TÖRTÉNETÍRÓ PÁLYÁZAT KISISKOLÁSOKNAK

HOGYAN ÍRTAM VÉLETLENÜL EGY KÖNYVET? – 4-5-6. osztályosoknak

Nyerj magadnak, vagy akár az egész osztályodnak egy könyvcsomagot! Hogy mit kell tenned hozzá? Tudd meg itt, olvass tovább!

Írj minimum 80, maximum 300 szóból álló fogalmazást, elbeszélést a legizgalmasabb nyári kalandodról! A történetnek nem kell mindenben a valósághoz ragaszkodnia, használd nyugodtan a fantáziádat is!

Pályázók köre: 4-5-6. osztály

A pályázat menete:

Erre a linkre kattintva lehet letölteni és kinyomtatni a regisztrációs lapot és Anett Huizing Hogyan írtam véletlenül egy könyvet? című regénye alapján összeállított munkafüzetünket.

Kérjük, töltsd ki a regisztrációs részt, és küldd vissza, majd a könyvbeli írónő tanácsait is figyelembe véve írd meg saját történetedet!

Választhatsz, hogy kézzel vagy géppel írod meg a történetet. Ha a kézírást választod, a kitöltött füzetet le kell fényképezni, majd elküldeni a megadott email címre. A géppel megírt szöveget nem kell átírni kézzel, hogy a füzet ki legyen töltve, lehet a gépelt dokumentumot csatolni a levélhez, viszont a pályázati regisztrációs oldalt ki kell tölteni és befényképezve csatolni a szöveggel együtt ebben az esetben is. 
A pályamunkákat a tortenetiropalyazat@pagony.hu e-mail címre várjuk.

 

Évfolyamonként (4., 5. és 6. évfolyam) a legjobb írás beküldőinek nyereménye egy, a Pagony Kiadó Abszolút könyveiből álló, a korosztálynak megfelelő könyvcsomag.

 

Ezenkívül az az osztály, ahonnan a legtöbb diák küld pályamunkát, korosztályos Pagony Abszolút könyvcsomagot kap.

 

Beküldési határidő: 2019. október 20. vasárnap éjfél

Az eredményhirdetés pontos novemberi időpontjáról e-mailben értesítjük a pályázókat.

A beküldött írások elbírálói: Hajdú Zsanett, Vinczellér Katalin


MUNKAFÜZET ÉS REGISZTRÁCIÓS LAP
Adatvédelmi szabályzatunkat itt találod.

Kapcsolódó cikkek