Tetűmese

Szécsi Noémi

Tetűmese

Bolti ár: 2990Ft
Kedvezményes ár: 2542 Ft
Elérhetőség: rendelhető,
Várható szállítási idő: 3-6 munkanap
Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft., 2015
32 oldal, 233x233 mm, Kemény borító  

Itt van végre egy nagyon vicces könyv az óvodások és az iskolások (és legfőképp a szülők) rémálmáról, a tetűről. A humoros szöveg és a vagány képi világ a tetűk nagymesterével, Mocsok bácsival mesélteti el, hogyan tudjuk felvenni ellenük a harcot. A legfőbb fegyver pedig nem más, minthogy ne szégyelljük és titkoljuk őket! ,,- Tyű, én még kicsi voltam, csak egy milliméter, amikor mindenki arról beszélt, hogy tanévkezdetkor egyszerre három iskolában tört ki a tetűjárvány. Mocskos bácsiból sztár lett! - Ugyan már, hagyjuk, csak magamat hoztam. Ráadásul ez már nagyon régen volt, a múlt héten." A sorozatról: Nehéz élethelyzetekkel nemcsak a felnőttek, hanem a gyerekek is küzdenek nap, mint nap. És bár a problémák hétköznapiak, a megoldások hogyanja már korántsem olyan egyszerű. A Kolibri Kiadó gondozásában megjelent könyvTársak ezekre keresik a (mesés) választ.

Ezt a könyvet 4-12 éves gyerekek számára ajánljuk.

A szerző más könyvei

 • Szécsi Noémi
  Európa Könyvkiadó
  2465 Ft (-15%)
  2900 Ft
  Induljunk ki abból, hogy boszorkányok márpedig nincsenek. És lidércek, tündérek meg vámpírok sincsenek! Vagy vannak?

A sorozatról

A Kolibri Kiadó sorozatában megjelent könyvek mindegyike az élet nagy kérdéseivel foglalkozik. A szocializáció, az osztozkodás, az elmúlás és a változás problémái, az emberi esendőség, az elalvás mind szerepet kapnak ezekben a nagyszerű történetekben, hogy a szülők és a gyerekek együtt, közösen tudják átbeszélni az esetleges problémákat, megvitatni a felmerült kérdéseket. Agócs Írisz és Szalma Edit rajzai harmonikus illusztrációt nyújtanak a történetekhez.
 • Ildikó Győri-Sárvári Töttős Györgyi
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  2542 Ft (-15%)
  2990 Ft
  Mesék a nemalvásról, az orvostól való félelemről, a dühkitörésekről, a vesztés nehézségéről és a mindennapi gyerekszülő konfliktusokról.
 • Both Gabi
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  2542 Ft (-15%)
  2990 Ft
  Amíg a háztartást vezetjük, a gyerekek általában unatkoznak és türelmetlenkednek Mit is tehetnénk, hogy ne romoljon el mindenki kedve? Hát meséljünk közben!
 • Carl-Johan Forssén Ehrlin
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  2542 Ft (-15%)
  2990 Ft
  Az év szenzációja, az a könyv, ami a fárasztó altatással járó küzdelmeket szeretetteljes, családi szertartásokká változtatja. Ez a világszerte gyermekek százezrein kipróbált újszerű módszer minden gyereket segít békésen álomba ringatni. Azt beszélik, Vilmos herceg és Katalin hercegnő kisfia, György herceg is erre a mesére alszik el...
 • Bosnyák Viktória
  Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft.
  2549 Ft (-15%)
  2999 Ft
  A KönyvTárs-sorozatban megjelenő és Rippl Renáta színpompás rajzaival illusztrált kötetben hasznos tippeket is találsz, ha saját kaméleont készítenél, vagy magad kevernél ki színeket.