Coding Critters - Tanítható robot nyuszi

Learning Resources

Nyuszi hopp, nyuszi hopp! Játssz a robot nyuszival, tanítsd és segíts neki, közben pedig fejlesztheted gondolkodásodat is.

A Learning Resources Coding Critters robot nyuszijával játékosan fejlesztheted gyermeked logikus, előrelátó és kritikus gondolkodását. A nyuszi hátán lévő nyilakkal taníthatod meg a nyuszit, merre menjen, egyszerű egy-két lépésből álló feladatoktól az összetettebb, akár 10-15 lépésből álló feladatokig. Segítségedre lesznek a kis tappancsok, amivel megtervezheted a nyuszi útját és egy magyar nyelvű képes füzetecske, amiben megismerheted a robot nyuszi egy napját, hogy keresi meg a répáját, hogyan játszik barátaival.

A készletben megtalálod a nyuszi hintáját, és kertjének részeit a fával és a liftes csúszdával, ahogyan Bopper répáját, kiskocsiját és barátait. Ha pedig csak egyszerűen játszótársra vágysz, válaszd a játék üzemmódot, amikor a nyuszi táncol, ugrándozik, énekel neked.

Jelenleg nem rendelhető.
Teljes ár: 24990 Ft
Aktuális ár: 23741 Ft
loyaltypoints119 törzsvásárlói pont
Játékos tanulás

A Learning Resources gyártó 1984 óta segíti a szülőket és a tanárokat, hogy fantasztikus gyerekek generációit nevelhessék fel. Az ABC-től kezdve, a számokon át a finommotorikus képességekig a legváltozatosabb fejlesztő játékokat kínálják, melyek segítenek a gyerekeknek felkészülni az iskolára, és megszerettetik velük a tanulást magát. Ebben a cikkben tőlük mutatunk be néhány hasznos kelléket! Olvass tovább!

Összes kapcsolódó cikk