Társas

2016 legjobb gyerekkönyvei

a Pagony boltok kedvencei

2017. január 12. - Zsani cimkék: Best of 

medve2016 tele volt jobbnál jobb magyar és külföldi gyerekkönyvekkel és játékokkal. Sok örömünket leltük az olvasásban és a partijátékokban, ráadásul most azt is eláruljuk, melyek voltak 2016 felejthetetlen meséi és társasai

Nézd meg, mi az, amit a Pagony boltokban dolgozók mindenképpen elraktároznak a polcunkon 2016-ból!
 • Két kis dinó a világ körül
  Pagony játék
  Neked: 5092 Ft (-15%)
  Bolti ár: 5990 Ft
  Trikó és Nyamm még mindig nem találtak haza a zsírkréta korba! De most te is velük utazhatsz az időben! Segíts a két kis dinónak, hogy eljussanak az otthonukból a mai Budapestre, majd onnan a középkorba és az ókori Kréta szigetére. Mentsd meg őket a raptortól, a vicsorgó macskától és a többi ellenségüktől, teljesítsd a nagy hatalmú vulkánok kérését. Nem kell más, csak egy kis szerencse, jó memória és ügyes taktikázás.
 • Helló, doki!
  Pagony játék
  Neked: 5092 Ft (-15%)
  Bolti ár: 5990 Ft
  A Mackó csoport óvodásai mindennap valami izgalmasat csinálnak! Hol az óvodában játszanak, hol kirándulnak, hol a játszótérre mennek, hol a strandra. Ám sajnos gyakran megsérül vagy beteg lesz valaki. De amilyen könnyen jön a baj, olyan hamar elmúlik, ha a többi gyerek segít a kis betegnek meg­gyógyulni!
 • Góóól! kártyajáték
  Pagony játék
  Neked: 1692 Ft (-15%)
  Bolti ár: 1990 Ft
  Ezzel a csodaszép és vicces focis kártyajátékkal háromféleképpen is játszhattok: rakjatok színre színt, számra számot, az elsőben, svindlizzetek faarccal a másodikban és legyetek ti a leggyorsabbak a harmadikban! A nevetés garantált.
 • Bújócska kártyajáték
  Pagony játék
  Neked: 1692 Ft (-15%)
  Bolti ár: 1990 Ft
  Ezzel a kártyajátékkal három különböző alapkészséget fejlesztő játékot játszhatunk: képkeresőt, pantomimt, és mesélőset.
 • Amíg utazunk - társasjáték
  Pagony-Gém Klub
  Neked: 7591 Ft (-5%)
  Bolti ár: 7990 Ft
  Az Amíg utazunk egy szórakoztató és edukatív társasjáték, melyben Budapest nevezetességeit ismerhetik meg a gyerekek, valamint a városban tájékozódni, közlekedni tanulnak. A játék három az egyben: azaz egy táblán háromféle játékot játszhatunk, különböző korú gyermekekkel. gyermekekkel. A legkisebbeknek szóló játékban a célkártyákon ábrázolt nevezetes célpon- tot kell megtalálni a táblán, és tetszőleges számú járműkártyát felhasználva eljutni oda.
 • Mindent a helyére!
  Keller&Mayer
  Neked: 3315 Ft (-15%)
  Bolti ár: 3900 Ft
  A vidám társasjáték segít megtanulni a színek és formák egyeztetését és fejleszti a memóriát. Segíts rendet rakni!
 • Megvagy!
  Keller&Mayer
  Neked: 3392 Ft (-15%)
  Bolti ár: 3990 Ft
  Egy gyors, pörgős játék a 6+ korosztálynak. A 6+ háromszög alakú kartonkártyákból tetszőleges formájú játékmezőt rakhatunk ki, így a játék mindig változatos marad. A megfigyelőkészségre és koncentrációra épülő társas taktikai elemeket is tartalmaz.
 • Bogyó és Babóca puzzle - Szivárványhal
  Keller&Mayer
  Neked: 2202 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2590 Ft
  2 fantasztikus Bogyó és Babóca puzzle egy dobozban!
 • Böngésző memória
  Naphegy Kiadó Kft
  Neked: 3705 Ft (-5%)
  Bolti ár: 3900 Ft
  A népszerű Böngésző-sorozathoz fejlesztették ki a 72 kártyából álló memóriajátékot, melynek kártyáin a sorozat legnépszerűbb figuráival találkozhatnak a játékosok.
 • Bogyó és Babóca Puzzle - Hullámkirakó
  Keller&Mayer
  Neked: 3060 Ft (-15%)
  Bolti ár: 3600 Ft
  Bogyó és Babóca-ihlette színes, vidám és minőségi játék a legkisebbeknek. Fejleszti a szín- és formafelismerést, a logikai és asszociációs készséget.
 • Bogyó és Babóca - Memóriaforgó
  Keller&Mayer
  Neked: 3060 Ft (-15%)
  Bolti ár: 3600 Ft
  Sikerül-e összepárosítani a kedves figurákat a lakóhelyükkel?
 • Szardíniák - kártyajáték
  DJECO
  Neked: 3325 Ft (-5%)
  Bolti ár: 3500 Ft
  Megfigyelés, memória - erre lesz szükséged ebben a játékban. Csak néhány másodperc áll rendelkezésedre, hogy megjegyezd, melyik halacskán milyen ruha van...