Tesz-Vesz szótár

Richard Scarry

Tesz-Vesz szótár

Bolti ár: 3999Ft
Neked: 3399 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 3-6 munkanap
Móra Kiadó, 2016
96 oldal, Kemény borító  

Ebben a könyvben több mint 1500 szót és képet találsz. Sőt mi több, háromszor annyi szót, mert a Tesz-Vesz szótárban a magyar kifejezések angol és német megfelelője is szerepel. Igazi szótárt vehetsz a kezedbe, amelyet, remélem, örömmel forgatsz majd, hiszen a képek sokat segítenek. Meglátod, milyen érdekes összehasonlítani a három nyelv szavait. Ha még nem tanulsz idegen nyelvet, kérj meg valakit, aki tud angolul vagy németül, hogy tanítson meg a helyes kiejtésre. Még egy mulatságot találsz majd a könyvben. Richard Scarry, a könyv írója és rajzolója sok apró rejtvényt ad fel neked, így a szórakoztató nyelvtanulás mellett még böngészhetsz is! Jó szórakozást!

Ezt a könyvet 3-6 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerzőről

Nincs gyerek, aki akár könyvből, akár rajzfilmből ne ismerné a Tesz-Vesz város emberi tulajdonságokkal rendelkező állatfiguráit. Az amerikai író, illusztrátor (1919-94) által megalkotott karakterek hallatlan népszerűségnek örvendenek szerte a világon.

A szerző más könyvei

 • Richard Scarry
  Móra Kiadó
  Neked: 2549 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2999 Ft
  Elérkezett a nagy nap: kezdődik az iskola! Cicó reggel Egonnal készülődik, majd csupa izgalmas órán vesz részt. Velük együtt ismerkedhetünk meg az ábécé betűivel, a számok és a színek világával, a napok, hetek, hónapok körforgásával. Közben nemcsak Mézes tanító nénit zárjuk a szívünkbe, hanem Buhera mestert, az iskola kelekótya gondnokát is.
 • Richard Scarry
  Móra Kiadó
  Neked: 1692 Ft (-15%)
  Bolti ár: 1990 Ft
 • Richard Scarry
  Móra Kiadó
  Neked: 1692 Ft (-15%)
  Bolti ár: 1990 Ft
  Tesz-Vesz város lakói segítenek elszámolni egytől tízig ebben a vidám képeskönyvben.
 • Richard Scarry
  Móra Kiadó
  Neked: 1599 Ft (-20%)
  Bolti ár: 1999 Ft
  Tesz-Vesz város lakói tudják az illemet. Megköszönik az ebédet, segítenek egymásnak, vendégségben sem törnek-zúznak, nem hintáznak a széken...vagyis csak néha.
 • Richard Scarry
  Manó Könyvek Kiadó Kft.
  Neked: 1437 Ft (-15%)
  Bolti ár: 1690 Ft
  Ismerjétek meg Richard Scarry mókás mesefiguráit ebből a kihajtogatható képeskönyvből, és tudjátok meg, melyiküknek mi a kedvenc színe!
 • Richard Scarry
  Móra Kiadó
  Neked: 2967 Ft (-15%)
  Bolti ár: 3490 Ft
  Alap tesz-vesz könyv most új kiadásban!
 • Richard Scarry
  Móra Kiadó
  Neked: 792 Ft (-20%)
  Bolti ár: 990 Ft
  Foglalkoztató a legkisebbeknek a Tesz-Vesz város szereplőivel!
 • Richard Scarry
  Móra Kiadó
  Neked: 842 Ft (-15%)
  Bolti ár: 990 Ft
  Az ellentétek párban járnak. Remek játék megkeresni őket!
 • Richard Scarry
  Móra Kiadó
  Neked: 1522 Ft (-15%)
  Bolti ár: 1790 Ft
  Mesék Tesz-Vesz városból.
 • Richard Scarry
  Móra Kiadó
  Neked: 2124 Ft (-15%)
  Bolti ár: 2499 Ft
  Tesz-Vesz város egyik legismertebb lakója Fér Egon. A reggeli készülődés után iskolába megy, ahol elszámol húszig és felsorol néhány illemszabályt. Aztán segít a kerti munkában, mindenféle járművet kipróbál, és még bújócskázik is Cicóékkal. Nem csoda, hogy az esti mese után egyből elnyomja az álom!
Richard Scarry összes könyve...

Cikkek

Hogy tanulj másképp?

Az iskolai tananyagok újragombolva, avagy mi minden a tálalás

2017. január 5. - Zsani cimkék: ismeretterjesztő 

angolÚjra itt a január, megint be kell ültetni a gyerekeket az iskolapadba, amit ma már a legjobb tanulók is nehezen viselnek. Hiába vannak a sulisok tele érdeklődéssel, nyitottsággal és lelkesedéssel, amit átlépik a tanintézmény küszöbét, mindez gyakran elszáll. Talán mert, hiába lennének fontosak az ismeretek, jók a témák (legalábbis egy részük tuti), nem pont úgy kapják meg a válaszokat, hogy aztán az információkat integrálni is tudják. Most mutatok pár könyvet, ami a sulis anyagot egészen új köntösben tudja megszerettetni a gyerekekkel.