Webbolt (328)
Blog (73)

Álomszép újdonságok – káprázatos ajándékok

Karácsonyi szemle kicsiknek és nagyoknak

2017. november 30. - Zsani cimkék:

Csodaszép könyveket keresel ajándékba? Akkor most ne is szaladj tovább, mert itt vannak azok az ünnepi újdonságok, amik mellett nem tudtunk szó nélkül elmenni a boltban. Ismerd meg őket, lapozgasd, olvasd, szaglászd és ajándékozd meleg szívvel gyerekkönyvpiac évvégi legszebb kiadványait!

Tudás ajándékba

Kedvenc ismeretterjesztő újdonságaink

2017. november 23. - Zsani cimkék: szemle ismeretterjesztő 

Egy igazán jó ismeretterjesztő könyv számomra a családi társas élvezetéhez hasonlítható. Vagyis a család minden korosztályának ad valamit. A gyerekeknek új ismereteket, amelyek újabb kérdéseket vetnek fel, beindítják a kíváncsiságot. A felnőtteknek pedig segít a már elfeledett ismereteket felfrissítésében, vagy végre megértésében. Ráadásul segítenek érthetően megválaszolni gyerekeink kérdéseit.

Kicsik kedvencei

Új kukucskálós könyvek a polcon

2017. november 2. - Zsani cimkék: ismeretterjesztő 3-6 

Kemény lapos könyvek, izgalmas képek, nyitogatható fülek, böngészők... A Scolar kiadó újdonságai tele vannak leleménnyel, varázslattal és játékkal. Ráadásul tanulhatunk, beszélgethetünk és rengeteget játszhatunk velük.

Olvasóklub általános iskolásoknak garantált ajándékokkal és jutalomkönyvvel

Tarts velünk idén is a Kaméleon Olvasóklubban!

2017. szeptember 28. - Zsani cimkék: játék pályázat 

kamKét szuper Pagony-könyvvel és sok már kiadó legjobb olvasmányaival várja a jelentkezőket október 6-ig a Kaméleon Olvasóklub! Akár egyénileg, akár csoportosan, osztályosan neveztek erre az izgalmas játékra, ne tétovázzatok, mert rengeteg kalandot ígér az idei év! A szórakoztató játék segít az olvasás és szövegértés fejlesztésében, a diszlexia és diszgráfia kezelésében.

Kezdődik a bölcsi!

Válogatás kicsiknek a legjobb könyvekből

2017. augusztus 31. - Zsani cimkék: szemle 0-3 

Szeptemberben nem csak a suli és az ovi kezdődik, hanem a bölcsi is. Bagossy Laura hosszú évek kisgyerekes és könyves tapasztalatai alapján most összegyűjtötte azokat a piciknek szóló lapozókat, amik egyszerre szórakoztatóak és megnyugtatóak ebben a nehéz pillanatban. Kattints és válassz a legjobb bölcsis könyvekből!

Kedves szülő, aki megengedi, hogy önállóan menjen a gyereke az iskolába!

Hogyan engedd el a kezét?

2017. augusztus 31. - Zsani cimkék: szülőknek utazás 

tablaOlyan nagy lett a gyereked, hogy egyedül szeretne útnak indulni szeptembertől? Aggódsz emiatt és ez látszik is rajtad? Dőlj hátra, mert most megmutatjuk neked az önálló közlekedés napos oldalát
Találd meg a megfelelő könyvet és játékot, hogy mindenki számára nyugodt és biztonságos legyen az iskolába járás!

Különböző természetű gyerekek az oviban

Találd meg a testreszabott meséteket az oviról!

2017. augusztus 17. - Zsani cimkék: Best of 3-6 

Lassan itt a szeptember, és a család napról napra izgatottabb. Vajon a te gyereked hogyan fog boldogulni? Akár elvarázsolt, izgulós, magabiztos, vagy érzékeny a gyereked, ebben a cikkben biztos megtalálod a neki való ovis könyvet! Most még van időd, hogy mesélj és beszélgess vele, hogy egy kicsit felkészüljetek a szeptemberre. Akkor se feledd a ráhangolódást, ha már visszatérő ovis gyereked van. A napi rutinra való visszaállás neki is és neked is nehéz lesz. Készüljetek fel időben! Lapozz a cikkre és rendelj most ovis könyveket 20% kedvezménnyel!

Legyél te a saját szuperhősöd!

Miért ajánljuk a Barni, a szuperhős című könyvet?

2017. július 13. - Pagony cimkék: A hónap könyve 8-12 

barniItt a nyári szünet és a gyerekek kikerülve az iskolából hol itt, hol ott töltik az idejüket. Az addig megszokott szociális közegből egyszer csak mindenféle új helyzetekben találják magukat, új gyerekekkel kerülnek kapcsolatba és ez nem feltétlenül jár konfliktus nélkül. De Barni, a szuperhős képes megmutatni, hogy cseppet sem kell félni az új helyzetektől és nem szabad hagyni, hogy mások bántsanak.

Közlekedj okosan

Végre úton, de mivel is?

2017. június 15. - Zsani cimkék: utazás 3-6 

kukItt a nyár és kezdetét veszik a nyaralások, utazások. Ha már eddig is a járművek bűvkörében élt a gyereked, akkor a kirándulások és nyaralások alkalmával biztos találkozni fog olyan közlekedési eszközökkel, amikkel eddig még soha. Ha pedig még nincs oda-vissza a járművekért, egy hajózás a Balatonon vagy a zugligeti libegőzés akkor is biztosan óriási élmények lesznek...

A következőkben a legkisebbeknek és ovisoknak szóló járműves, közlekedéses könyvek közül mutatunk nektek néhányat, hogy ne maradjanak megválaszolatlan kérdések egy építkezés láttán vagy egy utazással töltött nap során.


Mit hozzon a nyuszi?

"Fűzfa Terka, jó napot, szép húsvétvasárnapot!"

2017. március 30. - Zsani cimkék:

fagyiEbben cikkben összeszedtük a legjobb húsvéti ajándékokat kicsiknek és nagyoknak. Akár könyvet, játékot, vagy frappáns kis apróságot szeretnél, ebben a szemlében biztos megtalálod a tökéletes meglepetést!

Szerezd be most akciósan a legmenőbb ajándékot!