeket személyesen nem volt alkalmuk megkérdezni, és vagy esetleg nem merték. Elsőként Dániel András állt a kör közepére – érdemes elolvasni, ezek a kérdések nekünk sosem jutottak volna eszünkbe.

PAGONY RETRO

Mit jelent a könyvkiadásban 16 év?

2017. október 24. - Pagony

rehiMit jelent az, hogy PAGONY? A 16. születésnapunk alkalmából most eláruljuk, hogy a kezdetek óta mely könyveket nem tudtuk elfelejteni... Tehát nosztalgiázz velünk! Bagossy Laura, a Pozsonyi úti Pagony boltvezetőjének szubjektív listáját olvasod.

Találd meg a kedvenc mesédhez illő feladatokat!

Kreatív, fejlesztő- és fejtörő füzetek a legjobb mesék ihletésére

2017. október 4. - Zsani cimkék: Kő-papír-olló hogyan válasszak? 

Minden nyárimádó kissé elszontyolodik, ha hűvösre vált az idő és rövidülnek a nappalok. Holott az ősz megannyi szépséggel és lehetőséggel rukkol elő: készül a habos kakaó, a sült gesztenye, térdig gázolhatunk a színes falevelekben, de ami a legjobb: végre lehet kuckózni, mert az ősz kicsit összehozza a családot. Ilyen alkalmakkor nyújtanak remek időtöltést a foglalkoztatók.

Most a legszuperebb pagonyos kreatív és foglalkoztató füzeteket gyűjtöttük össze nektek.

Pécs Pagonyra éhezett!

Ismerd meg a Pécsi Pagony vezetőit

2017. augusztus 24. - Pagony cimkék:

budavariA képen Kovács Judit és Budavári Zoli, ők a legújabb Pagony nagyon boldog motorjai. Ahhoz, hogy személyesen találkozz velük Pécsre kell menned, ahol egy közel 82 négyzetméteres csodaszép mesebeli bolt vár majd téged, tele a legjobb könyvekkel, játékokkal. Hogy kik ők, milyen programokkal várnak téged is, az kiderül a velük készült interjúból. Olvasd el!

Kreatív játék a kuflikkal szuper nyereményekért!

Rajzolj és mesélj és játssz!!!

2017. augusztus 9. - Vera cimkék: játék 

kuflikHamarosan két kufli-játékkal jelentkezik a Pagony, szóval nemsokára nemcsak könyvben vagy filmen élvezheted a kuflikat! A Kuflinyomozók társajáték és a Kuflikupac kártya az egész család nagy kedvence lesz!

Ízelítőnek két kreatív játékot hirdetünk, amire augusztus 20-ig nevezhettek!

Amíg megérkezik a kártya és a társas, játssz velünk (és a kuflikkal), hátha megnyered az új játékok egyikét!