Webbolt (82)
 • Cerkabella Könyvek Kft.
  2967 Ft (-15%)
  3490.0 Ft
  A Dzsungeldzsem egy gyerekirodalmi ábécés- és olvasókönyv, kortárs magyar szerzők meséit, verseit tartalmazza.
 • Maszat a tanyán [diafilm]
  Diafilmgyártó
  1378 Ft (-5%)
  1450.0 Ft
  Maszat és Sári vonatra száll, hogy meglátogassák tanyán élő rokonaikat. Kiderül, nem is olyan fontos az otthon felejtett játék, hiszen annyi érdekesség várja őket.
 • Berg Judit
  Pozsonyi Pagony Kft
  2841 Ft (-5%)
  2990.0 Ft
  Tízrészes hangjáték Rumini kalandjaiból egy különleges feldolgozásban, 2 CD-n!
 • Berg Judit
  Kossuth Kiadó
  2366 Ft (-5%)
  2490.0 Ft
  Berg Judit problémamegoldó meséi végre hangoskönyv formájában is elérhetőek.
 • 1321 Ft (-5%)
  1390.0 Ft
  Egyedi, kézzel készített cica Berg Judit Cipel? cicák könyveihez. Pepe alakja hosszúkás, henger formájú, színeiben a lila, barna és narancs jelennek meg legfőképpen.
 • 1321 Ft (-5%)
  1390.0 Ft
  Egyedi, kézzel készített cica Berg Judit Cipelő cicák sorozatához, így nem találni köztük két teljesen egyformát! Ciró dagi, lefelé szélesedő, és színeiben a bordó, vörös és narancssárga árnyalatai dominálnak.
 • 1321 Ft (-5%)
  1390.0 Ft
  Egyedi, kézzel készített cica Berg Judit Cipelő cicák könyveihez. Lőri homokóra alakú, és zöld mintás anyagból készül. Farka fekete gumi, a végén 2-4 fagyöngy található
 • 1321 Ft (-5%)
  1390.0 Ft
  A legújabb, rettenthetelen cipelő cica Berg Judit Cipelő cicák a cirkuszban című könyvéhez. ZSERBÓ kicsit duci, színeiben barna és narancs jelenik meg legfőképpen, és sötét napszemüvege van.
 • Keller&Mayer
  3791 Ft (-5%)
  3990.0 Ft
  Izgalmas, pörgős kártyajáték Ruminivel, melyben a szerencse mellett sokkal inkább a taktikázás, és a jó megfigyelőkészség kap szerepet.
 • Astrid Lindgren
  Móra Kiadó
  1692 Ft (-15%)
  1990.0 Ft
  Emil a svéd fiúcska segíteni akar édesapjának elpusztítani a házukban élősködő legyeket, és minden furfangját beveti, hogy elegendő légypapírhoz jusson. De lehetséges, hogy nagy buzgalmában túllő a célon?
Blog (303)

Hamarosan érkeznek!

Barátkozz a nemsokára megjelenő könyvekkel!

2018. február 20. - Zsani cimkék:

Most, hogy elüldözted a jelmezeddel telet, itt az ideje, hogy elhozzuk neked a tavaszt: könyvekkel! Ebben a szemlében megmutatjuk neked, hogy mi jelent meg a karneváli időszakban és milyen lélekmelengető mesék fognak hamarosan megérkezni a boltokba! Várd a könyvfakasztó tavaszt velünk és olvass tovább!

„Pepe nem fél semmilyen vad ötletbe belemenni.” - 10 éves a Cipelő Cicák sorozat

Interjú Agócs Írisszel

2018. február 19. - Zsani cimkék: interjú 

Idén ünnepli kiadásának tizedik évfordulóját Berg Judit Cipelő cicák-sorozata, melyet Agócs Írisz illusztrált. Ebből az alkalomból új formátumban, különleges kiadásban ismét megjelennek a sorozat kötetei.

Az elmúlt tíz év rengeteg változást hozott nem csak a Pagony, de Agócs Írisz életében is, aki a kezdetektől kíséri a kiadónk életét és rengeteg kötetünk látott napvilágot illusztrációival. A Cipelő cica-sorozat új kiadása egy kis visszatekintésre és az elmúlt évek összegzésére inspirált minket. Íriszt a kezdetekről, közös munkáinkról, és természetesen a Cipelő cicákról is kérdeztük. Olvass tovább!

Jutalmaz-e az elég jó szülő?

Így tanítsd olvasni, ha azt akarod, hogy motivált legyen a gyereked!

2018. január 20. - Pagony cimkék: hogyan válasszak? 

Nehezen olvas a gyereked? Nem megy a szövegértés? Ha problémát jelent a délutáni kimerítő gyakorlás, akkor ebben a cikkben megmutatjuk neked, hogyan motiváld őt helyesen!

Ha szeretnél neki hatékonyabban segíteni, megmutatni, hogy a öröm is lehet a gyakorlás, ha szeretnéd, hogy könnyen vegye a suliban az akadályokat, akkor kattints és olvass - először te!

Megtalálni a megfelelő könyvet

A könyvválasztás trükkjei és buktatói

2018. január 17. - Pagony

leadTesthezálló mesét nem könnyű találni, és a neten sokszor félrenyúl az ember. Mivel a boltjainkban ez már kevésbé fordulhat elő, ezért a boltokban leginkább körberajongott könyveket vettük sorra. Felejtsd el a félresikerült vásárlásokat, a csalódottság helyét vegye át ezúttal a garantált öröm, a fáradságos nehéz böngészést a gyors rátalálás, mert ezzel időt, energiát és békés hangulatot spórolhatsz magadnak!

Ez a cikk segít, hogy megtaláld a könyvet, ami neked szól!

Best of 2017

Melyek voltak az elmúlt év legkiemelkedőbb gyerekkönyvei?

2018. január 12. - Zsani

Mit jelentett 2017 a gyerekkönyvek szempontjából? Miből fogyott a legtöbb, mik voltak a legsikeresebb újdonságok és melyikek a közönség kedvencei?

Ismerd meg 2017-et a gyerekkönyvet tükrében!

2017 Nagy Pagony-könyves KVÍZ

Eléggé ismered a 2017-es Pagony-könyveket?

2018. január 12. - Zsani

pMennyire vagy képben a 2017-es Pagony-könyveket illetően? Most letesztelheted! Gyerekekkel, vagy felnőttekkel, csapatban, vagy egyedül: most mindenki megmutathatja, mennyire ismeri a gyerekkönyveket! A megfejtésért egész éves családi belépőt sorsolunk a PagonyFesztekre, amit egy három kötetes könyvcsomag kíséretében vehet át három nyertes is! Sok sikert!