Társas

 • Pagony játék
  Neked: 5691 Ft (-5%)
  Bolti ár: 5990 Ft
  Trikó és Nyamm még mindig nem találtak haza a zsírkréta korba! De most te is velük utazhatsz az időben! Segíts a két kis dinónak, hogy eljussanak az otthonukból a mai Budapestre, majd onnan a középkorba és az ókori Kréta szigetére. Mentsd meg őket a raptortól, a vicsorgó macskától és a többi ellenségüktől, teljesítsd a nagy hatalmú vulkánok kérését. Nem kell más, csak egy kis szerencse, jó memória és ügyes taktikázás.
 • Pagony játék
  Neked: 5691 Ft (-5%)
  Bolti ár: 5990 Ft
  A Mackó csoport óvodásai mindennap valami izgalmasat csinálnak! Hol az óvodában játszanak, hol kirándulnak, hol a játszótérre mennek, hol a strandra. Ám sajnos gyakran megsérül vagy beteg lesz valaki. De amilyen könnyen jön a baj, olyan hamar elmúlik, ha a többi gyerek segít a kis betegnek meg­gyógyulni!
 • Pagony játék
  Neked: 1891 Ft (-5%)
  Bolti ár: 1990 Ft
  Ezzel a csodaszép és vicces focis kártyajátékkal háromféleképpen is játszhattok: rakjatok színre színt, számra számot, az elsőben, svindlizzetek faarccal a másodikban és legyetek ti a leggyorsabbak a harmadikban! A nevetés garantált.
 • Pagony játék
  Neked: 1891 Ft (-5%)
  Bolti ár: 1990 Ft
  Ezzel a kártyajátékkal három különböző alapkészséget fejlesztő játékot játszhatunk: képkeresőt, pantomimt, és mesélőset.
 • Keller&Mayer
  Neked: 3705 Ft (-5%)
  Bolti ár: 3900 Ft
  A vidám társasjáték segít megtanulni a színek és formák egyeztetését és fejleszti a memóriát. Segíts rendet rakni!
 • Keller&Mayer
  Neked: 3791 Ft (-5%)
  Bolti ár: 3990 Ft
  Egy gyors, pörgős játék a 6+ korosztálynak. A 6+ háromszög alakú kartonkártyákból tetszőleges formájú játékmezőt rakhatunk ki, így a játék mindig változatos marad. A megfigyelőkészségre és koncentrációra épülő társas taktikai elemeket is tartalmaz.
 • Keller&Mayer
  Neked: 2461 Ft (-5%)
  Bolti ár: 2590 Ft
  2 fantasztikus Bogyó és Babóca puzzle egy dobozban!
 • Naphegy Kiadó Kft
  Neked: 3705 Ft (-5%)
  Bolti ár: 3900 Ft
  A népszerű Böngésző-sorozathoz fejlesztették ki a 72 kártyából álló memóriajátékot, melynek kártyáin a sorozat legnépszerűbb figuráival találkozhatnak a játékosok.
 • GémKer-Gémklub Kft.
  Neked: 8455 Ft (-5%)
  Bolti ár: 8900 Ft
  A Dixit az utóbbi évek egyik legnépszerűbb és legújszerűbb partijátéka. A játékban 84 hatalmas, teljesen különböző kártyát találunk, melyek mindegyike részletgazdag, és egy elvarázsolt világ egy szeletét mutatja meg nekünk. Minden kártyán annyi elrejtett apróság van, hogy valószínűleg még a sokadik játék során is találunk újdonságot rajtuk. És épp ez az egyik lényeg.
 • Keller&Mayer
  Neked: 3420 Ft (-5%)
  Bolti ár: 3600 Ft
  Bogyó és Babóca-ihlette színes, vidám és minőségi játék a legkisebbeknek. Fejleszti a szín- és formafelismerést, a logikai és asszociációs készséget.
 • Keller&Mayer
  Neked: 3420 Ft (-5%)
  Bolti ár: 3600 Ft
  Sikerül-e összepárosítani a kedves figurákat a lakóhelyükkel?
 • DJECO
  Neked: 3325 Ft (-5%)
  Bolti ár: 3500 Ft
  Megfigyelés, memória - erre lesz szükséged ebben a játékban. Csak néhány másodperc áll rendelkezésedre, hogy megjegyezd, melyik halacskán milyen ruha van...