ez itt a kosarad
a termékeiddel

Julia Donaldson

Tüköry Léda és a varázscipő

Illusztrátor: Lydia Monks

Pozsonyi Pagony Kft, 2013

128 oldal, Kemény borító

Adél tükörképe egyszer csak életre kel. Ő Tüköry Léda hercegkisasszony, aki a félénk Adélt mindenféle mulatságos és hajmeresztő kalandba rángatja bele. Adél néha bosszankodik, hogy neki kell tartani a hátát utólag Léda rosszaságaiért, hiszen a hercegkisasszony egyszerűen hazamegy a tükrön keresztül. De azért Lédával az élet sose unalmas: akár a modoros balett-tanárnőt vicceli meg, akár rablókat leplez le hidegvérrel. Az utolsó mesében még egy nagy hercegnő-versenyt is rendez az egyre bátrabb Adél: jót nevethetünk rajta, hogy milyen furfangos feladatokkal deríti ki, ki az igazi Léda. Kisiskolásoknak, félénk és vagány lányoknak, kezdő olvasóknak ajánljuk Donaldson fordulatos és stílusos regényét. A sorozat előző része: Tüköry Léda hercegkisasszony

Elérhetőség: rendelhető

Várható szállítási idő: 1-3 munkanap

Kosárba teszem

1990 Ft
1692 Ft (-15%)

nextprev
Tüköry Léda és a varázscipő

Tüköry Léda hercegkisasszony bújt elő, mikor a bárányhimlős Adél, könyvünk főszereplője éppen a képét vizslatta a tükörben. Léda pont olyan, mint ő, csak vagányabb kiadásban. Együtt számos kalandon esnek keresztül. Itt a Tüköry Léda második kötete, és Vujovits Júlia ajánlója.  

Milyen királylány vagy?

Tüköry Léda, Adél barátnője igazi vagány hercegkisassony, aki nem megy a szomszédba egy kis rosszaságért,  benne van minden buliban, nem lehet mellette unatkozni... Néha annyira összekavarja Adélt is, hogy királylány-vizsgát kell rendeznie, hogy kiderüljön, vajon ki az igazi! Ha kíváncsi vagy, te milyen királylány vagy, akkor töltsd ki tesztünket! Aztán csütörtökön keresd majd a legújabb Tüköry Léda könyvet, nem lesz abban sem hiány galibában!

A királylány-vizsga

Adél és tükörbeli barátnője, Léda újabb izgalmas kalandokba keverednek a most megjelent kötetben. Az itt olvasható részletben Adél takarítás közben döbbenten veszi észre, hogy a tükörből nem is egy, hanem rögtön három Tüköry Léda pattan ki, legalábbis mindegyik annak mondja magát, és ráadásul teljesen egyformák... Most hogy dönti el, ki kicsoda? Hát egy izgalmas királylány-vizsgával! Hamarosan itt az első kötet folytatása!

További kapcsolódó cikkek...